Seta-1.8t Opublikowano 23 Listopada 2015 Opublikowano 23 Listopada 2015 Ładnie się prezentuje i zacny kolorek Wytrwałości i mniej nerwów
mebleusz Opublikowano 23 Listopada 2015 Autor Opublikowano 23 Listopada 2015 (edytowane) Dobra chlopaki zamykam fure i wracam jutro Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 23 Listopada 2015 przez mebleusz
Arturoo Opublikowano 23 Listopada 2015 Opublikowano 23 Listopada 2015 Też walczyłem z tym rns'd...odpuściłem i śmigam z "e"... Nie zamienił bym się z powrotem .
mebleusz Opublikowano 23 Listopada 2015 Autor Opublikowano 23 Listopada 2015 Niestety jak narazie nie mam na rns e, wiec albo odpale rns d u siebie albo kupuje golfa trojke Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
peacenotwar Opublikowano 23 Listopada 2015 Opublikowano 23 Listopada 2015 (edytowane) GOLF TRUJKA ZAIEBISTY SAMOHUD Edytowane 23 Listopada 2015 przez peacenotwar
OLI_B5 Opublikowano 23 Listopada 2015 Opublikowano 23 Listopada 2015 Rns'e jest zbieraj hajs mordo i wkladaj bo warto
mebleusz Opublikowano 28 Listopada 2015 Autor Opublikowano 28 Listopada 2015 Dobra zamontowane ale cos zepsulem przy montazu bo mi otwieranie auta z pilota przestalo dzialac haha powoli mnie to auto zaczyna denerwowac bo praktycznie wszedzie juz bylo grzebane kiedys no ale co poradze Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
peacenotwar Opublikowano 28 Listopada 2015 Opublikowano 28 Listopada 2015 (edytowane) Też miałem podobnie w poprzedniej Audi. Zamykało się, ale otwierać trzeba było grotem. Winowajcą był mikorstyk w drzwiach kierowcy. Nowy (używany) zamek rozwiązał problem Edytowane 28 Listopada 2015 przez peacenotwar
ganjaq Opublikowano 29 Listopada 2015 Opublikowano 29 Listopada 2015 Audi lubi rozkodować pilota przy odłączeniu akumulatora, włóż kluczyk do stacyjki, przekreć na zapłon,trzymając na zamykanie na pilocie zamknij drzwi od środka przyciskiem zamykania na tapicerkę drzwi, operacje powtórz dla przycisku otwórz. Jeżeli tak nie da się wyjdź z auta, zamknij drzwi, włóż kluczyk i trzymając na pilocie zamknij, przekręcić na zamykanie, powtórzyć dla otwórz. Tak samo jeżeli szyby nie chcą jechać z pilota tylko że trzymamy tak długo aż szyby nie zjadą na sam dół dla otwórz i pod samą górę dla zamknij. Można to stosować jedynie w przypadku braku jakiejkolwiek reakcji na pilota, kiedy działa w jedną stronę a w drugą nie, otwieranie tak a zamykanie nie czy odwrotnie wtedy nie wyleczy to problemu
mebleusz Opublikowano 29 Listopada 2015 Autor Opublikowano 29 Listopada 2015 No wlasnie na pilota nie reaguje ani zamykanie ani otwieranie ani bagaznik Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
chudy30 Opublikowano 29 Listopada 2015 Opublikowano 29 Listopada 2015 włóż klucz w drzwi a nie w stacyjkę zacznij powoli zamykać kluczem i naciskaj przyciskiem w pilocie i powtórz to 3x razy wyjmij klucz z drzwi i spróbuj pilotem zamknąć jeśli był rozkodowany taka operacja powinna mu pomóc
mebleusz Opublikowano 3 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2015 Kluczyk chyba sie rozladowal, wrzuce nowa baterie i sprobuje zakodowac. Listwy czekaja na montaz, po 1ponad roku poszukiwan wreszcie jest komplet Kolor powiedzmy, ze pasuje Jak ktos chce to moge odsprzedac czarne listwy na drzwi przednie l+p i tylne prawe od s4 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Savo Opublikowano 3 Grudnia 2015 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Super ze idziesz w oryginalny setap ! Teraz bym tylko pomalowal w czarny mat/polysk dolna czesc tylnego zderzaka i bylo by Bardzo dobrze. P.S Swoja droge Negaro blue , najbardziej ceniony i lubiany kolor przez Angielskich pasjonatow . Pozdrowienia w modach
peacenotwar Opublikowano 3 Grudnia 2015 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Jeszcze Imola yellow też jest kozakiem Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
mebleusz Opublikowano 22 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2015 Miesiac zeby sie cos nie spierdolilo to miesiac stracony hehe do tego wali ktorys wahacz z przodu aalbo poluzowal sie stabilizator Aa no i przyslali zly kolor na listwy ale juz mam dobra puche i bede lakierowal ponownie Przy okazji spawanko dp Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
BOSSS Opublikowano 22 Grudnia 2015 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Fajne auto do tego zderzak z s4 to juz poezja:)
mebleusz Opublikowano 22 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2015 Coś Ty tam pod machą spawał? Spaw na dp lekko puszczal i sapalo mi auto jakbym mial blow off ale spoko odgrodzilem wszystko blacha wiec jakies tam bhp zachowane Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
radimm Opublikowano 23 Grudnia 2015 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Setup zimowy lipa proszę pana.;p jak to ? - czarna męska stal Bardzo ładna Audi, a z tymi listwami już naprawdę super się prezentuje!
Rekomendowane odpowiedzi