poziek Opublikowano 20 Lutego 2007 Opublikowano 20 Lutego 2007 Właśnie kręcę akcje z pomiarami na przenośnej hamowni Dyno, będą zaraz po zlocie w Wiśle... Dam wam znać... Cena z FWA/AWD to 50 złotych
platiniumm Opublikowano 21 Lutego 2007 Autor Opublikowano 21 Lutego 2007 cena bardzo atrakcyjna 50 zl za pomiar to bedzie dluga lista oczekujacych
skubidubi Opublikowano 21 Lutego 2007 Opublikowano 21 Lutego 2007 dirty8, 150 TYSI, mam nadzieję że tak jest
wustyle Opublikowano 21 Lutego 2007 Opublikowano 21 Lutego 2007 namierzylem goscia na allegro normalnie tez se zawirusuje auto, a co:)))))
dirty8 Opublikowano 21 Lutego 2007 Opublikowano 21 Lutego 2007 wustyle, jaki masz przebieg?? tez jestem na granicy zdecydowania sie na tego chipsa z allegro ale po tych wszystkich dyskusjach na NIE !! sam nie wiem , z drugiej strony ta cena.Tak czy siak czekam na odp od skubidubi, , moze ma jeszcze jakies uwagi co do jego działania. Nawet nie pytam czy warto bo z gory wiadomo ze zdania beda cholernie podzielone zreszta temat był wałkowany 100 razy
wustyle Opublikowano 21 Lutego 2007 Opublikowano 21 Lutego 2007 192 tys wszystko jest w ksiazce w zeszlym roku w sierpniu robiony byl u niemca rozrzad auto chodzi bez zarzutu dirty - czemu na nie?
dirty8 Opublikowano 21 Lutego 2007 Opublikowano 21 Lutego 2007 inwidualny program tak , box nie !! z takimi opiniami sie spotkałem
wustyle Opublikowano 21 Lutego 2007 Opublikowano 21 Lutego 2007 kolega platiniumm na maxa zadowolony... chyba lipy w tym byc nie moze co prawda juz sie nastawilem na grzebanie przez Tomka z v-techu jak bedzie u Chojnackiego ale kasa jest nieporownywalna...
pet3r Opublikowano 21 Lutego 2007 Opublikowano 21 Lutego 2007 jakby kogos interesowalo, znajomy robi pomiary za cene 100 PLN (obojetnie czy oska czy AWD), 150 PLN za 2 pomiary (przed chipem i po chipie), 160 PLN za pomiar dwoch aut na raz.
spanky Opublikowano 21 Lutego 2007 Opublikowano 21 Lutego 2007 Właśnie kręcę akcje z pomiarami na przenośnej hamowni Dyno, będą zaraz po zlocie w Wiśle... Dam wam znać... Cena z FWA/AWD to 50 złotych pogadajcie z Rogalotti ... on ma przenośna hamownie .....
paplanski Opublikowano 22 Lutego 2007 Opublikowano 22 Lutego 2007 Jestem ciekawy o ile wzrosło spalanie po tym boxie z allegro?
dirty8 Opublikowano 22 Lutego 2007 Opublikowano 22 Lutego 2007 Jestem ciekawy o ile wzrosło spalanie po tym boxie z allegro? Chłopaki twierdzą ze spalanie zmalało
skubidubi Opublikowano 23 Lutego 2007 Opublikowano 23 Lutego 2007 ZMALAŁO - we wtorek byłem na spocie, z domu do reala miałem 60 km - pojechałem turystycznie do 110 Na spocie małe pomiary bez patrzenia na średnią spalania Do domu ponownie turystyka Na odcinku 140 km średnia 10,20, przed zmianą wyszłoby około 12. Na razie patrząc na komputer wychodzi że oszczędności wachają się od 0,5 - 1 litra na 100.
Norbi Opublikowano 23 Lutego 2007 Opublikowano 23 Lutego 2007 To za***iście :exclaim: Moc przybyła i taniej się zrobiło, czego chieć więcej :exclaim: :biggrin:
skubidubi Opublikowano 23 Lutego 2007 Opublikowano 23 Lutego 2007 zobaczymy jak wyjdzie do Wisły ? zresetuje komp przed wyjazdem, zaleję od początku 98 oktanów i zobaczymy.
JoeyTomek Opublikowano 27 Lutego 2007 Opublikowano 27 Lutego 2007 Witam tez mam zamiar włozyc cos takiego do mojego autka i spytam wprost bo nie mam ani g-techa anidostepu do hamowni: 1. czy przebieg ma znaczenie? ( 174000 ) 2. chip z tego co widziałem 300 zł skąd jest ten facet? 3. ile kosztuje wstawienie chipa bo jak rozumiem sam tego nie zrobie i gdzie ewentualnie mogłbym to zrobic w moich okolicach czyli tam gdzie wybieracie sie na zlocik. Bedę wdzieczny za klarowną odpowiedz. pozdrawiam
tanaka Opublikowano 23 Września 2007 Opublikowano 23 Września 2007 Hejka koledzy, odświeżam temat po ponad pół roku, po zrywnych wakacjach ... Było tutaj parę osób ( platinium , skubidubi,.....) montujących u siebie czipsy z allegro. Sceptycy mówili że to na krótko , ze silnik padnie , itp... Chciałbym wiedzieć jak się trzymają furki po tych allegrowych zabiegach u was? Będzie to dobre dla tego tematu ... Sam myślę nad tym zabiegiem ( jestem wręcz ba granicy decyzji) , i to co zrobię zależy właściwie od tego co napiszecie. Dzięki z góry i pozdrawiam.
saintadamus Opublikowano 23 Września 2007 Opublikowano 23 Września 2007 tez jestem ciekawy jak tam wasze niunie pracuja na tych czipsach bo po przeczytaniu tego tematu jestem bardzo zainteresowany
surowik Opublikowano 23 Września 2007 Opublikowano 23 Września 2007 tez jestem ciekawy jak to jezdzi po takim okresie czasu, jakies negatywne odczucia moze?
Rekomendowane odpowiedzi