kris_91 Opublikowano 26 Września 2016 Opublikowano 26 Września 2016 No to czekam na efekt coś tam wymyślił Rafale:)
7ups Opublikowano 4 Października 2016 Autor Opublikowano 4 Października 2016 Sam czekam na foty już po malowaniu Hydro wjechało na pokład Hydro wjechało na pokład
kris_91 Opublikowano 5 Października 2016 Opublikowano 5 Października 2016 Pieknie wyszło:) Robiłeś w PL?
7ups Opublikowano 5 Października 2016 Autor Opublikowano 5 Października 2016 Tak robiłem w PL dokładniej znalazłem firme w Strzegomiu
barca8585 Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 Tak robiłem w PL dokładniej znalazłem firme w Strzegomiu dasz jakiś namiar maja strone jakąś
7ups Opublikowano 6 Października 2016 Autor Opublikowano 6 Października 2016 No i wjechał hebel 370mm z RS3 Co do hydro to https://www.facebook.com/ARWaterDesign/?fref=ts
Norbas Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 Rafał dużo Cię ta hydrografika wyszła ? Jak coś to może być na PW
7ups Opublikowano 7 Listopada 2016 Autor Opublikowano 7 Listopada 2016 Felgi są już w polsce czekam na obrobienie fotek z sesji mam nadzieje że za jakąś chwile już będę je miał Nowe felgi dotarły (Myślę że dopiero w styczniu będą u mnie)Wykonaniem felg jak i ich zaprojektowaniem zajęła się firma PG Forged 20x10j ET30 i 20x10,5 ET30Co do samej firmy : obsługa klienta, cierpliwość, czas wykonania, i wszystko co związane z tym wielki PROPS
kris_91 Opublikowano 7 Listopada 2016 Opublikowano 7 Listopada 2016 No to ja nie mam pytan;) Kolorystyka zostaje czy to demo?
7ups Opublikowano 7 Listopada 2016 Autor Opublikowano 7 Listopada 2016 (edytowane) Kolorystyka zostaje ma byc wsio czarne wiem wiem zgina ale zawsze potem mozna przemalowac jak cos bedzie nie tak ale nie przewiduje takiej opcji Edytowane 7 Listopada 2016 przez 7ups
paulus108 Opublikowano 7 Listopada 2016 Opublikowano 7 Listopada 2016 piekne auto choc ja wole grill z chromem :-)
TOM3K Opublikowano 7 Grudnia 2016 Opublikowano 7 Grudnia 2016 czekam na obrobienie fotek z sesji mam nadzieje że za jakąś chwile już będę je miał Już je masz, bo jestem ciekaw jak to się prezentuje wszystko
wujek496 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Pogratulować niuni, pracy, modów no i narzeczonej bo wszystko to kupę kasy kosztowało a ona na wszystko się zgadzała Jestem pod wrażeniem!!!!
7ups Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2016 czekam na obrobienie fotek z sesji mam nadzieje że za jakąś chwile już będę je miał Już je masz, bo jestem ciekaw jak to się prezentuje wszystko Felgi dojadą do mnie w styczniu Pogratulować niuni, pracy, modów no i narzeczonej bo wszystko to kupę kasy kosztowało a ona na wszystko się zgadzała Jestem pod wrażeniem!!!! Dzięki wielkie za dobre słowo Działam dalej coś się cały czas dzieje Mały Up W aucie zamontowany został przedni Splittery , Side skirts , Rear side splitters
black4 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Witaj! Gratulacje! Pięknie autko porobiłeś ! Skąd zdołałeś wytrzasnąć te spliterki? Pozdrawiam!
7ups Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2017 Wszystko załatwiałem przez firme PG Performance Tak to będzie wyglądało w tym sezonie
_małyTM_ Opublikowano 8 Stycznia 2017 Opublikowano 8 Stycznia 2017 chyba pasuje tutaj określenie: dobry z niego czarnych sk..wiel
Ogi Opublikowano 8 Stycznia 2017 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Samochod swietny, za wyjatkiem tej zawiechy, no nie moge patrzec na to jak te kola sa schowane w nadkolu ale to juz gust a o gustach sie nie dyskutuje podobno .
kamelus_ Opublikowano 8 Stycznia 2017 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Moim skromnym zdaniem poprzednie koła robiły lepsza robotę. Niestety czarne koło zawsze ginie mimo że wzór jest piękny. Zrób je w polerkę i będzie miazga.
Rekomendowane odpowiedzi