Opublikowano 20 Października 201411 l Autor Tylko ciekawi mnie, czy nie gryzloby sie to z brakiem gwintu ?! W tym tygodniu mam druga zmiane, wiec znowu odpadam. :/
Opublikowano 20 Października 201411 l Tylko ciekawi mnie, czy nie gryzloby sie to z brakiem gwintu ? bardziej z brakiem hamulców
Opublikowano 20 Października 201411 l Felga będzie robiła robotę. ;-) ona jest uniwersalna pasuje do każdego auta [emoji6] Wysłane z Xperii
Opublikowano 27 Października 201411 l Autor Zbroimy sie do zimy w to, na czym ktos przyzydzil w salonie - grzane lustra pfff Przod rozgrzebany i jutro sie zaklada rozrzad Rozrząd i springi na przod zalozone, tylko dziwne troche ze H&R sa troche wyzsze w porownaniu do ori sprezyn ?!
Opublikowano 8 Listopada 201411 l Autor Dzisiaj wycieczka do Krk i dzieki forumowiczowi Adasko19 bedzie na czym jezdzic w zimy - 16' biedroneczki Dzieki Adasko.
Opublikowano 9 Listopada 201411 l Dzięki za transakcje I pamiętaj o felgach dla mnie od Twojego kolegi Edytowane 9 Listopada 201411 l przez Adasko19
Opublikowano 13 Listopada 201411 l Jakim sposobem polerowałeś i jakich komsetykow uzywałeś koelgo, bo fajny efekt
Opublikowano 14 Listopada 201411 l Autor Maszyna polerska, rozne pasty/pady, w nie ktorych miejscach matowalem, a na koniec poszedl kliner i wosk.
Opublikowano 26 Listopada 201411 l Witam kolege z forum VW Audi widziałem już wcześniej na innym forum. Ślicznie wygląda po korekcie lakieru Edytowane 26 Listopada 201411 l przez killerx
Opublikowano 29 Listopada 201411 l Hje, same golfiarze. Nieźle, z dnia na dzień jest NAS więcej. Po przesiadce na AUDI do Golfa już nie wsiądę
Opublikowano 14 Lutego 201511 l Autor Ja poki co tez nie wsiadam, bo magiel uj strzelil, ale jak tak teraz codziennie jezdze B6 to po przesiadce do golfa wydaje mi sie, ze jest w srodku tak glosno, jakbym jechal conajmniej roburem. no ale za***rdala lepiej. W dobrym piniadzu sie trafily praktycznie na miejscu to wzialem - tarcze,jarzma pod 312mm. Poki co zdazylem wypiaskowac tylko same jarzma, no i szybka partyzantka z czerwienią. Wiem, ze to pewnie nie ma jakiejs przepasci w odniesieniu do 288, ale cos tam moze sie polepszy. choc jak bym mial kupowac nowe tarcze i kloki to chyba bym juz wtedy wzial 320mm i dokupil pod nie zacisk i jarzmo.
Opublikowano 16 Lutego 201511 l Masz jakieś foto jak przód siedzi na tych H&R? Też mam zawieche 1BE i myślę o takich H&R'ach tylko chciałbym zobaczyć jak to leży bo teraz przód mi pieje trochę
Opublikowano 16 Lutego 201511 l Kolego napiszesz jeszcze jak auto prowadzi się na tych springach H&R względem 1BE? Bo na Eibach Pro Kit podobno auto "robi się miękkie"... -Lumia 920-
Opublikowano 18 Lutego 201511 l Autor Po zalozeniu przodu roznicy pod wzgledem utraty komfortu nie zauwazylem/nie odczulem zadnej, a tyl zarzuce, jak wpadnie letnie kolo. Dupowóz ma już kółko - 18' "RS6"
Opublikowano 18 Lutego 201511 l Wiedziałem że tutaj już fotki też będą Jak podjadę to zrobimy przymiarkę na moim fajne te koło. No i wkońcu dorwane po długim czasie szukania co
Opublikowano 18 Lutego 201511 l Nie ma takiej możliwości, abyś nie odczuł różnicy, po prostu zajarany jesteś nowym kołem, a to przyćmiewa każde odczucia A samo koło, to jedna z lepszych opcji