Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL] Punkty karne - ile macie ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nigdy policja nie sprawdzała mi punktów..a oddałem bo lepiej dmuchać na zimne :gwizdanie: decyzja została wysłana w czerwcu ale mój listonosz sobie robi w ciula i odebrałem dopiero pod koniec sierpnia..wydział komunikacji wysyła wtedy info na policje, która w niedługim czasie pojawia sie w mieszkaniu..i prawko trzeba oddać..

chyba że tak :cool1:
Opublikowano

ciekawe co będzie ze mną jak se fure kupie to bedzie jazda bo jak narazie jerzdze nie swoimi to gaz do dechy zawsze i ile fabryka dała, a to są słabe bo takie do 100 koni a ja chce 180 kuct to bedzie jazda. :a4fan:

Opublikowano

ciekawe co będzie ze mną jak se fure kupie to bedzie jazda bo jak narazie jerzdze nie swoimi to gaz do dechy zawsze i ile fabryka dała, a to są słabe bo takie do 100 koni a ja chce 180 kuct to bedzie jazda. :a4fan:

Niesamowite... :decayed::polew: Poza tym jest to wypowiedź nie na temat :zyzol:

adamooo dziwi mnie że nie sprawdzali Ci punktów, mi nawet przy rutynowej kontroli sprawdzali, kiedyś mi idiota chciał wlepić mandat za spaloną żarówkę (jedną) tylko dlatego, że na pytanie czy mam jakieś punkty (to pytanie zawsze mi zadawali) usłyszał że nie :kox: Miałem już kilka przygód z policją ale jakoś do tej pory mam punktów: 0 czyt. ZERO :cool1: Gdyby nie CB to mogłoby być różnie :rolleyes:

Opublikowano

też nie na temat trochę ale: jechał gość nowym mesiem i on ma doświetlanie zakrętów halogenem to prawym to lewym, wyjeżdżał ze skrzyżowania w prawo a tam miśki stały, bach lizak i na margines standardowe bla bla bla i policjant nagle z tekstem że oślepił go halogenami(halogenem) i będzie mandat za nadużywanie świateł przeciwmgielnych! no gościu zaczął im tłumaczyć że to tak automatycznie itd. i im bardziej im to tłumaczył to misiaki się coraz bardziej wkurzali bo myśleli że głupków chce z nich zrobić, dopiero jak im "namacalnie" pokazał że to tak samo się dzieje to go puścili.

Opublikowano

pytanie "czy ma pan jakieś punkty" zawsze odpowiadam stanowczo NIE MAM :cool1:

Opublikowano

Ilość puntków, od początku ok 14 lat. ZERO i oby tak dalej!!!

Czyli dziewica :polew: :polew:

Opublikowano

pytanie "czy ma pan jakieś punkty" zawsze odpowiadam stanowczo NIE MAM :cool1:

mnie też się wtedy pytali mówię że jakieś mam i kiedy powiedział mi że dostaję 5 to wiedziałem że już popłynąłem :wallbash::decayed:
Opublikowano

Ja mam prawo jazdy od 16 lat, tyle czasu tez jezdze i 0 pkt. karnych, w przeszlosci 2 mandaty za predkosc :cool1:

a poza konkursem:

gratuluje i zycze szybkiego zakupu :gwizdanie: :mysli:
Opublikowano

U mnie odkąd mam prawko czyli już 8 lat na razie 0 punktów i aby to trwało jak najdłużej, choć nie dawno zapłaciłem 2 zaległe mandaty (250 zł + odsetki) jeszcze z czasów studenckich ale za innego typu wykroczenia, nie drogowe :> :>

Kiedyś miśki, mijały mnie na ulicy a ja rozmawiałem przez telefon, zawrócili i za mną, ja się zorientowałem i w porę rozłączyłem oraz schowałem tel do kieszeni. Gdy mnie zatrzymali wcisnąłem im, że nie rozmawiałem przez komórkę lecz dłubałem sobie w uchu, i kupili to.

Poza tym w każdym samochodzie mam CB-radio i w sumie dzięki niemu do tej pory nie straciłem prawka.

Opublikowano

dzięki Bogu mieszkam daleko od Ciebie i obym nigdy na drodze Cię nie spotkał.

Raz miałem "maxa", kiedy wg Nich wymusiłem pierwszeństwo niebieskiej "Suce" Transporterowi, którym jechali. Do skrzyżowania mieli 200m. Z nudów mnie capnęli, a ja miesiąc po zdaniu prawka :) Za prędkośc dostałem raz, a do zawalidróg nie należę. Wg mnie, nawet jak cisnie za wami kamerowóz, to jak jedzie się 100km/h na 80km/h, ale spokojnie, bez brawury, są w stanie przymknąc oko.

Za to mój szwgier w 2 miechy uzbierał 20pkt...i już szykuje się na szkolenie :)

Jak już napisałem od dawna 0.

Opublikowano
ciekawe co będzie ze mną jak se fure kupie to bedzie jazda bo jak narazie jerzdze nie swoimi to gaz do dechy zawsze i ile fabryka dała, a to są słabe bo takie do 100 koni a ja chce 180 kuct to bedzie jazda.

Ja wiem co może być. Jak Cie policja kilka razy nie ostudzi i oskubie z kasy i w ten sposób nauczy normalnej jazdy to spore prawdopodobieństwo, że długo nie bęedziesz jeździć. Całe szczęście, że daleko mieszkam od Ciebie i mam nadzieję, że wcześniej zmienisz styl jazdy nim kupisz sobie takie auto

Opublikowano

przejdzie ci z czasem. Życzę CI żeby samo przeszło niż z czyjąś pomocą, a jeśli już to kata a nie ofiary
Opublikowano

ja mam takiego 'pecha', że odkąd mam prawko, zawsze mam jakieś punkty na koncie i zawsze łapałem je gdy nie miałem akurat CB...

idź się leczyć.

Opublikowano

idź i dokończ szkołę chłopie teraz, bo możesz nie zdążyć...
Opublikowano
ciekawe co będzie ze mną jak se fure kupie to bedzie jazda bo jak narazie jerzdze nie swoimi to gaz do dechy zawsze i ile fabryka dała, a to są słabe bo takie do 100 koni a ja chce 180 kuct to bedzie jazda.

i potem ich mamy placza, bo to dobre dzieci byly...

albo pytaja sie, czy bedzie gral w koszkowke, i otrzymuja odpowiedz, ze dobrze, jak bedzie ruszal czyms wiecej, niz tylko oczami (ostatni wypadek nieopodal mojego miasta, pacjenci ktorych widzialem na dyzurze w szpitalu)...

Opublikowano

dobrego lekarza bym Ci proponował a nie auto.

Opublikowano

bez przesady bedzie sie szaleć ale w miare możliwości wiadomo że to tylko Polska i dziur dużo podbije cie i po autku a ja tam fan tuningu to o furke będe dbał. A z policją jeszcze nie miałem do czynienia a często jerzdzę bez dokómentów czy bez prawka jak na pruby sie wyjerzdza.(a teraz wychaczyłem furke a4 b5 avant 193koniki ale najpierw trzeba ją obejrzeć przed zakupem)pozdro :decayed:

Opublikowano

Koleś za samą ortografię jaką popełniłeś wyżej powinieneś dostać kilkadziesiąt punktów karnych, lepiej staraj się zwracać na to uwagę, bo tego nie da się czytać :decayed: Poza tym zastanów się nad tym co piszesz, bo brzmi o jakby pisał to jakiś 10cio-latek :decayed: Tak wiemy że jesteś super kierowcą, że nawet fiatem 126p wyprzedzisz każdego, że policja może Ci naskoczyć, że niczego się nie boisz i jesteś mega super boski, ale nie musisz się przechwalać (dowartościowywać) na forum, bo nie jest to ani śmieszne ani super tylko żenujące :thumbdown: I tyle OT z mojej strony :decayed: