Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

Spotkania w środkowej części Anglii-pogaduchy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nie udalo sie nie wyjechac...ale moze uda sie wrocic na czas...:)

Dobra oficjalnie oznajmiam, ze jednak bede. Udalo mi sie zabukowac prywatnie bilet powrotny i zamiast planowanego powrotu w sobote wieczorem, wracam w piatek wieczorem...Do zobaczycha na spocie!

Opublikowano

Witam :)

Czekałem do ostatniej chwili z rezerwacją pokoju i niestety sfrajerowałem sie na maksa... pozostaje liczyć na to że mnie ktoś przygarnie albo inny hotel w pobliżu :wallbash:

Pozdrawiam :!:

Opublikowano

Witam :)

Czekałem do ostatniej chwili z rezerwacją pokoju i niestety sfrajerowałem sie na maksa... pozostaje liczyć na to że mnie ktoś przygarnie albo inny hotel w pobliżu :wallbash:

Pozdrawiam :!:

Hola hola zly czlowieku! :) Niekoniecznie zlamiles...ja dopiero co zabukowalem hotelik...tyle ze inny...2 mile od miejsca spotkania :)

http://www.laterooms.com/en/p5343/hotel-reservations/73156_express-by-holiday-inn-bradford-city-centre-bradford.aspx

Proszzzze :) £45 za nocke dla 2 osob :) ze sniadankiem :)

EDIT:

Wlasnie udalo mi sie wyrwac kamere z pracy...nie jest to coprawda to co chcialem bo tamta kamera jest gdzies w terenie...ale udalo mi sie dorwac to..

panasonic_ag_dvx100a_mini_dv_digital_camcorder_1.jpg

No to sobie pokrecimy troche klipow! :D

Opublikowano

...ja dopiero co zabukowalem hotelik...tyle ze inny... 2 mile od miejsca spotkania :)

to jest nas już dwóch... będzie weselej :evil: dzięki wielkie :hi:

Opublikowano

...ja dopiero co zabukowalem hotelik...tyle ze inny... 2 mile od miejsca spotkania :)

to jest nas już dwóch... będzie weselej :evil: dzięki wielkie :hi:

Nie ma problemu...zawsze bedzie razniej dzielic hotel z kims znajomym :)

Opublikowano

Witam.

W sprawach technicznych: o której godzinie wyjeżdża ekipa z miejsca spotkania na M1 ? Jeżeli o godzinie 13-tej to gut. Wtedy ja z MiKevem wjedziemy z M69 na M1 na wysokości Leicester i spotkamy się tam - złapiemy na trasie (zdzwonimy się). Jakby coś to będziemy dwoma A6 - czarna 2.5 TDI (z klubową naklejką AKP i klubowymi nakładkami na tablice rej.) i jasno-zielony metalic 2.4.

Wyliczyłem, że powinniście przejeżdżać około godziny 14.20 - czy możecie to potwierdzić ? Z tamtąd do Bradford zostają 2 godziny - wynika z tego, że powinniście wyjechać 12-12.30, ale nie mogłem znaleść konkretnie ustalonej godziny.

MiKev jak będę u Ciebie około 12-tej będzie gut ? Od Ciebie do wjazdu na M1 mamy około 30 mil - 40 minut.

pozdr.

ps. Daniel (etronic) wielkie dzięki :good:

Opublikowano

Witam.

W sprawach technicznych: o której godzinie wyjeżdża ekipa z miejsca spotkania na M1 ? Jeżeli o godzinie 13-tej to gut. Wtedy ja z MiKevem wjedziemy z M69 na M1 na wysokości Leicester i spotkamy się tam - złapiemy na trasie (zdzwonimy się). Jakby coś to będziemy dwoma A6 - czarna 2.5 TDI (z klubową naklejką AKP i klubowymi nakładkami na tablice rej.) i jasno-zielony metalic 2.4.

