Guregoru Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 dzisiaj jezdzilem moim Q i dla porownania zony Yarkiem troche po terenie, dla tych ktorzy zastanawiaja sie czy warto doplacic do Q powiadam ze warto! Toś odkrył amerykę
NYNA Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 Żeby to jeszcze hamowało tak jak jedzie to by była bajka, albo żeby chociaż te zawalidrogi usunąć co 30km/h jadą to by hamować nie było trzeba
Arturoo Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 te zawalidrogi to przeważnie ośki :gwizdanie:
Góral.tz Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 te zawalidrogi to przeważnie ośki :gwizdanie: pierd olisz [br]Dopisany: 16 Luty 2012, 15:19_________________________________________________tyle w temacie na tą zimę mam do powiedzenia
krzysztofquattro Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 To moja kolej To moja pierwsza zima tym sprzętem i w ogromnym skrócie ... JAK MI BRAKOWAŁO ŚNIEGU Nie mam ESP , a przydałoby się pewnie przy spokojnych podróżach z rodzinką , ale mimo to jeśli kolejne auto to tylko quattro!
piotrsob1 Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 Jak ktoś jazdy samochodem nie traktuje tylko jako przemieszczania się z punktu A do punktu B, a najważniejszym kryterium nie jest kosz tego przejazdu i chociaż raz jechał w trudnych warunkach za fajerą czterołapa, ten napewno nie zakwestionuje sensu posiadania quattro
lapek85 Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 taka mała śmieszna historyjka... wczoraj po obfitych opadach śniegu jadąc do pracy po nie odśnieżonej lokalnej drodze tuż przed 6tą rano napodkałem ponad pół metrową zaspę śniegu, zatrzymałęm się i myslałem co dalej, gdy po chwili w lusterkach zobaczyłęm zbliżające się dwa xenonowe punkty świetlne nadjechało S6 c5, koleś zatrzymał się obok mnie wysiadł podszedł i mówi "posuń się, przejadę bo mam quattro...." i pojechał a jak zawisł w zaspie to drzwi nie mógł otworzyć tyle śniegu było napęd Q super sprawa, ale oleju w głowie nic nie zastąpi to tyle
piotrsob1 Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 napęd Q super sprawa, ale oleju w głowie nic nie zastąpi to tyle Święte słowa.......
krzysztofquattro Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 To prawda , ale ta "świetna sprawa" sama nie pojedzie potrzebuje kierowcy i porządnych zimówek. Szokują mnie zarówno właściwości jezdne , ale i możliwości parkowania. Ostatnie 3 lata śmigałem BMW E39 i przyznam szczerze ostatnia zima dała mi mocno w d...e mam na myśli właśnie parkowanie w zaspach , których akurat w Bydgoszczy nikt nie usuwał z chodników. W tym roku "każde wolne miejsce parkingowe jest moje" oczywiście nic nie zastąpi głowy na karku.
Arturoo Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 te zawalidrogi to przeważnie ośki :gwizdanie: pierd olisz [br]Dopisany: 16 Luty 2012, 15:19_________________________________________________tyle w temacie na tą zimę mam do powiedzenia kolego jeżdżę na codzień i swoją czwórką i innymi samochodami bez tego napędu tylko dlatego pozwoliłem sobie na takie stwierdzenie
Góral.tz Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 zapewne masz podstawy do swojego zdania zawsze lepiej mieć niż nie mieć ale ... on też miał 4x4 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=21259.5235 teraz mu zostało 3x4
Arturoo Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 to przykre ,że myślenie idzie na bok grunt by poszkodowani doszli do siebie
Dev Opublikowano 19 Lutego 2012 Opublikowano 19 Lutego 2012 ma ktos wiedze jak wyglada układ przeniesienia napedu w tym autku ???? http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?lang=de&id=153446319&pageNumber=1&__lp=19&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=8800&makeModelVariant1.modelId=28&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&features=FOUR_WHEEL_DRIVE&negativeFeatures=EXPORT&tabNumber=2&picture=2
yaboo Opublikowano 19 Lutego 2012 Opublikowano 19 Lutego 2012 ma ktos wiedze jak wyglada układ przeniesienia napedu w tym autku ???? http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?lang=de&id=153446319&pageNumber=1&__lp=19&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=8800&makeModelVariant1.modelId=28&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&features=FOUR_WHEEL_DRIVE&negativeFeatures=EXPORT&tabNumber=2&picture=2 napęd opracowała firma Steyr-Daimler-Puch a tak daje radę ...
Dev Opublikowano 19 Lutego 2012 Opublikowano 19 Lutego 2012 fajnie sie kreci, na tylnej osi jest TorSen
sancho80 Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 mogloby popadac jakos konkretnie...w tym roku jak do tej pory wogole sie nie nacieszylem napedami...czlowiek cale lato doplaca do tego zeby w zime sie nacieszyc a tu sniegu ni ma... pare dni temu tak sie wczulem mocno w fiflaki z wrxem ze az sprzeglo przyjaralem
Rekomendowane odpowiedzi