krzysiekvtec Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 W nocy w lubelszczyźnie bialo a ja nie swoim autem w pracy bylem... Wstaje juz czarno i deszcz pada... A byl plan odwiedzic duzy parking ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 A ja j6uz się najezdzilem Sprzeglo zdechlo..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 żeś je dobił..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Od lata juz sie odzywało ale dopiero teraz zdechlo Właśnie szukam z nowym dwumasem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 u mnie będzie lodowisko chyba bo cały dzień deszcz padał, a teraz przymrozek:whistling: Dev ładuj sprzęgło do AWXa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Ją jutro nawiedzam Karpacz to może tam śniegu doswiadcze Wysyłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Ją jutro nawiedzam Karpacz to może tam śniegu doswiadczeWysyłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk 2 chyba jak na sniezke wyskoczysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 u mnie będzie lodowisko chyba bo cały dzień deszcz padał, a teraz przymrozek:whistling:Dev ładuj sprzęgło do AWXa Właśnie szukam co i jak. Masz gdzies numery potrzebnych czesci ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 nic pod ręką obecnie:kwasny: oli chyba montował ostatnio AWXa:eusathink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 A nie przypadkiem od AVFa ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
15lolo Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 od avf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 AWX czy avf to to samo przecież, w AVF były też skrzynie 6biegów to było sprzęgło 240mm, reszta to 228, ktoś to niedawno zakałdał tylko nie moge sobie przypomnieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Nie to samo. Awx to 5 biegów i mniejsze sprzęgło. Avf to 6 biegów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Nie to samo. Awx to 5 biegów i mniejsze sprzęgło. Avf to 6 biegów. kiedys sie kłóciłem, pisałem to samo to mnie mody wyśmiały i wmówili że AVF był też 5biegowy, ale jeśłi jest jak teraz piszesz to sprzęgło nie pasuje do B5:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Dobra, wpada jedomas i sprzęgło 240 mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Dobra, wpada jedomas i sprzęgło 240 mm a to skrzynie też zmienasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Nie, nie trzeba. Moze dzisiaj bede mial wszystkie dane zeby skompletować sprzęgło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 dwumas z koncowka 266k (tzw) mały, na 6 srub i reszta od typowych 240mm dev, ale czemu jednomas? i od czego bedziesz mial jednomas 240mm na 6 srub? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 OT robicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 dev autorem watku wiec moze wszystko ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi