Tobi_one Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 marshall to ja poprosze o wiecej fotek
paulo77 Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 Ja wrzuce swoje wieczorkiem jak pozamazuje nr z tablic marshall fotki obrabiasz w Photoshopie (chodzi mi o szablon podpisu fotek w dolnym prawym rogu) ?
marshall Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 Poprzeglądam, wybiorę coś jeszcze i zamieszczę na swojej stronce. Dam znać na tym wątku. Jeśli ktoś ma fajną Adżi B6, B7, B8 i chciałby mieć fajne foty, to możemy umówić się na sesję foto. Tobiasz - to też do Ciebie - masz wdzęczną furkę do focenia. Paweł - nie mam photoshopa niestety. Ale znak wodny na fotki wrzucisz szybko programikiem np. Image Signature : http://www.bbproject.net/viewpage.php?page_id=11 Pozdrowionka!
paulo77 Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 Dzieki. Ja korzystam z Gimp'a. Jest to bardzo fajny, nieduży i darmowy program, uważany za konkurenta płatnego Photoshop'a. http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&id=655&GIMP+2.4.4 Tym programem zrobiłem m.in. VT swojej furki zanim miałem jeszcze nowe fele
Tobi_one Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 wdzieczna to ona bedzie bardziej jak zrobie pare modow jeszcze marza mi sie wieksze felgi, gwint B16 Bilsteina lub H&R a takze fotele sportowe i jakis programik za jakies 2-3 latka, ale to powoli na spokojnie i mam nadzieje ze to osiągne Chętnie bym zrobil jakas fajna sesje mojej B8, ale nie znam zadnych fajnych miejsc w skc w ktorych mozna by to zrobic a tak w ogole to dzieki no i czekam na fotencje bo kazdy tam pykal z tego co widzialem
paulo77 Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 Więcej fotek ze Spotu. http://s721.photobucket.com/albums/ww213/pauloA4/ A ja się biorę za zrobienie jakiegoś bannerka
misiek_23 Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 fotki super. wiedze ze i moja "niunia" została zamieszona. pozdrwiam :a4fan: :a4fan: :a4fan: :a4fan: :a4fan: :a4fan:
Pulpit Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 dobre foty i jeszcze lepsza frekwencja, ale mam jedno pytanie jak wyszło z kolegą któremu bateryjka padła parkingu pod marketem ja nie miałem kabli żeby jumper'ka uskutecznić, a wszyscy wystrzelili juz w stronę Widoku na rondo, wie ktoś może??
marshall Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 Tobiasz, jest kupa miejsc na sesję z autem! Np. obok opuszczonych budynków koło dawngo Rawentu, itp. Jak coś to dawaj znaka. Miejscówek na fotki auta kilka wynajdę. Z tym nie ma problemu. Natomiast z pogodą (światłem) nie zawsze jest cacy - tego nie ma na zamówienie...
skovroon Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 Tobiasz, jest kupa miejsc na sesję z autem! Np. obok opuszczonych budynków koło dawngo Rawentu, itp. Jak coś to dawaj znaka. Miejscówek na fotki auta kilka wynajdę. Z tym nie ma problemu. Natomiast z pogodą (światłem) nie zawsze jest cacy - tego nie ma na zamówienie... Ja też bym się na to pisał kolego :)
marshall Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 Jeśli chodzi o sesje, to kwestia tylko ustalenia terminu.
paulo77 Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 Ja piszę się wstępnie na przyszły rok jak skończę reszte modów Aha, Adam jeżeli masz jakieś fotki mojej furmanki to poproszę podesłać w wolnej chwili na email: [email protected] pzdr
sebastian_marat Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 dobre foty i jeszcze lepsza frekwencja, ale mam jedno pytanie jak wyszło z kolegą któremu bateryjka padła parkingu pod marketem ja nie miałem kabli żeby jumper'ka uskutecznić, a wszyscy wystrzelili juz w stronę Widoku na rondo, wie ktoś może?? Odburzyła na "pych":D halogeny za dużo prądu zerzarły:P
marshall Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 (...) Aha, Adam jeżeli masz jakieś fotki mojej furmanki to poproszę podesłać w wolnej chwili na email: [email protected] Paweł, podeślij mi na priva numery rejestracyjne Twojej Adżi, zobaczę co mam i wyślę.
paulo77 Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 Dla przypomnienia podaję datę kolejnego spociku. Termin wstępnie ustalony to sobota 18 kwietnia a godzina pewnie też 16.00 No i wiadomo że musi nas być co najmniej tyle samo a najlepiej dwa razy więcej Tak więc jak ktoś zobaczy pod sklepem czy na światłach jakąś to biegiem do gościa i werbować
sebastian_marat Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 Heh, paulo77 ładny bannerek oby tyle furek było na następnym
.:Tommi:. Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 No i wiadomo że musi nas być co najmniej tyle samo a najlepiej dwa razy więcej Tak więc jak ktoś zobaczy pod sklepem czy na światłach jakąś to biegiem do gościa i werbować W niedzielę na ambonie ksiądz poda termin spotu w ogłoszeniach parafialnych p.s. Poluję na gościa z S4 :gwizdanie:
misiek_23 Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 a spocik pod lidlem juz czy tak jak ostatnio na parkingu? i musimy wiecej jezdzic po miescie :oklaski: bo nasz przejazd wzbudził nie małe zainteresowanie
Tobi_one Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 a spocik pod lidlem juz czy tak jak ostatnio na parkingu? i musimy wiecej jezdzic po miescie :oklaski: bo nasz przejazd wzbudził nie małe zainteresowanie chyba juz pod lidlem co nie?? no napewno to niecodzienny widok tyle w jednym miejscu
paulo77 Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 A wszyscy mają radyjka i felgi po nalocie małoletnich fanów ps. jak ktoś chce to może wrzucić sobie bannerek w podpis a ja jutro popracuję nad lepszym http://img17.imageshack.us/img17/3928/bannerspot15.jpg
Rekomendowane odpowiedzi