L3Vy Opublikowano 2 Stycznia 2008 Opublikowano 2 Stycznia 2008 a ta B7 to nie w avancie czasami ??? w kolorze ciemnym ??? bo jak tak to widzialem zioma ostatnio na Lwowskiej.. No dokladnie czarna chyba s-line no to widziałemmm... miło bedzie jak do nas zagladnie na nastepnego spota... hehe
ykk Opublikowano 2 Stycznia 2008 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Hornet A4 Dobra Pany ja ide spac, bo cos zlego sie ze mna dzieje. Dobranoc..
L3Vy Opublikowano 2 Stycznia 2008 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Hornet A4 Dobra Pany ja ide spac, bo cos zlego sie ze mna dzieje. Dobranoc.. ykk kac Cie jeszcze trzyma ??? :drunk:
TTom3k Opublikowano 2 Stycznia 2008 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Hmm nie wiem jak wam ale te 2 dni 2008 dla mnie sa strasznie do bani
L3Vy Opublikowano 2 Stycznia 2008 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Hmm nie wiem jak wam ale te 2 dni 2008 dla mnie sa strasznie do bani a to czemu... ja tam dzisiejszy dzień mam do bani... trzebabyło siaśc do książek.. porażka.. a jutro cąły dzień na uczelni.. :||||
slaweq Opublikowano 3 Stycznia 2008 Opublikowano 3 Stycznia 2008 A co to sie u Was stało dzisiaj? Cały dzien bez żadnego posta Na Tarnowie to dziwne :>
slaweq Opublikowano 3 Stycznia 2008 Opublikowano 3 Stycznia 2008 ykk no tak... zapomniałem ze u Was w temacie to ruch zaczyna sie po godz. 21
wit.s Opublikowano 3 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2008 Tarnow powinien byc zamykany do 21 Bo wykraczesz
ykk Opublikowano 3 Stycznia 2008 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Tarnow powinien byc zamykany do 21 Bo wykraczesz Wtedy by sie zalozylo nowy temat: "Tarnow za dnia.."
czaki22 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Opublikowano 3 Stycznia 2008 dreadful to wodzu, zapisal sie na forum to 18t quattro co sie z bmw pogonił
ykk Opublikowano 3 Stycznia 2008 Opublikowano 3 Stycznia 2008 czaki22 Teraz tylko zaprosic do udzielania sie tutaj..
L3Vy Opublikowano 3 Stycznia 2008 Opublikowano 3 Stycznia 2008 dreadful to wodzu, zapisal sie na forum to 18t quattro co sie z bmw pogonił tylko upomnij go aby sie przywitał bo pójdzie na odszczał.. lookać na NEWBIE.. jakis harpagan wyjechał tam z Układem Hamulcowym... :polew: SZACUN.... !!! _________________________________________________ slaweq spokojnie jak widać dopiero sie rokrecamy a do 24 jeszzce daleko...
ykk Opublikowano 3 Stycznia 2008 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Ale serio cicho tu, dzis cos.. :gwizdanie: slaweq ma racje..
slaweq Opublikowano 3 Stycznia 2008 Opublikowano 3 Stycznia 2008 L3Vy też widzialem tez tego co wyskoczyl w Newbie z Układem Hamulcowym Smialem do monitora strasznie Zaimponował mi A tak na marginesie to Wy nie wstajecie rano do pracy/szkoły ze tak pozno w nocy sie rozkrecacie dopiero
ykk Opublikowano 3 Stycznia 2008 Opublikowano 3 Stycznia 2008 slaweq zobacz o ktorej wczoraj poszedlem spac.. :polew: (ladnie sie pozegnalem)
slaweq Opublikowano 3 Stycznia 2008 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Dobra Pany ja ide spac, bo cos zlego sie ze mna dzieje. Dobranoc.. Była godz 21.02... Czy Ty czasami na Sylwka nie za bardzo pobalowałeś i jeszcze wczoraj chorowałeś
ykk Opublikowano 3 Stycznia 2008 Opublikowano 3 Stycznia 2008 slaweq jak juz sie "jedzie" to do spodu..
slaweq Opublikowano 3 Stycznia 2008 Opublikowano 3 Stycznia 2008 ykk a odnosnie Sylwka i spania... jak wcacalismy z Angel w Nowy Rok z Zakopca to ok godz 13 jechalismy przez Tarnów... i padło hasło żeby zboczyc z traski i Cie odwiedzić... ale pomyslelismy ze pewnie spisz po Sylwku i smignelismy prosto na Rzeszów
Rekomendowane odpowiedzi