jozek726 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 śnieży u Was ? Dawać jakieś foto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Ja juz wczoraj drifty robiłem, trosen daje rade:banan: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YOGI3000 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 śnieży u Was ? Dawać jakieś foto da dzisiaj weszły już zimóweczki na auto, pewnie jutro bokiem do pracy z 1/2 quattro też można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 tez latalem wieczorkiem po sniegu chyba bedzie trzeba sie wieczorkiem piatkowym wybrac na szklarska jakuszyce sprawdzic warunki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 We wro sam lód takze tego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 ciut u nas nasypało, jak się ogarnę spróbuje podriftować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vdm Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 I cały czas sypie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 http://s14.postimg.org/490bssfct/IMAG1475.jpg I cały czas sypie W Sochaczewie tyle śniegu??????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vdm Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 http://s14.postimg.org/490bssfct/IMAG1475.jpg I cały czas sypie W Sochaczewie tyle śniegu??????? Dokładnie, sypie coraz mocniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 W stolicy też ostro daje ale wszystko się rozpuszcza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 W Szklarskiej/Karpaczu 15 cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 U mnie sypie, na razie 2-3cm ale piz*ziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Kamery Internetowe - Szklarska Poręba Karpacz onLINE, imprezy, wydarzenia, noclegi Karpacz, Interaktywna Baza Noclegowa, mapa miasta KARPACZ. Noclegi w Karpaczu. ---------- Post dopisany at 14:32 ---------- Poprzedni post napisany at 13:36 ---------- jade rwd sprinta zatankowac to sprawdze warunki taka sytuacja w Jeleniej i caly czas ulega poprawie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 http://s14.postimg.org/490bssfct/IMAG1475.jpg I cały czas sypie u mnie podobnie jest :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 u mnie to jest biało, ślisko na maxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 ja tam cisne zaraz na przeglad warunkow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zaczeło się 1 Pajero w rowie póżniej 66km max 70km/h i oczywiście parking korony- zakręciłem 2razy wokół ibizki i do domu :banan::banan::banan: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal9119 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Pisz 5 cm sniegu a wieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 a ja zagubioną przyczepkę znalazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adik Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 U mnie tez bialo i mocno wieje... ale mam pomoc w postaci takiej firmy Odnieżamy w Warszawie i okolicach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi