dawid7737 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Te żarówki Plasma 8500K dobre z opinii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Gdzie odsylales ? I poka te zarowki H7, albo zapodaj linka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChargerGT Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Wygląda czadowo Mam Avanta z tym samym silnikiem, lakierem i b. podobnym wyposażeniem. Tylko ja prace przy moim dopiero zaczynam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjoern Opublikowano 21 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 http://allegro.pl/zarowka-h7-55w-plasma-8500k-jak-led-audi-bmw-vw-i6226336939.htmlznalezione na forum, bodajże Ucho takie montował i chwalił barwę do DRLa Lampy robił Grzegorz Kocur, obczajone przez fejsa, ale na forum też kiedyś widziałem jego auto ale nie znam nicku, czarny sedan a4 b5 na atheo bodajże.ChargerGT, najpierw mechanika a potem przyjemności i powoli do przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasko19 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Nick to fafnasty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjoern Opublikowano 29 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 naprawione kolejny raz podświetlenie tablicy, tym razem porządnie, nowa blenda bo w starej dorabiałem blaszki ze starej baterii ori lampki+ledy od Tomnika bix wleciał na auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjoern Opublikowano 12 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 jest już nowa rolka na lato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciornik Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Jest kocur Szczęście miałeś chyba z tymi lampami usa, ja dłuuugo szukałem i nic, więc na razie dałem sobie spokój 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Szczerze mowiac to spodziewalem sie tutaj "czegos konkretniejszego" majster ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjoern Opublikowano 14 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 20 godzin temu, Maciornik napisał: Jest kocur Szczęście miałeś chyba z tymi lampami usa, ja dłuuugo szukałem i nic, więc na razie dałem sobie spokój na fejsie jest grupa "A4 S4 B6 Elite" i gościu co handluje komuś wstawił pod pytaniem o obrysy usa, szybka akcja i kupiłem 18 godzin temu, KoJ@K napisał: Szczerze mowiac to spodziewalem sie tutaj "czegos konkretniejszego" majster ... czego na przykład? wrzuć coś ciekawego nie planowałem tego koła, ale z gościem się wymieniłem za moje stare bez opon + dopłata więc mi się opłacało, teraz muszę opony sprzedać i kupić 19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Np jakis vosenkow chociaz skoro Ci sie oplacalo, to teraz sprzedaj te i kup takie jakies, jak nalezy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjoern Opublikowano 15 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 20 godzin temu, KoJ@K napisał: Np jakis vosenkow chociaz skoro Ci sie oplacalo, to teraz sprzedaj te i kup takie jakies, jak nalezy no w planie były JR21, ale ogólnie ciężko teraz dać jakąś rolkę, żeby ktoś nie gadał, że oklepana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrrudy25 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 No nie gadaj jest jeszcze tego trochę, ale... niestety cza nowe brać [emoji6] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjoern Opublikowano 15 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 nooo a nowe kosztujo trochę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Kuuuwa jak ja bym sie mial przejmowac takimi pierdolami to... Kupuje i jezdze na takim kole jakie mi sie podoba, a to ze jest juz "oklepane" i jezdzi na nim pol swiata to mje lata widocznie nie tylko jest cos w moim guscie to tak jakbym mial zachodzic w glowe, ze jezdze A4, jak to przeciez "juz takie oklepane" auto - JeBeMNaTo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjoern Opublikowano 15 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 haha to było z przekąsem też mnie to wali, robię auto jak mi się podoba więc wpadła rolka jaka wpadła, jest fajna, lekka jak na 19" i "szportowa" a taka miała być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid7737 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 (edytowane) Noo tobie się ma podobać przede wszystkim i ja też robie pod siebie, ale JR21 ja już mam zaklepaną i w marcu jade po nie także będzie sedan na nich już(chyba pierwszy?) Edytowane 15 Stycznia 2017 przez dawid7737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Wiec sprzedawaj to i aplikuj cos "lepsiejszego" bo bez przekonania napisales to, ze Ci sie podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjoern Opublikowano 15 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 22 minuty temu, dawid7737 napisał: Noo tobie się ma podobać przede wszystkim i ja też robie pod siebie, ale JR21 ja już mam zaklepaną i w marcu jade po nie także będzie sedan na nich już(chyba pierwszy?) a nie wiem w sumie, dużo tej rolki było w tym roku 5 minut temu, KoJ@K napisał: Wiec sprzedawaj to i aplikuj cos "lepsiejszego" bo bez przekonania napisales to, ze Ci sie podoba. hahah masz mnie tylko kurde nie mam pomysłu, JR21 już nie mogę bo Dawid będzie miał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Aaaa no tak ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi