darek995 Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Jeszcze jak będą spasy to będzie moc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyrath Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Tyrath dziwne bo moj tez z tego co Twoj i mam jedna kostke.Wirusowales go?Jak tak to lutowales kosci czy tuner poszedl juz po kablu??? Nie wirusowałem, ale mam już magistralę can u siebie i program po kablu idzie. Pompa była ori, pierwsza od nowości. Z resztą od strony wiązki silnika lecą dwie kostki, a wiązka nie wygląda na ruszaną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Animal Opublikowano 18 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Pięknie będzie na tym kole... tylko gdzie zgubiłeś tylne heble? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodz Opublikowano 21 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 tylko gdzie zgubiłeś tylne heble? Hehe też się nad tym zastanawiam Przy tym wzorze felgi to i przód "nędznie" wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesz82 Opublikowano 21 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Ostatnio widziałem a7 na 20 i powiem Ci ze i 360 by tam zginęło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaszhenleys Opublikowano 21 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Tłoczno tam u ciebie...zderzak w zderzak. Rolka bomba! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodz Opublikowano 21 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Tłoczno tam u ciebie...zderzak w zderzak B6 już naprawiona i idzie do żyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 21 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Ile J mają te felgi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodz Opublikowano 25 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Ile J mają te felgi? Przód 8.5 tył 9.5 WitamDziś powalczyłem trochę ze spasami na tyle. Na razie nie jestem do końca zadowolony z uzyskanego efektu .Niestety albo i stety autem zdarza mi się jechać załadowanym po dach i wtedy koła muszą się mieścić w nadkolach.W sobotę spróbuje utwardzić tył i wypchnąć koła jeszcze na zewnątrz z 2-3mm.Na razie tak to wygląda,felga 9.5J opona 235/30/20.Wiem,wiem mały hamulec,zardzewiałe śruby ,brak dekielków itp. Ogarnę wszystko na spokojnie . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ahmet Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Idealnie siedzi tu to koło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soba Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Eh strasznie mi się podoba ten Twój avancik marze o takim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 26 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Wklęsłości robią tu robote. jezeli tyl i tak planujesz jeszcze utwardzac, to ciut więcej niż te 2-3mm mógłbyś wypchnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak_ Opublikowano 26 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 co to za model felg? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodz Opublikowano 28 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Idealnie siedzi tu to koło! Dzięki,też tak uważam Eh strasznie mi się podoba ten Twój avancik Cieszy mnie to i dzięki jezeli tyl i tak planujesz jeszcze utwardzac, to ciut więcej niż te 2-3mm mógłbyś wypchnąć. Auto użytkuje na co dzień i zdarza mi się nim poruszać troszkę szybciej niż ... Nie chciał bym sytuacji że tył mnie wyprzedzi,"pin pong-a" nie będę robił. A taki miałem efekt w poprzednim aucie jak zrobiłem tył na kamień. Koło musi się mieścić na mm w nadkolu. co to za model felg? JUDD T203 Witam.Koła już na aucie, na razie tak to wygląda.Autem będę w PL to jeszcze pójdzie trochę niżej.Z czasem założę nowe śruby do tyłu i wlecą dekielki.Pomaluje osłonę na tarczę i zacisk pod kolor przodu.Odległy plan to większe hamulce.Pozdrawiam i do zobaczenia na drodze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matik123 Opublikowano 28 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Najlepsze kolo jakie widzialem w a4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aman.pers Opublikowano 29 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Piękne auto! Widać, że masz pasję. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 29 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 bardzo fajne to koło , pasuje do auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodz Opublikowano 6 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Witam.Małe zakupy na przyszłość,fabrycznie nowa głowica. Nachodzi mnie żeby ogarnąć mocniejsze sprzęgło i jechać dalej z koksem.Aktualna głowica ma około 600tyś nalotu i głupotą by było ją poddawać portingowi.Jak tylko się da wlecą do nowej głowicywiększe zawory,powiększy się kanały i wleci do auta.Ale to odległe plany,hehePozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hezen Opublikowano 6 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Nice! Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hunter91 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Wiele taka głowica wodzu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi