Krzysztof27 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Jak cos to tylko dajcie znaka w jakiś weekend i sie ustawimy
wolcz2 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Swieta sa a Ty Rafal oczekujesz ze ktos sie pojawi ? Poczekaj po swietach jakis wiekszy spocik ogarniemy a nie jak my ostatnio z Krzyskiem we dwoch stalismy ... lepiej cos konkretnego zrobic
Krzysztof27 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Swieta sa a Ty Rafal oczekujesz ze ktos sie pojawi ? Poczekaj po swietach jakis wiekszy spocik ogarniemy a nie jak my ostatnio z Krzyskiem we dwoch stalismy ... lepiej cos konkretnego zrobic Popieram ! wolcz jak wpadnę na zlocik, to pochwalę się nowymi zaciskami od Deva ^^ świetnie wyglądają łapcie temat http://a4-klub.pl/index.php?/topic/314342-a4-b7-30-tdi-quattro-bkn-204km/
Ponczek345 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Ja tylko hasło rzuciłem, nie myślałem nawet nad tym, żeby się w święta spotykać Teraz coś lukałem na nowicjuszach i się dwie osoby pojawiły z B-c więc może być nas więcej
KOval81 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Całkiem niedawno pod EKO był spory spot grupy VAG - szczerze, to nie wiem nawet jak i co, ale niektóre auta ładnie wykokszone zjechały Polecam chwilę dychnąć po Świętach i coś na pewno sprawnie zorganizujemy
Ponczek345 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Panowie ktoś z was się wybiera na Rothenburg w sobotę? Bo ja lecę
githaros2 Opublikowano 20 Maja 2015 Opublikowano 20 Maja 2015 Coś ucichł ten temat Ktoś jeszcze żyje coś tego ?
Krzysztof27 Opublikowano 20 Maja 2015 Opublikowano 20 Maja 2015 Brzydka pogoda wiec w temacie tez cicho ;p
Tasman78 Opublikowano 20 Maja 2015 Opublikowano 20 Maja 2015 Witam Panowie znajdzie się ktoś z okolicy kto ma mozliwośc sprawdzenia mi modułu komfortu? Szukam przyczyny sygnalizacji klapy i teraz padło na moduł. Ma ktoś mozliwośc sprawdzenia laptopem i jakimś programem czy wszystko jest ok?
elmer80 Opublikowano 20 Maja 2015 Opublikowano 20 Maja 2015 Laptop jest kabel jest vcds lite też jest no i chęci są tylko umiejętności brak ;-) jak poczytasz co i jak możemy ogarnąć wysłane z Commodore 64
Kilker Opublikowano 29 Maja 2015 Opublikowano 29 Maja 2015 Także posiadam kabelek z lapkiem i VAG tylko te umiejętności
domjenick Opublikowano 29 Maja 2015 Opublikowano 29 Maja 2015 no to się spotkajcie- podepnijcie i coś pomyślimy
jarek23 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Opublikowano 9 Czerwca 2015 (edytowane) Jak to "nie tu" to wybaczcie,szukam warsztatu ktory wyczysci moje turbo i przy okazji dopasuje nowa gruche ze sztanga bo stara raczej poszla bo kompresorem ja potraktowalem;( sprawdzony jakis warsztat;) dodam ze turbo wyciagniete z auta;) Edytowane 9 Czerwca 2015 przez jarek23
Lewan91 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Turbo wyczyscic to nie problem jezeli masz sprytne rece sam sobie awx czyscilem i teraz ladnie lata;) na YT jest filmik co do stawienia nie pomoge
elmer80 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Ustawić też można tylko vcds potrzebny, kawałek prostej i gibkie rączki ;-)
domjenick Opublikowano 9 Czerwca 2015 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Ustawić też można tylko vcds potrzebny, kawałek prostej i gibkie rączki ;-) pewnie, ze można- tylko to będzie metoda prób i błędów lepiej zaopatrzyć się we wskaźnik i podpiąć to ustrojstwo do gruszki, jak jest wyjęta z auta- mniej problemów
elmer80 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Po pierwszej regulacji widać w którą stronę idzie wysterowanie więc już druga regulacja nie będzie w ciemno. Wiem co mówię bo robiłem to u siebie pod nadzorem na odległość przez spankyego wysłane z Commodore 64
jarek23 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Ustawić też można tylko vcds potrzebny, kawałek prostej i gibkie rączki ;-)pewnie, ze można- tylko to będzie metoda prób i błędów lepiej zaopatrzyć się we wskaźnik i podpiąć to ustrojstwo do gruszki, jak jest wyjęta z auta- mniej problemówwlasnie jest wyjeta,czytalem gdzies ze za pomoca suwmiarki zmierzyc stara sztange i nowa dopasowac wg starej ale czy to prawda to nie wiem,sam turbo wyciagalem ale za czyszczenie nie chce sie brac;)http://www.mturbo.pl ktos korzystal z tej firny??
elmer80 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Rozmawiałem kiedyś z gościem i raczej orientuje się w temacie. Ponoć sporo robi do niemcowni i za bardzo nie walczy o polski rynek. Można mu podrzucić i odebrać w mieście. wysłane z Commodore 64
Rekomendowane odpowiedzi