Norbas Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Ładnie się prezentuje, tak samo jak poprzednik coś środek mi się nie wyświetla Jak tam po przesiadce z BKE na BRD ? Spróbuje poprawić linki Co do przesiadki to cieszyła większa moc chwile nie powiem, ale jak to zawsze bywa po chwili chciało by sie wiecej Wysłane z iPhone To miałeś pozytywne wrażenie ja przeszedłem ze 180 na 116... Myślałem, że auto jedzie w trybie awaryjnym Odnośnie lusterek będziesz robił z pilota czy za pomocą pokrętła? Tak w ogóle dużo z tym roboty ?
shakal Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2015 (edytowane) Ładnie się prezentuje, tak samo jak poprzednik coś środek mi się nie wyświetla Jak tam po przesiadce z BKE na BRD ? Spróbuje poprawić linki Co do przesiadki to cieszyła większa moc chwile nie powiem, ale jak to zawsze bywa po chwili chciało by sie wiecej Wysłane z iPhone To miałeś pozytywne wrażenie ja przeszedłem ze 180 na 116... Myślałem, że auto jedzie w trybie awaryjnym Odnośnie lusterek będziesz robił z pilota czy za pomocą pokrętła? Tak w ogóle dużo z tym roboty ? To ja mam tak teraz jak się przesiadam do auta ojca całe 86PS Lustra będą składane z pilota a czy dużo roboty? Już raz to robiłem w poprzednim aucie (dokładałem fotochrom) i teraz będzie praktyczne tyle samo roboty + dołożenie modułów składania z pilota . Boczki w dół, słupki A i trzeba poluzować z przodu podsufitkę żeby pociągnąć kable od wewnętrznego fotochromu do luster bocznych. Wymienić lusterka na składane i wszystko Edytowane 11 Września 2015 przez shakal
FBI Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Ach te fotochromy, mam te lusterka od 2 lat i do dziś nie mam czasu pociągnąć tych kabli Sterowanie lusterek z pilota może być interesujące:) Powodzenia i gratuluję udanego przejscia z a4 do a4:)
Norbas Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Ładnie się prezentuje, tak samo jak poprzednik coś środek mi się nie wyświetla Jak tam po przesiadce z BKE na BRD ? Spróbuje poprawić linki Co do przesiadki to cieszyła większa moc chwile nie powiem, ale jak to zawsze bywa po chwili chciało by sie wiecej Wysłane z iPhone To miałeś pozytywne wrażenie ja przeszedłem ze 180 na 116... Myślałem, że auto jedzie w trybie awaryjnym Odnośnie lusterek będziesz robił z pilota czy za pomocą pokrętła? Tak w ogóle dużo z tym roboty ? To ja mam tak teraz jak się przesiadam do auta ojca całe 86PS Lustra będą składane z pilota a czy dużo roboty? Już raz to robiłem w poprzednim aucie (dokładałem fotochrom) i teraz będzie praktyczne tyle samo roboty + dołożenie modułów składania z pilota . Boczki w dół, słupki A i trzeba poluzować z przodu podsufitkę żeby pociągnąć kable od zewnętrznego fotochromu do luster bocznych. Wymienić lusterka na składane i wszystko No to faktycznie, byle znaleźć graty i potem trochę czasu na składanko
shakal Opublikowano 6 Września 2015 Autor Opublikowano 6 Września 2015 Fajny baza do grubszych modów Ty mnie tu juz nie podpuszczaj Wysłane z iPhone
H4mm3R Opublikowano 6 Września 2015 Opublikowano 6 Września 2015 Przecież serią nie będziesz jeździć Kiedy hamulce wymienisz
shakal Opublikowano 8 Września 2015 Autor Opublikowano 8 Września 2015 Jak na razie nie mam kiedy zamontować gratów które leżą i czekają od dawna A na heble też przyjdzie pora
Wandej Opublikowano 8 Września 2015 Opublikowano 8 Września 2015 Shakal fajna b7 Ale czemu nie b8? jakbyś heble chciał jakiś przód sensowny mam na stanie
shakal Opublikowano 31 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2015 (edytowane) Shakal fajna b7 Ale czemu nie b8? jakbyś heble chciał jakiś przód sensowny mam na stanie Budżet nie przewidywał B8 a co do hebli to będę pamiętał Na dzień dobry dla wszystkich udanej zabawy sylwestrowej i szczęśliwego nowego roku Dawno nic nie pisałem a od ostatniego razu trochę gratów doszło. Niektóre juz zamontowane, inne czekają na montaż (jak sie zrobi cieplej) BOSE Lampki i żarówki LED od Tomnik'a Schowki pod fotele Spryski mgłowe podgrzewane Moduł BT Mam nadzieje to wszystko w miarę szybko zamontować Jakby ktoś słyszał o tylnych boczkach w elektryce z materiałem speed i z roletami do avanta to prosiłbym o wiadomość [emoji4] Wysłane z iPhone Edytowane 12 Stycznia 2016 przez shakal
Norbas Opublikowano 11 Stycznia 2016 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Jaką barwę wziąłeś 6000k ? Podświetlenie tablicy jest tak mocne, że nie potrzeba żarówek we wstecznym Dużo roboty z nagłośnieniem Bose ?
Wandej Opublikowano 11 Stycznia 2016 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Moduł BT to jeden z lepszych modów Panie
shakal Opublikowano 12 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2016 Jaką barwę wziąłeś 6000k ? Podświetlenie tablicy jest tak mocne, że nie potrzeba żarówek we wstecznym Dużo roboty z nagłośnieniem Bose ? Powiem Ci szczerze ze nawet nie wiem ale to jest ta cieplejsza barwa od Tomnik'a byc moze 4500. Na zdjęciu wyszło trochę jaśniej bo telefonem robione. A Bose (stage1) to wymiana soobufera ze wzmacniaczem i wszystkie głośniki + przelutowanie wtyczki.Wysłane z iPhone Moduł BT to jeden z lepszych modów Panie I dla mnie przydatnych. Nie lubię prowadzić i trzymać telefonu przy uchu, szczególnie jak jeżdzę po mieście Wysłane z iPhone
Artur_8K0 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Kolego co to za schowki pod siedzenia? U mnie otwierają się w dół a tu widzę wysuwane
TOM3K Opublikowano 12 Stycznia 2016 Opublikowano 12 Stycznia 2016 (edytowane) Autko ładne Dwa rodzaje były otwierane i wysuwane Edytowane 12 Stycznia 2016 przez TOM3K
Binek1.8T Opublikowano 14 Stycznia 2016 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Nie myślałeś pomalować dokładki z tylu i listew z boku na ciemny kolor? Fajnie było wyglądało. Moim zdaniem
Artur_8K0 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Nie myślałeś pomalować dokładki z tylu i listew z boku na ciemny kolor? Fajnie było wyglądało. Moim zdaniem A moim skromnym zdaniem, ciemne listwy i dokładka w srebrnym aucie, wyglądałyby właśnie jak wymagające pomalowania, albo jak chińskie podróbki w surowym kolorze
shakal Opublikowano 14 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2016 Nie myślałeś pomalować dokładki z tylu i listew z boku na ciemny kolor? Fajnie było wyglądało. Moim zdaniem Nie, bo musiałbym relingi i listwy okien tez malować. Za duzo roboty Wysłane z iPhone
Norbas Opublikowano 14 Stycznia 2016 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Norbas, dnia 11 Sty 2016 - 21:02, napisał:Jaką barwę wziąłeś 6000k ? Podświetlenie tablicy jest tak mocne, że nie potrzeba żarówek we wstecznym Dużo roboty z nagłośnieniem Bose ?Powiem Ci szczerze ze nawet nie wiem ale to jest ta cieplejsza barwa od Tomnik'a byc moze 4500. Na zdjęciu wyszło trochę jaśniej bo telefonem robione. A Bose (stage1) to wymiana soobufera ze wzmacniaczem i wszystkie głośniki + przelutowanie wtyczki. Masz gdzieś fote jak świecą razem z xenon'em ?
Rekomendowane odpowiedzi