pet3r Opublikowano 13 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2009 ok to heble zdemontuję bo wychodzi na to, że to niepotrzebna masa [br]Dopisany: 27 Kwiecień 2009, 20:21_________________________________________________Panie i Panowie taka mała ankietka - chcę odnowić felgi i waham się pomiędzy dwoma kolorami: 1. biała perła z dużą ilością brokatu 2. jasny, błyszczący grafit niestety nie mam VT ale postaram się na dniach zatrudnić kogoś do tego pierwsza opcja wygląda ładniej jak się kręci, bardziej elegancko, druga to wariant sportowy - nie widać pyłu hamulcowego i felga generalnie wygląda na 'szybszą'. a jakie są Wasza opinie?
rafalekx Opublikowano 13 Czerwca 2009 Opublikowano 13 Czerwca 2009 Ja tam bym był za opcją 2 Bo ta biała felga to do ciemnego samochodu pasuje wg mnie tylko i wyłącznie do Japońców. Biała felga do ciemnego Audi jakoś mi się nie widzi Chyba, że zrobisz jeszcze jakieś elementy na biało?
pet3r Opublikowano 13 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2009 Ja tam bym był za opcją 2 Bo ta biała felga to do ciemnego samochodu pasuje wg mnie tylko i wyłącznie do Japońców. Biała felga do ciemnego Audi jakoś mi się nie widzi Chyba, że zrobisz jeszcze jakieś elementy na biało? właśnie myślałem podobnie do Ciebie ale prawdę mówiąc odcień nie różniłby się bardzo od tego obecnego... trzecia opcja to polerka/chrom ale na razie są to za duże koszty. BTW za ok. 2 tygodnie będzie rozrząd, sprzęgło i hamowanko - zobaczymy ile koników zostało po 310k km
Ukasz699 Opublikowano 13 Czerwca 2009 Opublikowano 13 Czerwca 2009 Swietna furka na stacji pewnie juz Cie dobrze znaja Taki motorek to zasysacz portfelowy
kosiniak Opublikowano 13 Czerwca 2009 Opublikowano 13 Czerwca 2009 kurde nie widzialem wczesniej, kozak sesja, ladne auto
pet3r Opublikowano 13 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2009 Swietna furka na stacji pewnie juz Cie dobrze znaja Taki motorek to zasysacz portfelowy już na pamięć znają mój NIP kurde nie widzialem wczesniej, kozak sesja, ladne auto dzięki
Yelo Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Ta felga jest za mała na ściemnianie. Jak dla mnie zdecydowanie biała, poza tym to przecież limuzyna
variocustoms Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Ostatnio mijanko w Kuźni było hihi, locha rzuca się w oczy
lapek85 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 kurde pet3r znowu spojrzałem na Twoje S8 i znowu zamarzyła mi się tak locha świetnie wygląda A8/S8 na ulicy, szczególnie po FL i w kolorze czarnym po raz któryś gratki fury
pet3r Opublikowano 19 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2009 felga zostaje w tym odcieniu, jaki jest obecnie, będzie tylko dużo więcej perły kurde pet3r znowu spojrzałem na Twoje S8 i znowu zamarzyła mi się tak locha świetnie wygląda A8/S8 na ulicy, szczególnie po FL i w kolorze czarnym po raz któryś gratki fury dzięki [br]Dopisany: 19 Czerwiec 2009, 23:24_________________________________________________ Ostatnio mijanko w Kuźni było hihi, locha rzuca się w oczy uwierz, że Twoja gleba i felgi bardziej
variocustoms Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Peter serio? coś ostatnio kompleksy miewam, że takie małe fele i gleba nie taka, zastanawia mnie fakt jak to widać podczas jazdy np. z przeciwka muszę pewnie uwierzyć, że jest to widoczne Pozdro
pet3r Opublikowano 19 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2009 auto wygląda na szersze przez glebę i prezentuje się o niebo lepiej niż seria, felga fajnie dopełnia wizerunku ale faktycznie, przydałaby się o cal większa
variocustoms Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 19'' to 1,5 cm gumy, 20'' jazda na samej feldze - 18'' + gwint TEIN to optymalne rozwiązanie na nasze drogi, w DE 19'' kein problem
pet3r Opublikowano 19 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2009 wystarczyłoby żebyś jeździł wolniej :gwizdanie: kolejne podejście - http://www.allegro.pl/show_item.php?item=667430764
majki77 Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 super bryka jedyne o co bym się obawiał to o spalanie ale widzę, że zdradzanie Klubu jest w modzie w dzisiejszych czasach... zdradzanie kluba a4, ale zostaje gość przy audi
pet3r Opublikowano 2 Września 2009 Autor Opublikowano 2 Września 2009 toś odświeżył wątek w aucie trochę zmian ale widoczna tylko jedna: felgi dostały nowy lakier, kolor ten sam ale z większą ilością brokatu w pierwszym poście jako bonus jedna fotka nocą.
pet3r Opublikowano 15 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2009 wymieniłem część fotek na takie, na których coś widać
Rekomendowane odpowiedzi