PiterA4 Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 hahah z przebubem dobry motyw fajna furmanka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodz Opublikowano 30 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Kolejne "mega" mody na pokładzie tym razem W końcu wleciał podłokietnik w skórce:Oraz mały retusz zegarów.Nie jestem do końca przekonany do tej przeróbki,pożyjemy zobaczymy.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałswd Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 (edytowane) Kolejne grubo pomodzone b5 Graty Możesz dokładnie napisać co to za zaciski masz na przodzie bo napisaleś ze 4 tłoki na tarczy 345 , z tego co sie orientuje to na takich zaciskach proponuja tarcze max 330 z Merca bo na zaciski z q5 pod 345 z S4 mi to nie wygląda Edytowane 31 Października 2015 przez michałswd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodz Opublikowano 31 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Możesz dokładnie napisać co to za zaciski masz na przodzie bo napisaleś ze 4 tłoki na tarczy 345 Przecież to ori z audi są zaciski,na fotach widać ładnie znaczki. Tak poważnie to jest zacisk z S8 D2 z układem hamulcowym brembo. Tarcza ori tam jest 345,ale odsadzenie ciulowe i złożyłem to na tarczach z S4 B8,S5. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałswd Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 A to znowu cos nowego na 345 dzieki za odp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodz Opublikowano 15 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 (edytowane) Z przedniego lewego amora dochodziły czasem dziwne dźwięki Wpadł na przód kompletny gwint,tym razem FK ponoć ma być troszkę miększy od poprzedniego TA technix który wytrzymał 5lat i 240tyś.W przyszły weekend biorę się za tył.Pozdrawia Edytowane 15 Listopada 2015 przez wodz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Ta technix twardy? wodzu no proszę Cie FK będzie twardszy, zwłaszcza tył, no chyba ze tam miałeś odboje na styk docięte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mebleusz Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Latalem na TA i nie byl jakis super twardy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster70 Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 o ile masz skrocony drazek od biegów? zastanawiem sie czy skrocic ale sie zdecydowac nie moge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodz Opublikowano 16 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Ta technix twardy? wodzu no proszę Cie Nie twardy tylko bardzo twardy.Nie wiem co z nim było ale od kupna był kamień. Kumpel ma w passacie i rzeczywiście miękki w porównaniu do mojego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaszhenleys Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Jak na 240 tys to wytrzymał bardzo długo. A mówią ze to taki sam chińczyk co Mts. Ile użytkowników tyle opinii. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodz Opublikowano 16 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Latalem na TA i nie byl jakis super twardy Po pierwszych km na FK śmiem twierdzić że był bardzo twardy. Z czasem się pewnie troszkę "ułożą" sprężyny,bo na obecną chwile mi nie odpowiada ten FK Chciałem troszkę miększe zawieszenie ,a narazie ponton Nie chcę tu jakiś bzdur wypisywać,wleci jeszcze tył FK i szykuję się trasa 1800km to zdam relacje. W razie czego odmaluje springi z TA i założę na amor z FK. Jak na 240 tys to wytrzymał bardzo długo. A mówią ze to taki sam chińczyk co Mts Też słyszałem wiele złych słów od znajomych na temat teraźniejszego TA. Ja swój kupiłem nówka pięć lat temu w DE. Wytrzymał tyle bo ze 180 tyś to trasa Rzeszów - DE o ile masz skrocony drazek od biegów? Powiem Ci szczerzę że nie pamiętam,ale kto by nie siadł za sterami "groba" to twierdzi że za krótki. Ja się przyzwyczaiłem i twierdze że jest jak najbardziej ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaszhenleys Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Też słyszałem wiele złych słów od znajomych na temat teraźniejszego TA. Ja swój kupiłem nówka pięć lat temu w DE. Wytrzymał tyle bo ze 180 tyś to trasa Rzeszów - DE Pewnie 5 lat temu to jeszcze mozna bylo nazwac dobrym zawieszeniem Niech nowy sluzy tyle co stary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesz82 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Wodzu a pochwal sie jaką farba mazałeś zaciski? Kolorek bardzo ładny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodz Opublikowano 9 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Wodzu a pochwal sie jaką farba mazałeś zaciski? Kolorek bardzo ładny Taki zestaw na szybkości zakupiłem,miał być miedziany mat. Jest połysk i już się z tym pogodziłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacca90 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Gdzie kupiles? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesz82 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Wodzu a pochwal sie jaką farba mazałeś zaciski? Kolorek bardzo ładny Taki zestaw na szybkości zakupiłem,miał być miedziany mat. Jest połysk i już się z tym pogodziłem Spoko mysle ze nie ma nad czym ubolewać bo wyszło całkiem ładnie. Własnie zakupiłes to gdzieś w PL??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Wodzu jak fura? Brakuje już mocy, czy jeszcze nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodz Opublikowano 10 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Własnie zakupiłes to gdzieś w PL??? Zestaw zakupiłem na ebay-u w UK. Wodzu jak fura? Brakuje już mocy, czy jeszcze nie? Hehe,brakować zaczęło ale założyłem koła zimowe 18" i mocy przybyło Tak na poważnie to nie sądziłem że będzie aż taka ogromna różnica między 20". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesz82 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 (edytowane) W sumie nie dziwie sie bo opory toczenia i waga robia robote.Mozna powiedziec ze na obecnym setapie co masz i letnich kolkach mozna nawet poszalec:-D:-D:-D Tylko co zostanie dalej porting i lpg??? A ta farba to powiedz dokladnie jakiego kolorku-gold?Przegladam aukcje i nie znalazlem takiego,suma sumarum poprosilbym o link:-) Edytowane 11 Grudnia 2015 przez wesz82 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi