Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[A4 B6 BFB] Black Audi A4 B6 Avant Schwarz Pakiet TT RNSe by Czaki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Świetnie auto wygląda, nie ma co Gratuluje i do przodu !

Opublikowano
  • Autor

Dzięki!!

Końcówki już są,w pon spawamy :hi:

rkv4aa.jpg

:hi:

Naszło mnie na przyciemnienie lamp tylnych.. spodobało mi sie..chyba tak zostanie :decayed::naughty:

Przy okazji nowe końcówki na aucie ^_^

sd1jcx.jpg

Opublikowano

Ale ładnie porobiłeś to autko :) zewnętrzny S-line robi robotę:)

Opublikowano
  • Autor

Coś tam się działo..wpadły nowe hebelki od Wandeja..

30c4p79.jpg

bdtzqr.jpg

W końcu dziś wrzuciłem czarne relingi,a w między czasie przyciemniłem tylne lampy i boczne kierunki.. :hi:

awdlyx.jpg

Edytowane przez Czaki89

Opublikowano

ładna ta twoja Audiczka :) ale wydaje mi się że znaczek Audi powinien być na klapie, :)

Opublikowano

Fajna fura , stołki najfajniejsze. Powodzenia w modach i bezawaryjności.

Opublikowano
  • Autor

Wiem wiem,szukam i w leci znaczek na tył na 100% :naughty:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siemka piękna b6 jakich mało pełen podziw

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

:hi:

Coś tam się dziś działo, jak to po pierwszym można było coś zamówić i trochę dopieścić lalunie.. :decayed:

-Na klapę bagaja wpadł znaczek :audi:

-Nowa gałka zmiany biegów S-line z audi A3 (Swap dekielka i dopasowanie mieszka na większa ramkę z a4)

-wymiana obudowy kluczyka na nową

FOTY:

Znaczek:

103v6lg.jpg

Gałeczka + Kluczyki:

9ibb12.jpg

20selox.jpg

2r4sk2e.jpg

:a4fan:POZDRAWIAM :a4fan:

2ilen20.jpg

:a4fan:

Opublikowano

Robota jak zwykle profi avancik prezentuje się świetnie :) powiedz mi skąd wygrzebales obudowę kluczyka nowke z Aso? He he dużo roboty jest z przekladka kapsla ze starej galy do nowej ? Sam śmigam rok czasu ze skrzynia 5 od A3 :) i w sumie mi to nie przeszkadza ale jakbyś zobaczył moja zonke wrzucajaca wsteczny to byś się usmial, boję się że kiedyś w końcu w coś przyklepie przez ten kawałek plastiku :)

Edytowane przez MichałA4

Opublikowano
  • Autor

Dzięki, staram się jak mogę! :hi: Obudowę mam z tej aukcji na allegro http://allegro.pl/kluczyk-pilot-obudowa-audi-scyzoryk-a3-a4-a6-a8-tt-i5059344440.html. Trochę zabawy i cieszymy się ładnym kluczykiem :banan: Jeśli chodzi o kapsel to jest to chwila. W ori gałce z a3 wystarczy podważyć bo wchodzi na wcisk. później podgrzać suszarką lub opalarką i od tyłu są takie dwa wycięcia, popychasz śrubokrętem i włala znaczek wyciągnięty . Banalny Swap :grin:

Oj te kobitki, lepiej zmieniaj bo jeszcze coś narobi. Mam kapselek z 6b jak coś.

Edytowane przez Czaki89

Opublikowano

No faktycznie z tym kluczykiem to fajna sprawa nie widziałem tego wcześniej a mojemu przydała by się wymiana bo zciachany jest nie źle :decayed: Namówiłeś mnie chyba na ten kapsel zrobię do niego podejście bo faktycznie może się to kiedyś ciekawie zakończyć :grin:

Opublikowano

witam

fajnie dofinansowałeś czarnulkę:):banan:
chciałbym abyś mi pomógł a mianowicie potrzebuję zdemontować ozdobne progi w a4 b6 z 2004 S4 , wiem że są śruby od spodu góry pod listwą i jeszcze widziałem od strony kierowcy ale nie wiem jak ją odkręcić ponieważ drzwi przeszkadzają masz pomysł ??? masz wiele pomysłów :grin::P może i tu znajdziesz rozwiązanie....

Opublikowano
  • Autor

Nie wiem dokladnien o jaka listwe ci chodzi...progowa z napisem s line lub s4, te sa na tasmie dwu stronnej , czy drzwiowa na samym dole drzwi. Masz na koncach śruby..pozniej ciagniesz w strone tylu auta i do siebie. Pozdrawiam.

Opublikowano

Nie wiem dokladnien o jaka listwe ci chodzi...progowa z napisem s line lub s4, te sa na tasmie dwu stronnej , czy drzwiowa na samym dole drzwi. Masz na koncach śruby..pozniej ciagniesz w strone tylu auta i do siebie. Pozdrawiam.

Chodzi mu o plastikowe progi:)
Opublikowano

Chodzi mu o plastikowe progi:)

:banan: tak dokładnie chodzi mi o plastikowe progi :hi: ma ktoś podobny problem ??

Opublikowano

Zacnie się prezentuje na żywo :thumbup1::wink:

Opublikowano
  • Autor

Dzięki chłopaki! Dzisiaj nabita klima,,,:D Od razu lepiej :lol:

Opublikowano

Czaki u mnie wsio to samo aż miło wsiadać do autka f99ae60c8c7a5480c4e1bb6e3b015029.jpg

Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka

Masz może schowki pod fotelami bo ja mam hehe heh

Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
  • Autor

Jest teraz czym oddychać :D Ty schowkami już się tak nie ciesz :kwasny: odkupie na raty :D