endriuu Opublikowano 9 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 endriuu... i nie bede sie zastanawiala czy G 004 to syntetyk. Ale chcialabym wiedziec skad o tym wiesz. Jesli mozna oczywiscie. Pozdrawiam serdecznie Dana syntetyk? chociazby dlatego, ze to febi produkuje ten olej dla VAG (tu mam info z 1 ręki), a na Febi zamienniku (czyli tym samym oleju) jest info: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danu44 Opublikowano 9 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 O kurcze.. to tak to wyglada...? no super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakwas1 Opublikowano 4 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Witam Ze względu na taką sobie pracę wspomagania kierownicy ( uważam że mogłaby być bardziej 'gładsza') ,brudny płyn wspomagania,14 rok auta i fakt,że jakiś czas temu ubyło go nieco z układu. Chcę wymienić cały płyn wspomagania. Mam do was bardzo rzetelne pytanie. Jaki płyn wybrać ? -W garażu posiadam AGIP ATF II D (czerwony) nowy. -Febi 6162 (zielony) -MOBIL ATF 220 (Czerwony) -polecił mi znajomy,który jest mechanikiem. Proszę o poradę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sony_dark Opublikowano 4 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 najlepiej to wlać oryginał koszt taki sam jak febi(może z 5zł droższy), no ale jak masz w garażu febi to może byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fafnasty Opublikowano 4 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 tylko ZIELONY febi ok zalewaj ---------- Post dopisany at 20:59 ---------- Poprzedni post napisany at 20:58 ---------- a co to za mechanik ze poleca czerwony do A4??? zielona nakretka na zbiorniczku i zalewasz Zielony i tylko zielony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JimmyHe Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 a jeszcze koledzy powiedźcie jaki syntetyk pół czy może mineral ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olszak86 Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Mineral. Wysłane z mojego onetouch EVO7 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kris691 Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 mineral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Najlepiej wlać citroenowski LHM. pamietac o wymianie co 2 lata lub co 60000km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro0871 Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 mechanik ma racje zalej mobilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 mechanik ma racje zalej mobilem za pisanie bzdur powinienes dostać BAN-a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesz82 Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Tomek ale np po regeneracji magla czesto doradzają zmienić płyn na czerwony i nawet piszą ze nic się nie stanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 bo daja uszczelki które nie reagują na ATF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4-Tomek Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Ja kupiłem ori płyn z ASO (litr 45zł) ale ten G004M2 bo mineralnego już się nie dostanie ale jeszcze nie zalałem. Magiel ma już luzy ale jak myślicie nie rozszczelni się? Stary płyn tu już żur jest strasznie ciemny a na zbiorniku jest osad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomilla0o Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Jako najlepszy będzie Febi (biała butelka z zielonym korkiem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 najlepszy to bedzie ori albo LHM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesz82 Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 najlepszy to bedzie ori albo LHM Dokładnie Febiego szkoda dawać,wiem bo jeździłem na nim a teraz na Ori następny bedzie do cytryny:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rotor Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Podłączam się do starego wątku chociaż moje pytanie dotyczy B6. Mechanik na moją prośbę zajrzał do zbiorniczka, wyciągnął trochę płynu strzykawą i okazało się że jest już brązowy. Nie jestem w ogóle zorientowany w tematyce płynu do układu wspomagania, potrzebuję krótką i jasną odpowiedź na pytanie: jaki płyn mam kupić i w jakiej ilości? A4 B6 1,9TDI. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Zielony mineralny litr wystarczy Do tego pol litra benzyny ekstrakcyjnej do plukania zbiorniczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mily Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Radzę Ci słuchać się devastation-a wie o czym napisał, już się z nim sprzeczałem i cholera miał rację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi