pre_pl Opublikowano 11 Lipca 2008 Autor Opublikowano 11 Lipca 2008 18 git Kocky, super że są naklejki, to ja już kleju nie będę przywoził alvaro nicponiu, dawaj jutro... :gwizdanie:
Tomeks Opublikowano 12 Lipca 2008 Opublikowano 12 Lipca 2008 na nastepnym spociku mozna by zorganizowac jakiegos grilla i po malym piwku do smaku jakis tani grill z hipermarketu,tak zeby mozna go bylo zostawic,co by se auta nie uswinic, tylko jakies propozycje co do miejsca,bo skwer raczej odpada :gwizdanie:
pre_pl Opublikowano 13 Lipca 2008 Autor Opublikowano 13 Lipca 2008 Tomek, o tym aucie mówiłem : http://www.a4-klub.pl/smf/a4b7_moja_niunia-t36772.0.html
Tomeks Opublikowano 13 Lipca 2008 Opublikowano 13 Lipca 2008 pomylilo mi sie z tym http://www.a4-klub.pl/smf/moje_a4_z_luxemburga_20tdi-t36974.0.html
fuso Opublikowano 13 Lipca 2008 Opublikowano 13 Lipca 2008 i jak tam spot ?? frekwencja dopisala?? przepraszam ze nie dojechalem ale gorski sie grubo przeciagnal, a mielismy problemy z autem i do konca byla walka z silnikiem zeby nie przerywal
Kocky Opublikowano 13 Lipca 2008 Opublikowano 13 Lipca 2008 i jak tam spot ?? frekwencja dopisala?? Patrząc pod kątem ostatnich spotów to na wczorajszym frekwencja była większa o 50%
pre_pl Opublikowano 13 Lipca 2008 Autor Opublikowano 13 Lipca 2008 i jak tam spot ?? frekwencja dopisala?? przepraszam ze nie dojechalem ale gorski sie grubo przeciagnal, a mielismy problemy z autem i do konca byla walka z silnikiem zeby nie przerywal no było nieźle, tak poza tym alvaro nie dał znaku życia..... :gwizdanie: heh jak masz jakieś zdjęcia fuso to wrzucaj
fuso Opublikowano 14 Lipca 2008 Opublikowano 14 Lipca 2008 http://picasaweb.google.com/molewnik/GSMPSopot13072008 zdjecia znajomego a to jest auto ktore budowalem http://picasaweb.google.com/molewnik/GSMPSopot13072008/photo#5222596110041921234 niestety do konca niedzielnych wyscigow nie udalo nam sie usunac usterki czego efektem byla ostatnia pozycja w stawce
Daras Opublikowano 16 Lipca 2008 Opublikowano 16 Lipca 2008 kurde... ja sie opuscilem w spotach trzeba nadrobić ale ostatnio nawet na forum czasu brakuje... z tym grillem nie jest zły pomysł jeżeli tak to proponuje polanke redłowską w Gdyni.
pre_pl Opublikowano 16 Lipca 2008 Autor Opublikowano 16 Lipca 2008 no Daras... nawet Cię obgadaliśmy na ostatnim spocie No jakbyś wyczuł krew
adadur Opublikowano 17 Lipca 2008 Opublikowano 17 Lipca 2008 Ma ktoś wolne ramki (napewno 1 sztukę a może 2-e) "starego" typu?
pre_pl Opublikowano 17 Lipca 2008 Autor Opublikowano 17 Lipca 2008 pewnie Adam ma mateogda, mam ja ... sporo ich mamy
adadur Opublikowano 18 Lipca 2008 Opublikowano 18 Lipca 2008 To rezerwuje na napewno jedną!!! zobacze później jak z drugą ... widzieliście te nowe, moim zdanime to takie lipne co w marketech sprzedają te stare są sztywniejsze i solidnej wyglądają - przy muzie tak nie łupią.
adadur Opublikowano 21 Lipca 2008 Opublikowano 21 Lipca 2008 Eeee to super!!! panowie z Czadu Nie zostanę na lodzie Panowie z Trójmiasta mam pytanko CZY MA KTOŚ KONTAKT/DOJŚCIE DO OSÓB PRACYJĄCYCH W ASO AUDI NA TERENIE TRÓJMIASTA??? Potrzebne dojście do osoby zajmującej się sprzedażą nowych aut czy marketing'iem. Ewentualnie podobne dojścia do VW, Skody lub Seata.
fuso Opublikowano 22 Lipca 2008 Opublikowano 22 Lipca 2008 panowie mam pytanie nie zwiazane ze zlotami wiec bedzie ot :gwizdanie: jezeli niewiem jakim olejem byl zalany silnik do tej pory i przy spuszczaniu starego oleju uzyje motorclean liqui moly to czy nawet jezeli byl mineral bede mogl odrazu wlac full syntetic czy lepiej wlac pol syntetyk a dopiero przy nastepnej wymianie full probowalem sie doczytac w temacie o olejach w dizlu ale nie moge przez niego przebrnac z gory dzieki za odp ps: a co do tematyki spotkan to czyje jest to granatowe a4 b5 sedan ktoremu w zeszlym tygodzniu swiecilem awariami ?? skumalem ze z forum po podkladce pod tablice
mydlo Opublikowano 22 Lipca 2008 Opublikowano 22 Lipca 2008 a co do tematyki spotkan to czyje jest to granatowe a4 b5 sedan ktoremu w zeszlym tygodzniu swiecilem awariami ?? Zapewne moja siostra sobie jechała jezeli chodzi o taki jasny granat
alvaro Opublikowano 22 Lipca 2008 Opublikowano 22 Lipca 2008 Adaś ja znam chłopaków od części w Gajosie to może jakoś "po nitce do kłębka" dotrzemy
fuso Opublikowano 22 Lipca 2008 Opublikowano 22 Lipca 2008 za kierownica siedzial pan nie pani wiec zgadujmy dalej a auto bylo tak jak piszesz jasno granatowe
Rekomendowane odpowiedzi