Opublikowano 19 Maja 201610 l Wczoraj sprobowalem przelozyc wtyczke u siebie i niestety ale basu mniej jak było. Powrót do ori. Pozdro Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 19 Maja 201610 l A może miał już zmienioną kostke. nie tylko na naszym forum ludzie to robią ☺
Opublikowano 19 Maja 201610 l Porównaj kolory przewodów. Czy zgadzają się z że schematem. Wszystko powiedzą... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 19 Maja 201610 l Jeśli była by to potwierdzona prawda, to warto by było takie info umieścić w pierwszym poście.
Opublikowano 19 Maja 201610 l Mam bose. czyli ma nie dzialac? [emoji14] Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 19 Maja 201610 l Mam bose. czyli ma nie dzialac? [emoji14] Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka absolutnie. nie ma prawa to działać przy bose...
Opublikowano 20 Maja 201610 l Widzialem wczesniej post kolegi, ktory wspominal o pierdzacym subwoferze.. U mnie wystepuje to samo, gdy podglosze. Pytanie, czego moze to byc wina? Edytowane 20 Maja 201610 l przez Vanzz3
Opublikowano 20 Maja 201610 l Okej, dziekuje za i formacje. Sprobuje zaslepic i moze cos to pomoze. Pozdrawiam
Opublikowano 22 Maja 201610 l Ta klapę trzeba wymienić na nowa która jest ulepszona. Zasklepić to nie wyjście
Opublikowano 22 Maja 201610 l Oczywiscie, ale nie mam etki także i numeru nie. Może ktoś z forum poda numer. Żeby ja wymienić trzeba zdjąć tylny zderzak. To chyba ten numer 4B0 819 181 C Edytowane 22 Maja 201610 l przez januszm41
Opublikowano 22 Maja 201610 l Hmmm ciekawe jakie są u mnie zainstalowane. Co prawda nie mam tego problemu bo oryginalny sprzęt dawno wyleciał z auta, ale ciekawość jest co w tej kratce zmienili na lepsze i kiedy. Demontaż i montaż można wykonać od strony bagażnika bez ściągania zderzaka. Przetrenowałem osobiście ale trzeba trochę pokombinować i być cierpliwym.
Opublikowano 28 Maja 201610 l Witam. Po przeczytaniu wątku skusiłem się na tą zmianę. A że lubię posłuchać dobrej muzy to zmieniłem to odrazu po wyjsciu z pracy. Tego dnia czekała mnie trasa prawie 400 km. Więc najpierw zmiana podłączenia suba (bo na pewno bedzie lepiej skoro tyle osób widzi różnicę) potem w drogę... i tak jadę i słucham. Poprawy basu nie słyszę ale z przodu faktycznie gra głośniej. I tak jade i zastanawiam sie czy jeat lepiej czy gorzej. W koncu stanąłem przepiąć spowrotem kostke zeby porównac. Ale jak otworzylem klapę (muzyka grała dość głośno) to słyszę że bas w subie jest wyraznie spóźniony względem reszty głośników. Jak by o dobrą sekundę. I ciszej. Dla tego lepiej słychać z przodu bo sub gra ciszej i z opóźnieniem. Zmieniłem więc kostkę spowrotem i wtedy to zaczeło grać dobrze. Wróciłem do auta i bas był wyraznie mocniejszy. Tak więc u mnie to nie działa a nie mam bose. Może to kwestia nie fabrycznego radia a może wam się wydaje że jest lepiej. Polecam sprawdzeenie tego podczas glozniejszego kawalka zmienic podlaczenie. U mnie wyraznie lepiej jest tak jak bylo w oryginale.
Opublikowano 29 Maja 201610 l To można sprawdzić po kolorach przewodów Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk