PrzemoS4 Opublikowano 5 Października 2015 Opublikowano 5 Października 2015 Z tym terminem to zartowalem. Wiadomo ze tego typu robota zajmuje kupe czasu a pewnie i przy okazji dochodza jakies niespodzianki. Czekam na koniec prac
Savo Opublikowano 6 Października 2015 Autor Opublikowano 6 Października 2015 czyszczenie elementow, wstępne reperaturki do nadkoli na poszerzenia błotnika lew i prawa strona
Savo Opublikowano 6 Października 2015 Autor Opublikowano 6 Października 2015 (edytowane) Reperaturki po obrobkach Edytowane 6 Października 2015 przez Savo
Savo Opublikowano 8 Października 2015 Autor Opublikowano 8 Października 2015 Kolejne zdjecia, to tylko pasowanie ! wszystko po docieciu tylnego zdarzaka bedzie spawane , cynowane , linie beda wygladzana , zabezpieczane itp itd .
rs4wagon Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 ahhh lejesz miod na moje serce!!!!juz mi sie podoba!!!
Savo Opublikowano 10 Października 2015 Autor Opublikowano 10 Października 2015 Kolejne pasowania I Dzialamy dzisiaj z tylnym zderzakiem
rs4wagon Opublikowano 24 Października 2015 Opublikowano 24 Października 2015 majkel,dawaj apdejty,niech ludzie widzo co to sie wyrabia!
Savo Opublikowano 25 Października 2015 Autor Opublikowano 25 Października 2015 Ok Majk Lecimy dalej , patent ze zderzakiem jest mega udany i jak widac linia prosta jak w oryginale przy nadkolach zachowana pomimo roznicy 2 cm ! . Niedlugo bedziemy zajmowac sie gorna czescia.A tutaj jak to kolega napisal to nie "Prosiak" to ŚWINIA :mrgreen:
andrzej3451 Opublikowano 25 Października 2015 Opublikowano 25 Października 2015 mega tłusty projekt, widać że pełna profeska
PrzemoS4 Opublikowano 25 Października 2015 Opublikowano 25 Października 2015 Juz chyba blizej niz dalej
Maciej 6001 Opublikowano 25 Października 2015 Opublikowano 25 Października 2015 j**ana ale będzie wyglądać . Projekt z najwyższej półki. Wysłane z mojego GT-S7710 przy użyciu Tapatalka
Savo Opublikowano 27 Października 2015 Autor Opublikowano 27 Października 2015 Etap pierwszy dopasowanie elementów kombi zderzak.Etap drugi to profilowanie plastiku ciepłym powietrzem by zgubić nie potrzebne naprężenia zderzaka.Etap trzeci klejenie łączeń dwóch różnych zderzaków przy pomocy kleju dwuskładnikowego po uzyskaniu pełnej płaszczyzny zabieramy się za mocowanie elementów wewnętrznych zderzaka
kamil12 Opublikowano 27 Października 2015 Opublikowano 27 Października 2015 Projekt pierwsza liga nie mozna sie napatrzec zazdroszcze
black4 Opublikowano 27 Października 2015 Opublikowano 27 Października 2015 Ok Majk Lecimy dalej , patent ze zderzakiem jest mega udany i jak widac linia prosta jak w oryginale przy nadkolach zachowana pomimo roznicy 2 cm ! . Niedlugo bedziemy zajmowac sie gorna czescia. A tutaj jak to kolega napisal to nie "Prosiak" to ŚWINIA :mrgreen: Witaj, Brak słów, wszystko zostało napisane Mega projekt !!! Gratuluję zaangażowania i wytwałości w realziacji! PS.Jaką moc docelowo przewidujesz? PS2.Czy wnętrze od RS-a też planujesz wrzucić? PS3. Jakie kółka instalujesz? Pozdrawiam !
Savo Opublikowano 27 Października 2015 Autor Opublikowano 27 Października 2015 (edytowane) Dzieki chłopaki ,lecimy mega jak możemy Wiec tak autko na dzien dzisiejszy ma moc 380hp / 590nm i tak zostanie do czasu jak nie wypluje hybryd . Wiem ze bedzie mi malo mocy ale poczekamy. Kolejny stage planowany to zakucie silnika i zrobienie 600 hp + Wnetrze od RS nie planuje , mialem wczesniej cale czarne wnetrze eskowe ale wizja wleciala na piekny szary kolor i tak poszlo w kierunku US. W srodek wlozylem wiele czasu bo jest ulepiony z kilku aut i narazie tak zostanie. Chodzi mala wizja na przyszlosciowa zmiane ale narazie nie chce o tym mowic Jesli chodzi o kola mam nietuzinkowy pomysl i bedzie mega szeroko, zobaczycie niedlugo - wszystko w ori stylu Etap pierwszy dopasowanie elementów kombi zderzak.Etap drugi to profilowanie plastiku ciepłym powietrzem by zgubić nie potrzebne naprężenia zderzaka.Etap trzeci klejenie łączeń dwóch różnych zderzaków przy pomocy kleju dwuskładnikowego po uzyskaniu pełnej płaszczyzny zabieramy się za mocowanie elementów wewnętrznych zderzaka Edytowane 27 Października 2015 przez Savo
Beny Opublikowano 28 Października 2015 Opublikowano 28 Października 2015 nie wiem czy to ty taki zdolny jestes czy masz takiego magika od blachy nie ma lipy!!! szacun! Powodzenia
rs4wagon Opublikowano 28 Października 2015 Opublikowano 28 Października 2015 nie wiem czy to ty taki zdolny jestes czy masz takiego magika od blachy nie ma lipy!!! szacun! Powodzenia Savo ma inna profesje,a to ogarnia dla niego jak widac fachowiec,nie potoczny malarzyna jakis u nas w kraju pelno po wszystkich katach
Rekomendowane odpowiedzi