HiRide Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 co sie stalo z kolorem felg Myślę że większości będzie się podobały, kolega idzie w Black Devil poki co takie felgi wygladaja jak ze zlomowiska (bez urazy) rozumiem na jakims kilkunastoletnim pordzewialym aucie ale na kilkuletnim i do tego ładnym ? ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 co sie stalo z kolorem felg Myślę że większości będzie się podobały, kolega idzie w Black Devil poki co takie felgi wygladaja jak ze zlomowiska (bez urazy) rozumiem na jakims kilkunastoletnim pordzewialym aucie ale na kilkuletnim i do tego ładnym ? ;( Wiesz gdyby miał listwy wokół szyb itd to taka zmiana nie pasowała by w ogóle natomiast przy jego czarnulce taki felunek ma uzasadnienie Kwestia gustu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Czarny felunek wyglada slabo, bo opony wygladaja na nim jakby mialy 20lat. Utrzymaj opony zawsze w polysku i idealnej czystosci - zeby jako tako czarna felga wygladala... malo realne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiRide Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Czarny felunek wyglada slabo, bo opony wygladaja na nim jakby mialy 20lat. Utrzymaj opony zawsze w polysku i idealnej czystosci - zeby jako tako czarna felga wygladala... malo realne. zgadza sie- skoro felgi czarne to po co w ogole aluminiowe drogie o jakims super wzorze ? rownie dobrze moga byc czarne stalowe 18 i wyjdzie na to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Nie popadajmy w skrajnosci... ja lubie ciemne felgi [sam takie mam ] - ale czarny mat lub lekki polysk nie pasi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tklimczak Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 wg mnie też średnio pasują te ciemne fele, niczym nie zachwycają, ale to nie ja tym autem będę jeździł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 gril na czarno kolego , reszta JEST JAK OSA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiRide Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Nie popadajmy w skrajnosci... ja lubie ciemne felgi [sam takie mam ] - ale czarny mat lub lekki polysk nie pasi ciemne a czarne to niebo a ziema jak dla mnie tymbardziej jesli mowa o grafitowych lub satynowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLO_GDA Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 a Czy kolega czasem nie ma juz czarnego grilla i nie bym w Gdańsku pare dni temu?? http://www.a4-klub.pl/smf/spotkania_na_drodze-t1246.0.html;msg1034195#msg1034195 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zieluch Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Czarny felunek wyglada slabo, bo opony wygladaja na nim jakby mialy 20lat. Utrzymaj opony zawsze w polysku i idealnej czystosci - zeby jako tako czarna felga wygladala... malo realne. zgadza sie- skoro felgi czarne to po co w ogole aluminiowe drogie o jakims super wzorze ? rownie dobrze moga byc czarne stalowe 18 i wyjdzie na to samo Zadna stalowa felga tutaj akurat nie wchodzi :> Olo w gdańsku był ale przejazdem, grila nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 no no chyba się skuszę na zawias z s-line Jak z komfortem jazdy po polskich drogach, bo mam te same felunki ale na seryjnym zawiasie?? i się zastanawiam nad zmianą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zieluch Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Wielkiej róznicy w utracie komfortu jak masz 18' juz nie odczujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 To muszę spróbować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobi_one Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 no musze powiedziec ze ładny ten Twój ,,ride 3.0 TDI'' zapraszam do mojego tematu i do oceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zieluch Opublikowano 6 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 wkońcu dodałem zdjęcie środka i troche wiecej zdjęć z zewnątrz wkrótce postaram się zrobić jeszcze więcej zdjęc w środku i może juz zdjęcia z pakietem s-line Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 Auto 1sza klasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cineksik Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 elegancko jest , jednak się skusiłeś na ściemę tych RS6-tek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zieluch Opublikowano 19 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Teraz już nie tylko sciemienie felg ale i .. :> Na tą chwilęmam tylko takie dość słabe zdjęcia telefonem nowe zdjęcia wkrótce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 całkiem całkiem pasowałoby jeszcze odblask pomalować na czarno i pozbyć sie pomarańcza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 No i jest kozak... zderzak sline robi swietna robote - nie mniej jednak felgi powinny byc ciut jasniejsze niz czarne jak smoła... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi