PrElUś+BlUmIś Opublikowano 5 Listopada 2008 Opublikowano 5 Listopada 2008 Jak widzisz KrzyHo a no ciezko nam sie spiknac a co ty powiesz na 09.11.2008 o 12 na lotnisku? Pozdrawiam
_Bartek_ Opublikowano 6 Listopada 2008 Opublikowano 6 Listopada 2008 To by było nas 3? Tłum kurna Tęsknię za moim poprzednim forum ;(
KrzyHo Opublikowano 6 Listopada 2008 Opublikowano 6 Listopada 2008 Myślę, że można by coś pomyśleć o niedzieli a może żeby nas więcej było to spiknąć jakiś chłopaków z innych for, np. golfa albo audi 80
PrElUś+BlUmIś Opublikowano 6 Listopada 2008 Opublikowano 6 Listopada 2008 KrzyHo masz dobry pomysl o spiknieciu z inna spolecznoscia A 3 to zawsze cos :D:D:D hehehe to co konkretnie o 12:00 w niedziele??? Pozdrawiam
KrzyHo Opublikowano 8 Listopada 2008 Opublikowano 8 Listopada 2008 Masz kogoś znajomego albo jakieś dojście w innym klubie?? Wstępnie może być na 12 w niedziele. Mam nadzieje że nic mi nie wypadnie i będę mógł przyjechać. [br]Dopisany: 07 Listopad 2008, 18:59_________________________________________________Kurde i znowu nie mogę przyjechać, wyjeżdżam i nie będzie mnie do wtorku wieczorem. A 2 następne weekendy mam zajęcia na uczelni.
truckmaniac Opublikowano 9 Listopada 2008 Opublikowano 9 Listopada 2008 Hehehe. Pisałem wcześniej o spocie w grudniu, bo wtedy bedę w kraju, ale jak tak dalej pójdzie to i do grudnia sie nie uda
PrElUś+BlUmIś Opublikowano 9 Listopada 2008 Opublikowano 9 Listopada 2008 Swieta prawda kolego mialo byc pare osob a wszyscy sie wylamali teskno mi za FEFK tam przynajmniej jak sie zgadalismy to ekipa z wrocka nas odwiedzila i bylo fajnie a tu kilka osob nie moze sie zgadac co do terminu Jak narazie to bardzo kiepsko oceniam legnicka ekipe i stwierdzam to z wielkim smutkiem bo jest wielu klubowiczow z L-cy i okolic a nikt sie nie pofatygowal na spocika szkoda ;(
truckmaniac Opublikowano 9 Listopada 2008 Opublikowano 9 Listopada 2008 Ja tam na grudzień sie piszę. Nawet jakby miało by nas dwóch
alex76 Opublikowano 9 Listopada 2008 Opublikowano 9 Listopada 2008 Witam ja też się piszę na takie spotanko ) napiszcie kiedy to się dostosuję (fakt, że w kolejny weekend jadę na uczelnię ale może późnym wieczorkiem cos da sie zrobić).
predki74 Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 Witam jakieś spotkanko organizujemy jestem chętny na jakiś zlocik , pogadam jeszcze z audi b3 klubem pozdrawiam
PrElUś+BlUmIś Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 Kolego z tym spotem to bedzie ciezko nawet bardzo ciezko ale jak masz jakies propozycje to daj znac ja tam chetnie sie wybiore na spocik i poznam nowych ludzi Pozdrawiam
alex76 Opublikowano 19 Listopada 2008 Opublikowano 19 Listopada 2008 Ja też się piszę na ten spocik ))
jarko Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 Serdecznie zapraszam Wszystkich na zakupy BLUZY POLARY
sartre80 Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 ja takze z checia wymienil bym uwagi z innymi uzytkownikami A4 - takze spotkanie jak najbardziej!!
PrElUś+BlUmIś Opublikowano 28 Listopada 2008 Opublikowano 28 Listopada 2008 to zaproponujcie jakąś konkretną datę to się spotkamy
jarko Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zlot Ogólnopolski Bukowina Tatrzańska III Urodziny "Audi A4 Klub Polska" >> ZAPISY << Przypominam również o możliwości składania zamówień na bluzy oraz polary klubowe do dnia 14.12.2008r. I to już jest ostateczny termin. >> ZAMÓWIENIA <<
PrElUś+BlUmIś Opublikowano 10 Grudnia 2008 Opublikowano 10 Grudnia 2008 I co panowie z tym spocikiem legnickim???? Zdaloby sie spotkac wkoncu Pozdrawiam
predki74 Opublikowano 11 Grudnia 2008 Opublikowano 11 Grudnia 2008 Witam ma racje jestem za spotkaniem pozdrawiam
truckmaniac Opublikowano 12 Grudnia 2008 Opublikowano 12 Grudnia 2008 Jak juz wcześniej pisałem, jestem jak najbardziej za. W weekend lecę do kraju, także mam czas i chęci przez najbliższe 3 tygodnie
Patrox Opublikowano 14 Grudnia 2008 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Witam, dziś uruchomiliśmy nową naszą Hamownię samochodową (pomiary mocy) we Wrocławiu. W najbliższym czasie będziemy organizować Dynoday. Pierwsza tura odbędzie się już we wtorek od godz 9.00 Wszystkich chętnych zapraszam. Dla A4 klubu jest zniżka grupowa 80 zł za 3 pomiary z wykresem. Hamownia była dostrajana do 2 hamowni MAHA LPS3000 i wyniki które pokazuję praktycznie pokrywają się z maha +, - 2PS. Jesli ktoś jest zainteresowany to proszę o zrobienie listy wstępnej czy na wtorek ktoś reflektuje lub na inny termin.
Rekomendowane odpowiedzi