Wyliczyłem, że powinniście przejeżdżać około godziny 14.20 - czy możecie to potwierdzić ? Z tamtąd do Bradford zostają 2 godziny - wynika z tego, że powinniście wyjechać 12-12.30, ale nie mogłem znaleść konkretnie ustalonej godziny.

MiKev jak będę u Ciebie około 12-tej będzie gut ? Od Ciebie do wjazdu na M1 mamy około 30 mil - 40 minut.

pozdr.

ps. Daniel (etronic) wielkie dzięki :good:

Wyjazd z pierwszego service zaplanowany jest na okolice godziny 13...najlepszym miejscem w ktorym mozemy sie spotkac wydaje sie to ...

http://maps.google.co.uk/maps?f=q&source=s_q&hl=en&geocode=&q=LE3+3GB&sll=52.616078,-1.205406&sspn=0.039293,0.07699&ie=UTF8&ll=52.61837,-1.204162&spn=0.019645,0.038495&t=h&z=15

Wiecej info na temat tego service - http://www.motorwayservices.info/area.php?area=17

...zakladajac ze wyjedziemy o 13...google maps pokazuje "60.3 mi – about 58 mins"...czyli teoretycznie w granicach godziny 14....o ile nie bedzie wiekszych korkow...mysle, ze mozemy sie spotkac wlasnie przy podanym przezemnie service...jak bedziemy pierwsi to poczekamy na was...jak wy dojedziecie pierwsi, czekacie na nas + kontakt telefoniczny :)

Pasuje towarzysze broni?

Opublikowano

ja bede walił za CWK_S_L_A_Y tak ze sie chyba nie zgubie co do godzin tez ustalcie z CWK_S_L_A_Y a ja sie dostosuje mam wolne

Opublikowano

WEST COAST DIVISION

Trasa - LIVERPOOL - BRADFORD

http://mapy.google.pl/maps?f=d&source=s_d&saddr=l99dw&daddr=M58+to:M60+to:BD7+4EY+&hl=pl&geocode=%3BFYjVMAMd3CXW_w%3BFbz2MAMdHh7d_w%3B&mra=ls&sll=53.674748,-1.82991&sspn=0.105957,0.308647&ie=UTF8&ll=53.524799,-2.509003&spn=0.425334,1.234589&z=10

PUNKT A - samoty jeździec ROWER wyrusza w podroż życia, do przejechania ma 78,0 mil – około 1 godz. 30 min

PUNKT B - spotkanie z ekipa pod przewodnictwem ludzi SKEM i DANIO :) godzina .... ??

PUNKT C - spotkanie z grupa pod przewodnictwem MARIO - KASTY :)godzina 14:30

PUNKT D a.k.a. GROUND ZERO - ekipa WEST COAST laczy sie z TUBYLCAMI ;) Jak Polska tradycja nakazuje ... 0,5 na dzien dobry :)

Za najbardziej zadbany, czysty samochod EKIPA poda patronatem DOMJENICA przewidziala nagrode w postacie 0,5 by PL czyli Żołądkowa Gorzka + usciski, poklepywania i inne podobne atrakcje :)

P.S. HUAN super ze bedziesz :D ino cos nakrecimy :)

Opublikowano

ja za moja zabieram sie jutro bedzie sie swieciła jak psu jaj....... gorzej jak bedzie padac to praca na marne ale i tak bedzie lśnic

Opublikowano

...jak bedzie padac -oceniamy srodek,silnik i bagaznik :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

kurde ja sprawdzałem pogode i nie ktore pogody pogazuja ze pochmurnie ale bez deszczu nastepne słońce a nastepne deszcz i konkurs jest troszke nie sprawiedliwy hehe bo ja mam do przejechania 400 km i przez taki kawał to siła rzeczy sie pobrudzi ale no trudno i tak ja wypucuje [br]Dopisany: 09 Lipiec 2009, 20:37_________________________________________________no srodek wypucuje i komore silnika tez