booster70 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Filmiki widzialem [emoji14] ale chcialem zapytac kogos kto moze sie subiektywnie wypowiedziec
Kamyk Opublikowano 26 Stycznia 2016 Opublikowano 26 Stycznia 2016 ja już po zakupie wziąłem takie cosik http://allegro.pl/magnetyczny-uchwyt-telefon-na-kratke-wentylacyjna-i5525602032.html jak na razie super, fajny patent, magnez i tyle póki co, bez uwag
GreGoriO Opublikowano 26 Stycznia 2016 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Fajna sprawa ale martwi mnie jedno. Jak wytrzyma ten uchwyt a raczej wtyczka ładowania, nierówności dróg. Bo jak widzę uchwyt trzyma tablet tylko w dolnej części. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
booster70 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Opublikowano 26 Stycznia 2016 szkoda ze w b5 kratki beda opadac pod ciezarem telefonu
Jarek_ Opublikowano 26 Stycznia 2016 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Fajna sprawa ale martwi mnie jedno. Jak wytrzyma ten uchwyt a raczej wtyczka ładowania, nierówności dróg. Bo jak widzę uchwyt trzyma tablet tylko w dolnej części. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Dock trzyma w dolnej krawędzi i ok 1.5 cm na rogach. To starczy żeby nie ruszał się w przod i tył. Widziałem tego docka na żywo ale do mniejszego Taba i powiem że było to solidne. Nie powinno być problemów.
talib1990 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Opublikowano 27 Stycznia 2016 szkoda ze w b5 kratki beda opadac pod ciezarem telefonuWyciągnie kratkę i te boczne blaszki rozegnij ... Wtedy kratki chodzą z za***istym oporem przez co nie opadają Wysłane z Honor 4X
pelonek1 Opublikowano 2 Maja 2020 Opublikowano 2 Maja 2020 Odgrzeję trochę kotleta. Też poszukuję jakiś porządny uchwyt w kratkę nawiewu. Może poleci ktoś coś dostępnego teraz.
Hugo Opublikowano 2 Maja 2020 Opublikowano 2 Maja 2020 26 minut temu, pelonek1 napisał: Odgrzeję trochę kotleta. Też poszukuję jakiś porządny uchwyt w kratkę nawiewu. Może poleci ktoś coś dostępnego teraz. Używam Baseus Gravity 2w1. Sprawdza się idealnie.
Jack0 Opublikowano 2 Maja 2020 Opublikowano 2 Maja 2020 Ja mam taki, model ch02 https://allegro.pl/oferta/uchwyt-samochodowy-na-magnes-telefon-kratke-nawiew-8496582071 kupiłem jakiś czas temu za 15zł. Magnesy są tam tak mocne że musiałem wyciągnąć 2 z nich, bo zabierając telefon, odchodził razem z tym uchwytem od kratki nawiewu. Ta okrągła zaślepka z wierzchu trochę się naruszyła, ale jakoś to nie przeszkadza. Jak za 15zł myślę że warto, wygląda bardzo minimalistycznie.
pelonek1 Opublikowano 2 Maja 2020 Opublikowano 2 Maja 2020 A jakiś zwykły uchwyt niekoniecznie z ładowarką indukcyjną? Chociaż ten też biorę pod uwagę.
pelonek1 Opublikowano 2 Maja 2020 Opublikowano 2 Maja 2020 20 minut temu, Jack0 napisał: Ja mam taki, model ch02 https://allegro.pl/oferta/uchwyt-samochodowy-na-magnes-telefon-kratke-nawiew-8496582071 kupiłem jakiś czas temu za 15zł. Magnesy są tam tak mocne że musiałem wyciągnąć 2 z nich, bo zabierając telefon, odchodził razem z tym uchwytem od kratki nawiewu. Ta okrągła zaślepka z wierzchu trochę się naruszyła, ale jakoś to nie przeszkadza. Jak za 15zł myślę że warto, wygląda bardzo minimalistycznie. Jest w nim możliwość regulacji żeby telefon mieć w zasięgu wzroku?
pelonek1 Opublikowano 2 Maja 2020 Opublikowano 2 Maja 2020 Godzinę temu, Hugo napisał: Używam Baseus Gravity 2w1. Sprawdza się idealnie. Masz jakieś zdjęcie jak wygląda w aucie bez telefonu?
