Skocz do zawartości

jaka wolicie platforme do zabawy  

1608 użytkowników zagłosowało

1. 1. jaka wolicie platforme do zabawy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 8.2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Opublikowano

za 10 złotych możesz mieć kody do multi ?

Różnie zależy jaka gra :wink4:

http://allegro.pl/uncharted-3-pl-online-pass-gamesoft-krakow-i2072437342.html

Pogadałbym z kumplem co zna gościa z tego sklepu to wyrwał by taniej :wink4:

Ja tam w aukcji widzę 25zł, a to trochę więcej jak 10zł... Chyba że coś przegapiłem...

I ogólnie to ten cały sklep jest lipny i droooogi... Ciekawsze oferty można u gościa na Azorach wyrwać :gwizdanie:

Opublikowano

Ja tam w aukcji widzę 25zł, a to trochę więcej jak 10zł... Chyba że coś przegapiłem...

I ogólnie to ten cały sklep jest lipny i droooogi... Ciekawsze oferty można u gościa na Azorach wyrwać :gwizdanie:

jarko tylko że mój sąsiad (znowu :decayed:) zna dobrze właściciela tego sklepu Pana Mirka i za 10zł by załatwił :wink4:

O tym sklepie na Azorach nie słyszałem :mysli: Daj info na PW :wink4:

W sklepie NOGAMES na Al. Kijowaska, mają od ręki BF3 za 135zł, no chyba że mi znajdziesz lepszą ofertę u nas w Krk :decayed:

Opublikowano

Jest 13-ta platynka. :wink4:

Opublikowano

:notworthy:

Opublikowano

gratulacje :good: gonisz mnie :wink4: ,wiadomo że xlukk jest nieosiągalny :decayed:

moicz jak idzie platyna w Battlefieldzie ? :naughty:

Opublikowano

gratulacje :good: gonisz mnie :wink4: ,wiadomo że xlukk jest nieosiągalny :decayed:

moicz jak idzie platyna w Battlefieldzie ? :naughty:

kiepsko :confused4: brakuje mi 10 beretek (4 pucharki), ranga(1 pucharek) to kwestia czasu, co op(1 pucharek) wiadomo co nas

czeka

generalnie nie mam pojęcia jak wbić kille pojazdem latającym :wallbash:, kupiłem DLC przed chwilą i właśnie ściągam :decayed:

Opublikowano

Pojazdami latającymi wpadnie Ci szybciej niż Ci się wydaje..

Musisz tylko w końcu zacząć tym latać :D

IMO - helikopterem jest łatwiej wsadzić beretkę niż mysliwcem. Mnie męczy latanie myśliwcem.

Musisz zacząć nimi latać i zobaczysz, że nagle LittleBird stanie się twoim ulubionym pojazdem :kox:

Ja sobie nawet zamówiłem elektryczny Helikopter - i to nie taki za 120zł made in china :polew::decayed:

Mi brakuje Co-Opa i może trzech beretek. (Za wygraną w SQDM i dwie beretki za stacje MCOM) więc w sumie poświęcenie jednego wieczoru.

A no i muszę skończyć kampanie na WYSOKIM, ale kampanię traktuję z doskoku więc jeszcze mi to trochę zajmie. ( będę się musiał jeszcze cofnąć do misji TOWARZYSZE i ukończyć ją w biegu). Więc powinna mi wpaść :)

Opublikowano

jak zdążę się wbić do heli to latam ale wiesz jak jest w drużynie przeciwnej jakiś czub w myśliwcu to mój lot jest strasznie krótki :)

Opublikowano

jak zdążę się wbić do heli to latam ale wiesz jak jest w drużynie przeciwnej jakiś czub w myśliwcu to mój lot jest strasznie krótki :)

No niestety na początku nie ma nawet flar :thumbdown:

Więc trzeba początek przeboleć.. i się doczłapać chociaż do tego.

Najlepszym miejscem na trening śmigłowca to Kanały Nouszar i strona Amerykańska.

Ruskie mają 1 śmigłowiec. Więc jest duże prawdopodobieństwo, że akurat jego wzrok nie padnie na Ciebie :)

Zrób tak:

- Odpal kanały - od razu wbijaj do śmigłowca *najlepiej szybkim klikiem do drugiego - większość się rzuca na pierwszy z kolei więc w drugi można się wbić praktycznie ze 100% skutecznością.

- Wylatujesz z lotniskowca, nisko nad wodą lecisz do pierwszej flagi obok Magazynów (prawa strona). Tam lądujesz i przejmujesz flagę ( :decayed:)

- możesz uciekać bokiem dalej i wlecieć sobie za lądowisko wroga i tam trenować latanie, góra dół, zakręty, lądowania (najtrudniejsze), albo fruwać jak ptak na bezpiecznej wysokości na początku (bo na dole są lampy i można zahaczyć) i walisz z daleka w pojazdy transportowe (padają po nie całej serii), czołgi są dużo bardziej wytrzymałe i dla laika ciężkie do zdjęcia..

- jak wyczujesz latanie i celowanie to później już wyciągasz nawet piechotę i kille lecą, i pojazdy wybuchają i beretka też Ci wpadnie :)

Najlepiej jak uda Ci się złapać jakiegoś Mechanika na pokład, który będzie tak z Tobą siedział i Spawarką naprawiał Ci heli jak będzie trzeba.

W takim zestawie rakiety nic Ci nie zrobią, a przynajmniej zacnie wydłuży latanie i czas na trening - jedynie sprawny pilot z działa Cię może rozsiekać..

Opublikowano

mam pare gier na ps3 po taniości:

Shellshock 2: Blood Trails

Fight Night Round 3

WWE SmackDown vs. Raw 2008

Lost: Via Domus

WWE SmackDown vs. Raw 2009

Pierwsza za 39zł, reszta po 30zł.

Opublikowano

Szkoda że nie masz do sprzedania Uncharted 2 bo z chęcią pograł bym jeszcze raz w tą część :)

Opublikowano

obecnie Kingdoms Of Amalur Reckoning XBOX 360

Opublikowano

No i się gra? Cykałem w demko i było obiecujące.

Ja nadrabiam zaległości, trzasnąłem ostatnio Prince of Persia Zapomniane piaski, teraz skubię Dante's Inferno.

Opublikowano

Czasu brak więc moja podstawowa rozrywka czyli symulator samolotów II wojny światowej IL2 1946 z modem UltraPack leży gdzieś w nieodwiedzanych sektorach dysku D. Joystick Saitek kurzy się na oknie - raz na jakiś czas go z namiętnością czyszczę wspominając Bomber Nights na amerykańskich serwerach Warbirds of Prey

Jednak pewnie przyjdzie czas gdy znów "wsiądę" do Wildcata by spuścić jak szmatę jakąś Zeczkę nad Midway ;)

Na tą chwilę jedynie dwie gry multi:

World of Tanks - Sroka76

Americas Army 3 - Sroka_Jr

...na nic innego nie mam czasu :( ... może jak Młody do przedszkola pójdzie to się ogarnę i trzepnę znów w jakiś FEAR 2 , Assasina lub CODa :)