KoJ@K Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Czorny eS Lajnowy suficik ze wszystkimi plasticzkami, pierdolkami odebrany. Z zalozeniem bedzie sie troche musial naczekac, bo za nie dlugo zaczynam urlop, a przed zalozeniem chcialbym jeszcze wszystko odswiezyc i przeprac. Nie potrzebuje ktos przypadkiem bocznych kurtyn tych co na zdjeciach, albo antenki dachowej navi/gps?
Rabbi Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 nie pierz podsufitki bo może Ci się odkleić. ja tak zmieniałem czarną dwa razy bo po praniu pierwsza się odkleiła,kolega też miał ten problem w jasnej.
KoJ@K Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Oczywiscie nie mialem na mysli prania ekstrakcyjnego i odsysania odkurzaczem pioracym, tylko przeprac recznie.
tomekhxc Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 dobra robota z podsufitką , będzie pasować do całości
KoJ@K Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Tylko teraz to te fotele nie teges beda :/ Lampka i ledzik zalozone na probe, bo ciekawi mnie strasznie, jak w nocy swiecą te ambiente.
Adasko19 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Niezbyt mocną czerwienią. Ale dają fajny efekt. Chyba, że zakładasz jakieś mocniejsze? Wysłane z Xperii
KoJ@K Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Nie nie, nic nie zmienialem, narazie chce zobaczyc jak te swiecą, czy porownywalnie do W8 w golfie czy slabiej.
Adasko19 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 W golfie tego nie miałem. W audi bym założył delikatnie mocniejsze ;-) Wysłane z Xperii
ucho.77 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Nie potrzebuje ktos przypadkiem bocznych kurtyn tych co na zdjeciach, albo antenki dachowej navi/gps? daj na pv ile za antenkę chcesz Ładnie działasz,przełącznik opanowany? Gdzie robiłeś ozonowanie i jaka cena ? Napisz do Multisa on ma ozonator
KoJ@K Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Adasko - wlasnie mialem okazje sprawdzic ją przed chwilą i swieci bardzo podobnie jak W8 w golfie, na poczatku swiecilo licho, ale pomyslalem, ze moze rozjasnie deske, no i faktycznie ambiente tez sie rozjasnilo. Ucho - w przelaczniku narazie wymieniona tylko ta obwodka.
bjoern Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 dawid7737 - no no, kolejny golfiarz na forumie A4. haha kolejny i kolejny
KoJ@K Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Jak widac nie jeden golfiarz tu urzeduje. Od dawna chcialem, wiec w koncu zakupilem - galeczka eS lajnowa, od razu przymierzona.
dawid7737 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Ooo ta gałeczka musze ją mieć piękna ile dałeś?
chudy30 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 gałka razem z mieszkiem i od jakiego to modelu bo chcę do b5 swojej wrzucić
KoJ@K Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Tak jest, galka razem z mieszkiem z A3, nr czesci masz na fotce.
m1chal_p Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Opublikowano 14 Sierpnia 2015 (edytowane) Mieszek pasuje bez problemu do ramki, czy potrzebne są przeróbki? Edited: Znalazłem temat na forum. Nie było pytania Swoją drogą ciekawe, że taka przepaść cenowa jest między gałką z A3 i A4... Edytowane 14 Sierpnia 2015 przez m1chal_p
Rekomendowane odpowiedzi