Opublikowano 14 Lutego 201016 l Ale kur... jazda dzisiaj niezła. Mało brakło, a do domu wróciłbym bez przedniego zderzaka 20 metrów dróżki dojazdowej pokonywałem 30 min z pomocą 4 osób Na następną zmię zakładam setup allroadowy 1BA
Opublikowano 14 Lutego 201016 l Ja włożyłem do siebie -30 Weitec'a i teraz w zime klne jak ... Bo cały czas zderzakiem pcham snieg a do tego już 2 razy się powiesiłem na silniku
Opublikowano 14 Lutego 201016 l Ja już mam dosyć zimy - chce wiosny ! Dzisiaj dowaliło 30 cm. i cały czas sypie...
Opublikowano 14 Lutego 201016 l W Lublinie sypie jak cholera od wczoraj i jest tyle śniegu , że nigdy chyba tyle nie widziałem Przynajmniej jest materiał na bałwana Poniżej bałwan wyprodukowany w czwartek kiedy było jeszcze malutko śniegu :>
Opublikowano 14 Lutego 201016 l taka prawda, jazda z Q w śniegu teraz mam mały problem zacząłem robić za pług mam zawieche s-line i zgarniam cały śnieg z rana
Opublikowano 14 Lutego 201016 l Q piękna sprawa, dzisiaj po 4 dniach odpapałem swoje padło, snieg do połowy koła aż zderzak stawał sie pługiem mimo 1BA bez większych problemów wyjechałem z parkingu drifcik po mieście ale szybko sie zmyłem, kumpla złapali za wariacje mandat 500zł albo ściemnił wartosć
Opublikowano 14 Lutego 201016 l Eeee tam. Teściu swoim partnerem poszedł dzisiaj jak czołg 4 razy przez drogę, która ja potem pokonywałem 30 minut
Opublikowano 14 Lutego 201016 l Eeee tam. Teściu swoim partnerem poszedł dzisiaj jak czołg 4 razy przez drogę, która ja potem pokonywałem 30 minut też mam Peugeota partnera i chwale go mimo że francuz i też jutro bedzie musiał zaspy poknac ale z łopatą
Opublikowano 14 Lutego 201016 l taka prawda, jazda z Q w śniegu teraz mam mały problem zacząłem robić za pług mam zawieche s-line i zgarniam cały śnieg z rana Ja też jak rano wyjeżdżam z garażu. :>
Opublikowano 16 Lutego 201016 l tak sie kończą zabawy na placykach Jak się jest ci.. to tak się kończy
Opublikowano 16 Lutego 201016 l tak sie kończą zabawy na placykach Jak się jest ci.. to tak się kończy dokładnie, wsiury jak nic
Opublikowano 16 Lutego 201016 l może i wsiur, który nie umie jeździć ale zamiast sierry mogła by stać Wasza audica
Opublikowano 16 Lutego 201016 l może i wsiur, który nie umie jeździć ale zamiast sierry mogła by stać Wasza audica W takim wypadku koleś długo całymi nogami i rękami by się nie pocieszył :gwizdanie:
Opublikowano 16 Lutego 201016 l W takim wypadku koleś długo całymi nogami i rękami by się nie pocieszył :gwizdanie: tak tak
Opublikowano 19 Lutego 201016 l Dziś urodziny http://moto.onet.pl/1598923,1,30-lat-napedu-audi-quattro,artykul.html?node=13