cayenne Opublikowano 3 Grudnia 2007 Opublikowano 3 Grudnia 2007 Co z tymi kalendarzykami..? [br]Dopisany: 03 Grudzień 2007, 23:42 _________________________________________________cayenne moze moderator sproboje..? Ja zawsze i wszędzie Bede w świebodzicach to sie scigniemy stamtad pochodze.. No proszę... W takim razie zapraszam na mini spota [br]Dopisany: 03 Grudzień 2007, 23:52 _________________________________________________ cayenne wpadles.. Czas najwyższy
wit.s Opublikowano 3 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2007 wit.s odpada bo on nie zamawial Tym bardziej, ze zostało mi eszcze od cholery tych na 2008 tez sie chetnie poscigam.. kto pierwszy do zlojenia :bicz3:? No poatrzcie, Koleżanka w Grupie tarnowskiej. I nie chowa sie tylko odzywa :oklaski: I jaka od razu bojowa Aha apropo scigania...jakby ci to powiedziec...masz zaslaby silnik zeby sie scigac np ze mna ;P Jak podrasujesz to daj znac :polew: Tom3k, no, to Ci się udało
ykk Opublikowano 3 Grudnia 2007 Opublikowano 3 Grudnia 2007 wit.s na 2008 czy 2007..? Bo jak 2008 to my damy rade sie ich pozbyc..
TTom3k Opublikowano 3 Grudnia 2007 Opublikowano 3 Grudnia 2007 Aha apropo scigania...jakby ci to powiedziec...masz zaslaby silnik zeby sie scigac np ze mna ;P Jak podrasujesz to daj znac :polew: Tom3k, no, to Ci się udało hehe o to chodzilo ;]
slaweq Opublikowano 3 Grudnia 2007 Opublikowano 3 Grudnia 2007 Widze, że koledzy w Tarnowie mają nową kolezankę Kolezanka od poczatku jakoś strasznie bojowo nastawiona , przypomnialo mi sie takie fajne powiedzonko ale raczej sie powstrzymam bo wole nie dostac kropeczki
L3Vy Opublikowano 3 Grudnia 2007 Opublikowano 3 Grudnia 2007 Widze, że koledzy w Tarnowie mają nową kolezankę Kolezanka od poczatku jakoś strasznie bojowo nastawiona , przypomnialo mi sie takie fajne powiedzonko ale raczej sie powstrzymam bo wole nie dostac kropeczki no tak mamy :> a co Rzeszów zazdrości ?? hehe Pozdro Slaweq
cayenne Opublikowano 3 Grudnia 2007 Opublikowano 3 Grudnia 2007 Tylko nie rezać koleżanki bo Wam ucieknie
TTom3k Opublikowano 3 Grudnia 2007 Opublikowano 3 Grudnia 2007 Hehe. Rzeszow malo sie stara A o kolezanke trzeba dbac Ja tu was przypilnuje
cayenne Opublikowano 3 Grudnia 2007 Opublikowano 3 Grudnia 2007 cayenne my nie tacy straszni.. Właśnie słyszałem...
slaweq Opublikowano 3 Grudnia 2007 Opublikowano 3 Grudnia 2007 Ja tam jestem daleki od zazdrości... Może i nam z czasem uda sie zwerbowac jakąś Panią z Rzeszowa hehe Pozdro Slaweq Dzieki i rowniez pozdro
L3Vy Opublikowano 3 Grudnia 2007 Opublikowano 3 Grudnia 2007 Ja tam jestem daleki od zazdrości... Może i nam z czasem uda sie zwerbowac jakąś Panią z Rzeszowa życze obfitych łowów
TTom3k Opublikowano 3 Grudnia 2007 Opublikowano 3 Grudnia 2007 cayenne my nie tacy straszni.. Właśnie słyszałem... hmmm o co loto ?
cayenne Opublikowano 3 Grudnia 2007 Opublikowano 3 Grudnia 2007 cayenne my nie tacy straszni.. Właśnie słyszałem... hmmm o co loto ? No dobry wodzirej z niego Więcej nie powiem.
ykk Opublikowano 3 Grudnia 2007 Opublikowano 3 Grudnia 2007 cayenne z kogo..? (nie ma to jak byc pod ostrzalem pytan.. )
TTom3k Opublikowano 3 Grudnia 2007 Opublikowano 3 Grudnia 2007 cayenne z kogo..? no z ciebie ale i tak nie wiem o co chodzi
L3Vy Opublikowano 3 Grudnia 2007 Opublikowano 3 Grudnia 2007 L3Vy lowy juz zakonczone.. a to co... jakiś sezon ochronny ?? EDIT: oka.. idę w kimono... bo jutro cza sie na uczelni z rana pokazać PaPa wszystkim
ykk Opublikowano 3 Grudnia 2007 Opublikowano 3 Grudnia 2007 L3Vy Nie no, teraz rypie sie do wszystkiego co sie rusza.. Ale jak sie juz cos upolowalo, to po co wiecej..?
Rekomendowane odpowiedzi