Alona Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Jako ze mam urodziny to ALona aaaa ok, no problem :kox: no to kup mi jeszcze lizaka truskawkowego oprócz tego breezerka, albo może być lizak serduszko z napisem "I love you" :decayed: :decayed:
Cristoforo Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Jako ze mam urodziny to ALona aaaa ok, no problem :kox: no to kup mi jeszcze lizaka truskawkowego oprócz tego breezerka, albo może być lizak serduszko z napisem "I love you" :decayed: :decayed: Bieniek już się zakochał
Bieniek Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Jako ze mam urodziny to ALona aaaa ok, no problem :kox: no to kup mi jeszcze lizaka truskawkowego oprócz tego breezerka, albo może być lizak serduszko z napisem "I love you" :decayed: :decayed:
Alona Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Jako ze mam urodziny to ALona aaaa ok, no problem :kox: no to kup mi jeszcze lizaka truskawkowego oprócz tego breezerka, albo może być lizak serduszko z napisem "I love you" :decayed: :decayed: przecież kazałeś mi ssać :kox: :kox: lizaka :polew: :polew:
Cristoforo Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 ja pierdziu sama erotyka :polew: Alona tylko hurtowo tego nie rób
zjawkowy1210 Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Bieniek wszystkiego naj! :drunk:
Kacza Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Bieniek lepiej chyba ze wolisz ssanie :gwizdanie:
Pusia Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Dołączam się do życzeń 100 lat Bieniek
Artur_pogórze.g Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 Sto lat Bieniek :gwizdanie:
kw308` Opublikowano 3 Listopada 2009 Opublikowano 3 Listopada 2009 :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk:najlepszego Bieniek
Maciek80 Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 Siema, nie będzie mnie dziś na spocie, praca, praca, praca ;( wiem że bez Maqka to już nie to samo , więc jeśli z tego powodu spot się nie odbędzie to przepraszam.
Ambro Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 Siema, nie będzie mnie dziś na spocie, :dance2:
Maciek80 Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 Siema, nie będzie mnie dziś na spocie, :dance2: i Ty Ambro przeciwko mnie ? tak mi nóż w plecy wbijać ? nie wstyd Ci ?
Madas Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 Spóźnione ale szczere życzenia Bieniek
Rekomendowane odpowiedzi