Jack0 Opublikowano 2 Maja 2020 Opublikowano 2 Maja 2020 (edytowane) 25 minut temu, pelonek1 napisał: Jest w nim możliwość regulacji żeby telefon mieć w zasięgu wzroku? Można delikatnie skręcić w bok, nie jest może idealnie skierowany w twoją stronę, ale jak dla mnie wystarczająco żeby widzieć np. nawigację. Jeśli lubisz minimalizm, to szukaj czegoś na magnesy, one naprawdę dają radę. Edytowane 2 Maja 2020 przez Jack0
pelonek1 Opublikowano 2 Maja 2020 Opublikowano 2 Maja 2020 Myślę nad czymś takim i to chyba będzie coś podobnego z tej firmy. BASEUS MAGNETYCZNY UCHWYT SAMOCHODOWY DO TELEFONU 7238064436 - Allegro.pl ALLEGRO.PL Kup teraz na Allegro.pl za 24,90 zł - BASEUS MAGNETYCZNY UCHWYT SAMOCHODOWY DO TELEFONU (7238064436). Allegro.pl - Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki Programowi Ochrony Kupujących!
george Opublikowano 3 Maja 2020 Opublikowano 3 Maja 2020 @Hugo , mam identyczny uchwyt. Jedyny zastrzeżenie, że czasem trzeba wyjmować telefon przy użyciu dwóch rąk, ponieważ trzeba mocniej pociągnąć za telefon.
Hugo Opublikowano 3 Maja 2020 Opublikowano 3 Maja 2020 Teraz, george napisał: @Hugo , mam identyczny uchwyt. Jedyny zastrzeżenie, że czasem trzeba wyjmować telefon przy użyciu dwóch rąk, ponieważ trzeba mocniej pociągnąć za telefon. Co takiego? Używam go bardzo długo i jeszcze nigdy nie musiałem używać dwóch rąk
george Opublikowano 3 Maja 2020 Opublikowano 3 Maja 2020 Czasem boczne "łapki" za mocno trzymają telefon.
vittorio_pl Opublikowano 4 Maja 2020 Opublikowano 4 Maja 2020 Podpinam się pod temat i również polecam Baseusa magnetycznego. W wersji Bear śmiesznie wygląda, ma minimalne rozmiary i sporą moc magnesów. Spokojnie udźwignie 6,5 calowy telefon. Przy jeździe na nierównościach nie zauważyłem, żeby coś się działo. Dzięki umiejscowieniu w kratce na środku, ale od strony pasażera, można ładnie pochylić ekran w stronę kierowcy. Jak dla mnie -= idealne rozwiązanie. Uchwyt samochodowy Baseus Bear Magnetyczny Srebrny - Opinie i ceny na Ceneo.pl WWW.CENEO.PL Uchwyt samochodowy Baseus Bear Magnetyczny Srebrny - od 23,00 zł, porównanie cen w 6 sklepach. Zobacz inne Uchwyty samochodowe, najtańsze i najlepsze oferty, opinie.
pelonek1 Opublikowano 4 Maja 2020 Opublikowano 4 Maja 2020 W dniu 2.05.2020 o 21:15, pelonek1 napisał: Myślę nad czymś takim i to chyba będzie coś podobnego z tej firmy. BASEUS MAGNETYCZNY UCHWYT SAMOCHODOWY DO TELEFONU 7238064436 - Allegro.pl ALLEGRO.PL Kup teraz na Allegro.pl za 24,90 zł - BASEUS MAGNETYCZNY UCHWYT SAMOCHODOWY DO TELEFONU (7238064436). Allegro.pl - Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki Programowi Ochrony Kupujących! Zamówiłem taki tylko od innego sprzedawcy. Jak zamontuję zdam relację.
Rekomendowane odpowiedzi