Gość zdeniu Opublikowano 14 Stycznia 2007 Opublikowano 14 Stycznia 2007 zdeniu jedno autko z Gdańska było na parkingu cpn-a (czarny avancik w automacie) wszyscy go podziwiali i nikt nie pamięta??? to fakt , było ale to sie nie liczy :diabel: bo sie spóźniło i nie stało razem z nami :619:
Bylinski Sylwek Opublikowano 14 Stycznia 2007 Opublikowano 14 Stycznia 2007 fajnie było śię spotkać troch nas mało było, może następnym razem będzie więcej tylko trzeba zmienić miejsce .Aco do autek z Gdańska tylko moje było czarny avant przy Lotosie stal koło Autka Bronsona [ Dodano: 14-01-2007, 17:45 ] Nie stałem razem z wami ponieważ trochę się nie dogadaliśmy co do miejsca spotkania ja i Bronson myśleliśmy że spotkamy się na placu a nie w podziemiu . No ale przecież nic się nie stało bo się spotkaliśmy.
mydlo Opublikowano 14 Stycznia 2007 Opublikowano 14 Stycznia 2007 Dzięki Przemas że wkleiłeś foty na forum bo ja jakoś nie bardzo jestem w tym temacie
pre_pl Opublikowano 14 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2007 Jeszcze należy dodać, że był przejazd 5 A4-czek z Gdyni do Gdańska, bardzo miły widok
Gajzer Opublikowano 14 Stycznia 2007 Opublikowano 14 Stycznia 2007 Jeszcze należy dodać, że był przejazd 5 A4-czek z Gdyni do Gdańska, bardzo miły widok I 2 z powrotem
Bartti10 Opublikowano 15 Stycznia 2007 Opublikowano 15 Stycznia 2007 witam wszystkich i bardzo przepraszam za nieobecnosc ale niestety mialem wrocic ze statku w piatek a wrocilem dopiero dzis :< mam nadzieje ze nastepne spotkanie bedzie niebawem bo bardzo chce sie zrehabilitowac pozdrawiam wszystkich
kieruś Opublikowano 18 Stycznia 2007 Opublikowano 18 Stycznia 2007 witam wiosna tuz tuz czy kos mysli o wyjezdzie na majówke vw 2007 do warszawy?? szukam ekipy
Miron Opublikowano 24 Stycznia 2007 Opublikowano 24 Stycznia 2007 Kiedy next spocik w 3m ?? Może już niebawem ? :564:
Gajzer Opublikowano 24 Stycznia 2007 Opublikowano 24 Stycznia 2007 moze jak przestanie wiac spadnie troche sniegu
pre_pl Opublikowano 24 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2007 ja myśle, że ani nie spadnie śnieg, ani nie przestanie wiać :diabel: Chyba musi mróz "zelżeć" :649:
Gajzer Opublikowano 24 Stycznia 2007 Opublikowano 24 Stycznia 2007 Do wiosny na pewno pogoda sie zmieni.... Chyba hehe
szczet Opublikowano 25 Stycznia 2007 Opublikowano 25 Stycznia 2007 No dobra to nie wieje ale pada snieg..... to kiedy Panowie?
Rudolf Opublikowano 25 Stycznia 2007 Opublikowano 25 Stycznia 2007 Tylko nie wymyślajcie że jutro - proszę! Płynę na Bałtyk na mały połów dorsza więc znowu bym nie mógł a tym razem nie odpuszczę spociku! Fajnie się dzisaj jezdzi po śniegu , nie?
szczet Opublikowano 25 Stycznia 2007 Opublikowano 25 Stycznia 2007 pewnie ze fajnie.... ehhh szkoda ze nie mam quattro
Gajzer Opublikowano 25 Stycznia 2007 Opublikowano 25 Stycznia 2007 no fanie fajnie sie jezdzi dla zabawy:) ale jak dostawczym trzeba gdzies podjechac juz sie nie robi wesolo czasami:) ale to jest nic bo u nas ( trojmiasto ) nie tak zle a nawet lekko:)
Gość zdeniu Opublikowano 25 Stycznia 2007 Opublikowano 25 Stycznia 2007 Panowie jest sprawa kto z trojmiasta lub okolic leci do Wisły na urodzinki w piątek chodzi o pomoc jednemu użytkownikowi forum szczegóły podam na PW zainteresowanym pomocą (nic Was to nie będzie kosztowało) :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
adadur Opublikowano 25 Stycznia 2007 Opublikowano 25 Stycznia 2007 A ja ma takią prośbę dla zainteresowanych grillem na wiosnę. Jeśli znacie w bliskiej okolicy - może mierzeja może wyspa sobieszewska jakies miejsce na grilla to dajcie znać. Jak się ociepli warto by któregoś pięknego dnia zjechac sie z rodzinkami i spędzić trochę czasu na powietrzu. Co wy na to? ps. na wyspie Sobieszewskiej jest taki ośrodek z wielką wiatą (i deszcz nie straszny by był) parking tuż obok tylko że to na terenie ośrodka i nie wiadomo czy by nie chcieli czegoś za udostępnienie miejsca. Znam bardzo fajne miejsce na wyżynie Elbląskiej ale z Trójmiasta pewnie co niektórym może być za daleko.
Miron Opublikowano 25 Stycznia 2007 Opublikowano 25 Stycznia 2007 Jestem za i za i za :564: również. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi