Nextpeace Opublikowano 27 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Moim zdaniem napis pasuje Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjoern Opublikowano 8 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 (edytowane) wleciało kilka gratów heble s4 przód + oplot hel, ori xenon usa, będę go przerabiał na bixa, 17" na zimę - ori BBS 2TLG Edytowane 8 Listopada 2016 przez bjoern Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 9 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Przy przerobce na bixa przypadkiem nie zapomnij o malowaniu ramek na czarno, bo przelozyc to raczej nie bedzie sie dalo, jak te sa ori usy. zaciski zostaja w tym kolorze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjoern Opublikowano 9 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 będą ramki na czarno, inaczej tego nie widzę zaciski będą w kolorze żółtym na wiosnę, skompletuję tył i polecą razem do malowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz29 Opublikowano 9 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Mi tam się napis QUATTRO podoba wygląda za***iście. Napęd quattro wprowadził markę Audi na wysoki poziom w produkcji samochodów i samochód z takim napędem ma duszę ja kupując moje Audi kierowalem się właśnie napędem na cztery koła. A przód? To już lepszy tył tylko w zimie trzeba uważać. Ale to tylko moja opinia każdy ma prawo inaczej myśleć. Ale jedno pewne że Audi jest najlepiej prowadzącym samochodem z przednim napędem. Można wiedzieć gdzie dostałeś taki napis na grilla z przodu przypomina ten z rs6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjoern Opublikowano 9 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 też bym nie chciał już auta z innym napędem, choć czasem fajnie by było mieć sam tył w audi trochę przeszkadza ułożenie silnika przed przednią osią, trzeba uważać na podsterowność. Grill od kolegi bodajże Frimuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enczu Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Jak wpadnie to koło co mówiłeś i te hamulcownie to będzie dobsz! Tej trzeba będzie w na gotowych setupach jakąś sesyjke z Czarkiem ustawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjoern Opublikowano 15 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 (edytowane) Hamulce na przodzie już są, malowanie na wiosnę jak dokompletuję tył wymieniony płyn hamulcowy "z przodu", niezły syf, przy robieniu tyłu wleci cały całkiem nowy, może ktoś coś poleci coś nie zmienia co roku? chwilowo była dojazdówka, fajnie by taki setup w poszerzce na zimę wyglądał obecnie nie mieści się na hamulec więc chętnie odsprzedam a tak se USy świeco enczu alias bartku vel dziku trzeba będzie ale do wiosny jeszcze daleko będą sztosy jak się uda Edytowane 15 Listopada 2016 przez bjoern Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Ori dojazdówka nie wchodzi Ci na 345? Dziwne. Płyn zalej zwykły Ate Typ200 i spokój na 2 lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjoern Opublikowano 15 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 no brakuje z 3-4 mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Jakies odczucia po zmianie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 16 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 no brakuje z 3-4 mm U mnie bez problemu wchodzi dojazdówka na przód 345 i 330 tył. Trzeba by było porównać parametry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjoern Opublikowano 16 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 (edytowane) Jakies odczucia po zmianie ? tzn płynu/hebli? Na razie nie było gdzie za bardzo potestować nawet no brakuje z 3-4 mm U mnie bez problemu wchodzi dojazdówka na przód 345 i 330 tył. Trzeba by było porównać parametry. sprawdzę przy zmianie na zimówki, ale za bardzo nie będę wnikał bo i tak nie lubię na tym jeździć i kupię pełnowymiarówkę z czego masz tył zrobiony? z Eski czy Z T4? Masz oplot? Edytowane 16 Listopada 2016 przez bjoern Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 16 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 z czego masz tył zrobiony? z Eski czy Z T4? Masz oplot? Zaciski z S4 i oplot Hel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrrudy25 Opublikowano 16 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 jak w tym ori xenonie są rozwiazane te obrysy ,dało by sie to wyrezać w bixie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjoern Opublikowano 16 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 z czego masz tył zrobiony? z Eski czy Z T4? Masz oplot? Zaciski z S4 i oplot Hel. aa bo ja będę pewnie kombinował z tym T4 i się zastanawiam jakie tam przewody podejdą. jak w tym ori xenonie są rozwiazane te obrysy ,dało by sie to wyrezać w bixie wszystko się da ale ciężko będzie znaleźć obrysy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 16 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 jak w tym ori xenonie są rozwiazane te obrysy ,dało by sie to wyrezać w bixie Jest, ale rzezba jak huuu i wez tu dostan same te obrysy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjoern Opublikowano 20 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 (edytowane) kilka nowych fantów xenon usa przerobiony na bixa, nowy klosz prawy i oba wypolerowane, ramki czarne, soczewy hella 3, nowe palniki od H4mm3R'a Philips D1S 4850K, w długich żarówki Plasma 8500K, nowa blenda tylnej klapy bo starą naprawiałem wcześniej blaszkami z dużej płaskiej baterii i ledy od Tomnika, do rejki, bagażnika i na spody drzwi Edytowane 20 Grudnia 2016 przez bjoern Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 (edytowane) Sam dzialales z lampami czy odsylales gdzies ? Edytowane 20 Grudnia 2016 przez KoJ@K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjoern Opublikowano 20 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 odsyłałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi