tomekhxc Opublikowano 2 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2016 heh, pod spodem z przodu jest jakies pare cm przeswitu to jednak troche za malo bo zanim z domu do asfaltu dojade to juz miski nie bedzie
krystian3769 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Niestety trzeba iść na kompromis
Zieluu Opublikowano 3 Czerwca 2016 Opublikowano 3 Czerwca 2016 jest git ! "nic nie zmieniaj" mówili, a później...
pajda Opublikowano 3 Czerwca 2016 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Musze to na żywo zobaczyć. Jest git [emoji122] [emoji106]
tomekhxc Opublikowano 3 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2016 musiałem podnieść 3 cm bo no niestety ale jest jak jest , chociaż na żywo wygląda to dużo lepiej , a i doszły obudowy lusterek srebrne póki nie dorwe od s4
Slawek Opublikowano 3 Czerwca 2016 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Pięknie jest. Na spocie za tydzień wreszcie będzie do obczajenia Wysłane z mojego SM-N915F przy użyciu Tapatalka
FroS-t Opublikowano 3 Czerwca 2016 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Co tu dużo gadać, śliczny Avant i rancho tez fajne daj fotkę z boku autka
tomekhxc Opublikowano 3 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2016 To jest ta niby "zla droga" ? tu jest ok ale to początek OS-u tak na prawde to myślałem że niżej też bedzie ok ale po próbie niestety musiało pójść do góry troszke , i tak przy większej hopce przytrze przodem Co tu dużo gadać, śliczny Avant i rancho tez fajne daj fotkę z boku autka dzięki , pykne jakies lepsze foto to wstawie
K4rol81 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Piękna Niunia,kolor mega... Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka
afroo. Opublikowano 4 Czerwca 2016 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Szkoda, że ten przód tak wysoko wyszedł no ale jakoś się poruszać trzeba. ; )
Rekomendowane odpowiedzi