koperek86 Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 rozmawiałem z HUANem na gg mam troszke zajob w robocie i mowil ze ostatnio nie miał czasu zobaczyc ......
CWK_S_L_A_Y Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 To git , KOPEREK , jak chcesz mozemy jakoś po 12 razem od m4 kierować się w stronę m1?!? Co ty na to??
koperek86 Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 tzn do punktu ktory był ustalany wczesniej bo mi liczby m1 m4 to srednio mowia ja bez gpsa to jak bez reki http://maps.google.pl/maps?f=q&source=s_q&hl=pl&geocode=&q=LU5+6HR&sll=51.944,-0.49078&sspn=0.03984,0.076904&gl=pl&doflg=ptk&ie=UTF8&t=h&z=16 ?????? i gdzie bysmy sie spotkali
CWK_S_L_A_Y Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 Ok , a wiec jadąc ze slough będziesz się kierował napewno na m4 w stronę Londynu, pózniej zjedziesz na m25north ... Rozumiem ze masz wolne w sobotę, hmm? Wiec we dwóch możemy wyjechać wczesniej razem, znajdę miejsce dla nas do spotkania i podesle ci namiary na GPS-a. Pasi??
koperek86 Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 pasi daj namiary najlepiej kod pocztowy .... a sie zjawie o dowolnej godzinie bo mam wolne
Huan Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 Etronic - lista osób jest na początku stronicy, uaktualniana w miarę postępu tematu. KOPEREK86 - dzięki, mam nadzieje ze reszta nie podzieli Twojej opini i ktoś się przedemnie wrzuci:) heh. Chociaż dam radę z tym ze pamietajcie ze ja się rozdzielam z wami na kilkadziesiąt km przed bradford po typa. A zo HUANem się dzieje, mało go widać? Mam nadzieje ze nie zrezygnował... Jeszcze zyje...i nie zrezygnowalem...tyle, ze w robocie pelno projektow do ukonczenia i nawet nie mam czasu napisac...poza tym...ja do wyscigow sie nie szykuje...wiec i tak za mocno nie mialbym co zabierac glosu w temacie...
CWK_S_L_A_Y Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 To Pracuj Pracuj aby weekend miec wolny na "wypoczynek" Ale wciąż lecimy razem rozumiem ...
RowerAKP Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 Post z AKP UK by Greg Wybieram sie na ten zlot..bede na 100% chce zabrac jeszcze dwie osoby,ale nie sa pewne ...jade z Bolton....moze ktoś sie dołączy po drodze....Pozdrawiam On jest z Bolton P.S Daniel mam nadzieje ze sie spikniemy na zlocie
domjenick Opublikowano 2 Lipca 2009 Autor Opublikowano 2 Lipca 2009 ...jeszcze troche ,to bedzie nas wiecej niz na letnim zlocie... :gwizdanie:
paw1972 Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 Napisałem tutoriał i w momencie wysyłania wszystko mi znikło bo byłem nie zalogowany. Może powtórzę wszystko jutro późnym wieczorem... jak sobie przypomnę i nabiorę więcej sił, szczególnie po pracy . Fajnie, że Etronic (Daniel) przyjedziesz. Powinien też pokazać się Andre (AKP UK Division) Możliwe, że dojedzie Mariusz (AKP) z S6 (C4). Ktoś ma ochotę na 1/4 z 300 BHP ? Wiem, że na pewno Rower by nie odpuścił pozdr. Paweł
CWK_S_L_A_Y Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 Z Es-ką było by mu raczej ciężko, ale zapewne walczyłby ...jeszcze troche ,to bedzie nas wiecej niz na letnim zlocie... :gwizdanie: To ile było latem??
etronic Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 Ok! Prosze mnie zapisac do grupy hotelowej i na gokarty. Bede jechal na 100% chyba ze cos nieprzewidzianego wyskoczy . @Rower Oczywiscie ze sie spikniemy...
domjenick Opublikowano 3 Lipca 2009 Autor Opublikowano 3 Lipca 2009 Z Es-ką było by mu raczej ciężko, ale zapewne walczyłby ...jeszcze troche ,to bedzie nas wiecej niz na letnim zlocie... :gwizdanie: To ile było latem?? 10-11-12- lipca bedzie Letni Zlot w Pile,na pewno bede z chlopakami gadal,wiec mozna nakrecic krotki filmik i wyslac komus ,jako MMs[br]Dopisany: 03 Lipiec 2009, 18:55_________________________________________________ Ktoś ma ochotę na 1/4 z 300 BHP ? spuscimy mu powietrze i zobaczymy wtedy :naughty: :naughty:
RowerAKP Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 Jak mozecie to mnie tez dopisac do hotelu , poza tym istnieje jakies 10 % szans, iz na zlocie pojawi sie audi ponad 450KM Jak juz rozmawialem z Domjenickiem bedzie POLSKA FLACHA za najbardziej clean and shine audi na zlocie Proponowany sklad jury - Domjenick - Rower - Paw
domjenick Opublikowano 3 Lipca 2009 Autor Opublikowano 3 Lipca 2009 Proponowany sklad jury - Domjenick - Rower - Paw :polew: mi pasuje,ale startowac chyba nie bede [br]Dopisany: 03 Lipiec 2009, 21:20_________________________________________________ poza tym istnieje jakies 10 % szans, iz na zlocie pojawi sie audi ponad 450KM ...nastepny do spuszczenia powietrza... :gwizdanie:
CWK_S_L_A_Y Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 JA w Konkursie tez nie biore udziału z kilku powodOOw, w Sierpniu to moge wystartowac ale narazie nie dam rady ... po za tym Srebrny dobrze wypucowany ma male szanse z ciemnymi kolorami z wiadomego powodu jak dla mnie ... Ale na Flache moge sie zrzucic Chlopaki, moze jednak przelozymy zlot, albo bierzcie ze soba pompki w bagaznik bo DOMJENICK szaleje i niedlugo wszyscy bedziemy rantem po asfalcie zapinać :gwizdanie: :gwizdanie:
ALBINEK Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 Koledzy wyrażający chęć pozostania na noc ,hotel musicie sobie zarezerwować osobiście .Na górze jest podany link do tego hotelu.Zróbcie to teraz ,rezerwacja nic nie kosztuje.
CWK_S_L_A_Y Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 KOPER : niewiem czy sobie poradzisz z tymi wspolrzednymi 51.494359,-0.549882 ale jak cos to tu jest adres jaki pokazalo mi Google : Sherwood Ct Colnbrook with Poyle, Slough SL3 7 sprobuj znalezc i daj znac, ja podjade do tego miejsca i polecimy, tam jest parking z tego co wyczailem na mapie wiec bez problemu mozemy na chwile stanac, porozmawiac i poleciec ...
etronic Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 KOPER : niewiem czy sobie poradzisz z tymi wspolrzednymi 51.494359,-0.549882 ale jak cos to tu jest adres jaki pokazalo mi Google : Sherwood Ct Colnbrook with Poyle, Slough SL3 7 sprobuj znalezc i daj znac, ja podjade do tego miejsca i polecimy, tam jest parking z tego co wyczailem na mapie wiec bez problemu mozemy na chwile stanac, porozmawiac i poleciec ... To moze i ja sie podlacze to waszego skladu??? Bede jechal z Bracknell wiec po drodze (prawie)...
MARIO-KASTA Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 Koledzy Domjenick i Rower ale co rozumiecie przez Clean & Shine? Bo jak przyj...e deszczem to nikt sie niezalapie,a flacha przeciez niemoze sie zmarnowac :polew:
Rekomendowane odpowiedzi