franciszek Opublikowano 14 Lipca 2015 Opublikowano 14 Lipca 2015 :thumbup1: Gratuluje ))) Piękne autko a silnik lodzio miodzio
tzxx Opublikowano 14 Lipca 2015 Opublikowano 14 Lipca 2015 (edytowane) Piekna, gratulacje. Edytowane 14 Lipca 2015 przez tzxx
pieron82 Opublikowano 14 Lipca 2015 Opublikowano 14 Lipca 2015 Silnik bajka, z zewnątrz pięknie btw nie zmieniaj tego wydechu na ABT, fura klasa, a bedzie wiało wiochą MG to dobra opcja i mozna sie pokusic na wersję z S6 lub poliftową Do zobaczenie na drodze
dRACoNIx Opublikowano 14 Lipca 2015 Autor Opublikowano 14 Lipca 2015 (edytowane) Silnik bajka, z zewnątrz pięknie btw nie zmieniaj tego wydechu na ABT, fura klasa, a bedzie wiało wiochą MG to dobra opcja i mozna sie pokusic na wersję z S6 lub poliftową Do zobaczenie na drodze Alternatywa ABT to tylko luźne pierwsze przemyślenia. Wydech z S6 czy nawet po lifcie to bajka. A nawet opcja dyfuzora z RS6, wraz z tłumikami, to też coś przepięknego, tylko czy to już nie przerost formy nad treścią bo to A6 a nie S6 czy RS6. Edytowane 7 Października 2015 przez dRACoNIx
rodosbwa Opublikowano 14 Lipca 2015 Opublikowano 14 Lipca 2015 Gratuluje konkretnej fury ..Ma wszystko co powinna miec:D
peter22 Opublikowano 15 Lipca 2015 Opublikowano 15 Lipca 2015 nie bo sq5 ma ten sam silnik i po zrobieniu wydechu b. ładnie brzmi ,
dRACoNIx Opublikowano 15 Lipca 2015 Autor Opublikowano 15 Lipca 2015 (edytowane) nie bo sq5 ma ten sam silnik i po zrobieniu wydechu b. ładnie brzmi , Przyznaje brzmienie wydechu sq5 jest super, i w tym kierunku będę się kierował. Ale dla Mnie ważne jest również osiągnięcie trzech wytycznych. 1. Brzmienie na wzór sq5. 2. Nie pogorszyć wyglądu (nie zrobić wiochy). 3. Poprawić osiągi. Edytowane 7 Października 2015 przez dRACoNIx
Ogi Opublikowano 15 Lipca 2015 Opublikowano 15 Lipca 2015 Piekny jest ten individual, widzialem identyczna i na zywo wyglada duzo, duzo lepiej niz na zdjeciach. Jak sie jezdzi na 20" ?? Sam sie zastanawiam ( nawet identyczne felgi chce ) tylko boje sie ze plomby beda leciec, choc na 19" jest wyjatkowo dobrze.
dRACoNIx Opublikowano 15 Lipca 2015 Autor Opublikowano 15 Lipca 2015 (edytowane) Piekny jest ten individual, widzialem identyczna i na zywo wyglada duzo, duzo lepiej niz na zdjeciach. Jak sie jezdzi na 20" ?? Sam sie zastanawiam ( nawet identyczne felgi chce ) tylko boje sie ze plomby beda leciec, choc na 19" jest wyjatkowo dobrze. Jest komfortowo, jeżdzę na 255/40r20 czyli tak jak a6 c7 allroad i jest ok. Pewnie to zasługa zawieszenia pneumatycznego. Edytowane 7 Października 2015 przez dRACoNIx
Cuber Opublikowano 15 Lipca 2015 Opublikowano 15 Lipca 2015 Piekny jest ten individual, widzialem identyczna i na zywo wyglada duzo, duzo lepiej niz na zdjeciach. Jak sie jezdzi na 20" ?? Sam sie zastanawiam ( nawet identyczne felgi chce ) tylko boje sie ze plomby beda leciec, choc na 19" jest wyjatkowo dobrze. Jeździ się normalnie Dla mnie bez różnicy a mam 255/35/20 w stosunku co do 19-stek....
miron78 Opublikowano 17 Lipca 2015 Opublikowano 17 Lipca 2015 piękne auto - konfiguracja to moję marzenie na które na rzie mnie nie stać - fotele z wentylacją to mistrzostwo świata w C7 jako że mam nadzieje kupić coś takiego w niedalekiej przyszłości to był bym bardzo wdzięczny gdyby mógł kiedyś podjechać i zobaczyć furkę na żywo i ocenić conieco w realu Ps. kilka dni temu ciekła mi ślinka jak ją oglądałem w ogłoszeniach - a teraz proszę - już jest na forum raz jeszcze gratulacje bo to bardzo ale to bardzo bogata wersja C7 najładniejsza A6 na forum i długo a długo żadna C7 jej nie pobije
jedrekx Opublikowano 18 Lipca 2015 Opublikowano 18 Lipca 2015 mam nadzieje kupić coś takiego w niedalekiej przyszłości też chcesz avanta?
miron78 Opublikowano 18 Lipca 2015 Opublikowano 18 Lipca 2015 raczej tak - jakoś sedan średnio mi się podoba - się zobaczy co los szykuje bo raczej to nie będzie ten rok - za duże mam wymagania i to co znajduję kosztuje jeszcze kupę kasy
Jaross369 Opublikowano 19 Lipca 2015 Opublikowano 19 Lipca 2015 Najładniejsza na forum i te wnętrze coś pięknego !!!
Rekomendowane odpowiedzi