Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Grupowe zamówienie Downpipe Audi A4 B6 1.8T

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie czy ktoś wymieniał z was sam kata na DP? Jutro się do tego przymierzę i chciałem spytać jak najlepiej się wziąć za śrubę dolną od strony turbo, dwie są na wierzchu a ta od spodu wydaje się być ciężko dostępna od każdej strony

Opublikowano

Wszystko zależy od tego jakie posiadasz zaplecze i klucze. :) Musisz wyjąć całą obudowę filtra i kombinować, albo od góry, albo od dołu.

Opublikowano (edytowane)

ja jutro o 7 montuje :))

licze ze robota pojdzie sprawnie i szybko :)

dp zalozone :) jedyny problem byl ze sruba przy laczniku, dp odchylilo troche wydech ku skrzyni. ale kilka uderzen mlotkiem i poszlo :)

dziena za dp ;)

Edytowane przez kodzak0
Opublikowano

ja walczę od 11 z dp i przy okazji wywalam SAI

Opublikowano

U mnie wszytko pasuje :) dzięki wielkie

Wysłane z mojego HTC Desire 610 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Będzie następna tura do zamówień?

Opublikowano

ja juz tez po montazu- DP elegancki, bardzo ladnie spasowany i wykonany...

pytanie do tych, ktorzy juz nie maja kata a w jego miejscu DP- czy tez macie taki dziwny, metaliczny dzwiek przy przyspieszaniu? wiedzialem, ze zmieni sie dziek, ale nie spodziewalem sie, ze bedzie az tak *ujowy... :\ no i smrod spalin- bezcenny. daje jak z 20-letniego dizla... ;)

Opublikowano

ja juz tez po montazu- DP elegancki, bardzo ladnie spasowany i wykonany...

pytanie do tych, ktorzy juz nie maja kata a w jego miejscu DP- czy tez macie taki dziwny, metaliczny dzwiek przy przyspieszaniu? wiedzialem, ze zmieni sie dziek, ale nie spodziewalem sie, ze bedzie az tak *ujowy... :\ no i smrod spalin- bezcenny. daje jak z 20-letniego dizla... ;)

gwizdek jest fajny :D

Opublikowano

u mnie też dźwięk metaliczny bardziej przy klepaniu lekko w gaz ;) a smrodu nie czuję

Opublikowano

Dp wygląda świetnie pożądnie wykonany ;) jestem przed montażem jeszcze ale kwestia czasu :))

Od siebie gorąco polecam

Opublikowano

Ktoś chętny na kolejną turę? Ja jakby co ja potrzebowałbym do AVJ na 2 sondy. Zgłaszajcie się tu na forum to złożymy zamówienie

Opublikowano

Ja jestem chętny na 2 ture:)

Opublikowano

Ja jestem chętny na 2 ture:)

Jak rozumiem potrzebujesz do swojego na jedną czy 2 sondy ? Usystematyzujmy

Opublikowano

dla zainteresowanych są też Tipy :)

Opublikowano

Tipy za ile tak na przyszłość? Wszystko P&P? ;)

Opublikowano (edytowane)

Potrzebuje własnie pomocy potrzebuje do 1.8T quattro:)190km.Także nie wiem czy sa tam 2 sondy czy 1.Silinik BEX:)

Edytowane przez Lysy705
Opublikowano

w BEXie dwie sondy,

@Bjorn do B6 Tipa nie potrzebujesz chyba ze załozysz hybryde

TIPy są P&P...? Widziałem tylko jeden TIP który pasował jak ori, ale takiego wysyłkowo nie kupisz.

Opublikowano

coś tam będę działał w końcu
Jak robi to chyba P&P bo inaczej co chcesz rezać? Pod przepływkę z S3 jakby był to też w pewnym sensie P&P ;)

Opublikowano

OKi to Panowie ilu jest chętnych na dzis dzisiejszy bo chciałbym zrobić jakaś liste:)dziękuje Imhotet za pomoc;)

Opublikowano

OKi to Panowie ilu jest chętnych na dzis dzisiejszy bo chciałbym zrobić jakaś liste:)dziękuje Imhotet za pomoc;)

Ja na pewno

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...