Tukan Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Evo to inna liga niz q musiala by byc cipka zeby ja q zlalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 jebac zime, 38KM z pracy jechalem 7.5h :wallbash: :wallbash: :wallbash: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 jebac zime, 38KM z pracy jechalem 7.5h :wallbash: :wallbash: :wallbash: dla dizlowców to zaczyna sie sezon notlaufów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 jebac zime, 38KM z pracy jechalem 7.5h :wallbash: :wallbash: :wallbash: na piechote szybciej bys doszedl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 jebac zime, 38KM z pracy jechalem 7.5h :wallbash: :wallbash: :wallbash: na piechote szybciej bys doszedl idac do tylu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakuss Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 z innej beczki Panowie : http://i.pinger.pl/pgr111/a2439516000e06b34ce39343/karny-ku**s.jpg trzeba uważać żeby nie dostać takiego mandatu ;D . Pzdr . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmus2006 Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Żeby dostać taki mandat trzeba najpierw mieć gdzie zaparkować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Ostrów Wlkp. - Poznań średnia 35-40 km/h i pipa, 4x4 jest cool ale nie było się nawet jak rozpędzić, w Kaliszu i Ostrowie nasypało ok 20 cm w kilka godzin, zaspy ok 50 cm -fajnieeeeee - nie zazdroszczę FWD, widziałem B5 jak rów zaliczył na prostej pod nowym Miastem, cholera wie co wykombinował, RWD też lipa - jednak Q i podobne systemy to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
talib1990 Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Audi A4 1.8 Turbo Quattro Snow Fun pierwsze ślizganie zaliczone :decayed: po przesiadce z omegi.. musze przyznać ze q daje sobie wyśmienicie rade...jutro ten plac z grubsza z puchu odśnieży pług to tam wpadne znów.. kopny śnieg marnie się nadaje, do szybkiego latania.... choć musze przyznać, że na filmiku dużo wolniej to wygląda.... nauczyłem się jednego.. jak się slizgasz to z zamkniętą szybą, miałem nawet na dywanikach snieg :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Talib opony zimowe masz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 nauczyłem się jednego.. jak się slizgasz to z zamkniętą szybą, miałem nawet na dywanikach snieg :decayed: Takie rzeczy nawet w ośkach trzeba robić Co to tak na filmiku dziwnie "strzela" To silnik tak pracuje? Do odcinki go cisnąłeś czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
talib1990 Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Talib opony zimowe masz ? mam ale takie na wykończeniu UG6 :tongue4: musze ten sezon przelatac nauczyłem się jednego.. jak się slizgasz to z zamkniętą szybą, miałem nawet na dywanikach snieg :decayed: Takie rzeczy nawet w ośkach trzeba robić Co to tak na filmiku dziwnie "strzela" To silnik tak pracuje? Do odcinki go cisnąłeś czy co? tak kalkulator dźwięk nagrał dziwnie... nie do odcinki, ani razu mi nie odcięło jak zerkałem było w granicach 4-5 tys obr. od razu mówie to plac który dzisiaj nie był totalnie uzywany.. śnieg na początku był taki że ryłem zderzakiem..auto sie nie chciało zebrac.. jak wracałem od Keżora z Katowic to po ubitym w miare sniegu kontrola jest duzo lepsza... lekkie dodanie gazu i autko ładnie idzie boczkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 z innej beczki Panowie : http://i.pinger.pl/pgr111/a2439516000e06b34ce39343/karny-ku...s.jpg trzeba uważać żeby nie dostać takiego mandatu ;D . Pzdr . od dawna takie wystawiamy :tongue4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sołtys85 Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Ja też mam UG6 na wykończeniu i są mega śliskie. Delikatnie musnę gaz a pupa spiepsza. Hamowanie to istny dramat bo ABS ciągle pracuje. Trzymanie w zakrętach praktycznie żadne. Mało dzis na rondzie barierki nie zaliczyłem. Zdecydowanie zakąłdam nowe bo kicha sie jeździ. Przyspieszam znacznie szybciej niż inne samochody a hamuję tak samo albo i gorzej Zobaczysz jak założysz świeże oponki jak będziesz rządził na parkingu bo jak na razie to mielenie w miejscu i piłownie motorowni. Zawsze na filmiku wygląda, że wolno się jeździ :gwizdanie: w realu jakoś szybciej obrazki przed oczami śmigają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpoloo Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 jebać zimę, 38KM z pracy jechałem 7.5h :wallbash: :wallbash: :wallbash: Ja chyba dzisiaj pobiłem rekord 10km w 4 godziny. Jechałem z jednego końca Łodzi(Retkinia) do pracy ASO Ford na ul.Brzezińskiej. Po drodze widziałem aż 1 (słownie jedną ) piaskarkę/pług Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
talib1990 Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Ja też mam UG6 na wykończeniu i są mega śliskie. Delikatnie musnę gaz a pupa spiepsza. Hamowanie to istny dramat bo ABS ciągle pracuje. Trzymanie w zakrętach praktycznie żadne. Mało dzis na rondzie barierki nie zaliczyłem. Zdecydowanie zakąłdam nowe bo kicha sie jeździ. Przyspieszam znacznie szybciej niż inne samochody a hamuję tak samo albo i gorzej Zobaczysz jak założysz świeże oponki jak będziesz rządził na parkingu bo jak na razie to mielenie w miejscu i piłownie motorowni. Zawsze na filmiku wygląda, że wolno się jeździ :gwizdanie: w realu jakoś szybciej obrazki przed oczami śmigają. na nastepny sezon chyba continentale kupie jak wyjdzie nowy model... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Nie kupuj conti , syf w porównaniu np z dunlop . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakuss Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Wstawać ludziska . Śniegu napadało trzeba bokiem polatać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Ja już się naślizgałem guma z przegubu nie wytrzymała wczorajszego napięcia a będę miał czas to zrobić dopiero w piątek i do piątku będzie spokojna jazda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Nie kupuj conti , syf w porównaniu np z dunlop . TS 830 to git oponka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi