jaca.13 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Olo co ja taki zamazany na tej fotce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuso Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 proste sie ruszyles panie a przy takiej cienmoci pomieszczenia musial byc dlugi czas naswietlania klatki i dlatego tak wyszlo nie przejmuj sie ja ma zdeformowana twarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 29 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Olo, a mnie dlaczego nie ma na zdjęciu, hę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Olo, a mnie dlaczego nie ma na zdjęciu, hę ? aż tak długo klatka się nie naświetla. :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 29 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 aż tak długo klatka się nie naświetla. :gwizdanie: :laghing2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 no ale zawsze można wkleić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alona Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 chłopaki, ja za to nie ogarniam prawie w ogóle kto jest kto Może ktoś chce wypisać mi wszystkich od lewej do prawej jak stoją na zdjeciu?? Oczywiście kojarze który to MYDŁO , Tomek, Cristoforo, Olo, Jaca no i brat Mydła chyba sie nie gniewacie?? Alona wiecej kolezanek sprowadzi specjalnie dla Ciebie No ja nie wiem, czy po wczorajszym jeszcze będą chciały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuso Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 no ale zawsze można wkleić najlepiej z jakiegos albumu rodzinnego np: z pierwszej komunii edit No ja nie wiem, czy po wczorajszym jeszcze będą chciały a cos sie wczoraj stalo ze mialy by nie chciec?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 fuso a cos sie wczoraj stalo ze mialy by nie chciec?? rolleyes No o to właśnie chodzi że nic się nie stało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 No ja nie wiem, czy po wczorajszym jeszcze będą chciały Tomka zobaczyły i spierdzieliły :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alona Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 fuso No o to właśnie chodzi że nic się nie stało... dokładnie Alvaro, dokładnie No ja nie wiem, czy po wczorajszym jeszcze będą chciały Tomka zobaczyły i spierdzieliły :polew: Nie no Tomek to akurat się im spodobał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Mydlo jako rodzina kupilbys mlodszemu bratu RNS :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLO_GDA Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Olo co ja taki zamazany na tej fotce bo zes sie wiercil kurna to jestes... kobite zobaczyl i juz ustac w miejscu nie moze na drugim tez tak masz, a na trzecim ja jestem w formie ducha ktory probuje byc szybszy od migawki :gwizdanie: moznaby powiedziec ze COS NIEWYRAZNIE WYGLADASZ :D:D - łykaj rutinoskorbin ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alona Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Widzę, że nikt nie podejmie się próby spisania dla mnie wszystkich nicków?? Damie się nie odmawia!! Może Mydełko?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoforo Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 ja też wyszedłem jakiś rozmazany i żółty w tej zielonej bluzie a już wiem.. najadłem sie rutinacea, bo pod filarami są przeciągi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 1. Fuso 2. ...... 3. Piotrek 4. Jaca.13 5. Kamil 6. Alona 7. Tomeks32 8. Bartas 9. Mydło 10.Bieniek 11.Gilli 12.Kocky 13.Cristoforo 14.Resztek 15. ..... 16.Olo_Gda 17.Mateogda 18.Booster Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simonmm Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 ten pan w czerwoonym koleczku,to chyba bede ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alona Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 1. Fuso 2. ...... 3. Piotrek 4. Jaca.13 5. Kamil 6. Alona 7. Tomeks32 8. Bartas 9. Mydło 10.Bieniek 11.Gilli 12.Kocky 13.Cristoforo 14.Resztek 15. ..... 16.Olo_Gda 17.Mateogda 18.Booster DZIĘKOWAĆ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Wracajac do rozmowy na spocie.CO myslicie o pomysle odwiedzenia np. poznaniakow?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Wracajac do rozmowy na spocie.CO myslicie o pomysle odwiedzenia np. poznaniakow?? :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi