Houdini Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Mialem jezdzic na duzych juz, ale stwierdzilem ze jestem za mlody zeby przesiedziec pol zycia w puszce. Jezdze 10-paletowym kontenerem, codziennie 2 chacie, spoko kasa, starczy poki co [emoji16]Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu TapatalkaWiem o czym mówisz [emoji14] ja niestety utknąłem na dużych, ale gdzieś tam jest plan ucieczki [emoji14]
enczu Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Wiem o czym mówisz [emoji14] ja niestety utknąłem na dużych, ale gdzieś tam jest plan ucieczki [emoji14] Ja bym nerwowo nie wytrzymal siedzac tyle czasu wiecznie w puszce, nic nie zastapi spania w chacie [emoji23] W kazdym badz razie maly czy duzy tkwimy w tym samych gow.. i cudownych dystrybucjach Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu Tapatalka
Houdini Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Ja bym nerwowo nie wytrzymal siedzac tyle czasu wiecznie w puszce, nic nie zastapi spania w chacie [emoji23] W kazdym badz razie maly czy duzy tkwimy w tym samych gow.. i cudownych dystrybucjach [emoji6]Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu TapatalkaTak dokładnie [emoji6] ale najważniejsze że jest czas na pasję [emoji14]
enczu Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Tak dokładnie [emoji6] ale najważniejsze że jest czas na pasję [emoji14] Wlasnie problem w tym, ze czasu coraz mniej, ale jeszcze idzie cos podzialac. Na szczescie wiekszosc udalo sie zrobic przed sezonem, a teraz zostala kosmetyka, wiec mozna na raty. Niedlugo wpadnie nowe daily, wiec bedzie mozna nawet audi rozlozyc i niech stoi unieruchomione Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu Tapatalka
Houdini Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Wlasnie problem w tym, ze czasu coraz mniej, ale jeszcze idzie cos podzialac. Na szczescie wiekszosc udalo sie zrobic przed sezonem, a teraz zostala kosmetyka, wiec mozna na raty. Niedlugo wpadnie nowe daily, wiec bedzie mozna nawet audi rozlozyc i niech stoi unieruchomione [emoji4]Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu TapatalkaTego zazdroszczę, innego daily niż B5, chociaż z drugiej strony jeśli miałbym mieć drugie daily to też by to było B5 [emoji14] i weź się powstrzymaj żeby drugiej też nie modzić[emoji14][emoji14]
enczu Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Tego zazdroszczę, innego daily niż B5, chociaż z drugiej strony jeśli miałbym mieć drugie daily to też by to było B5 [emoji14] i weź się powstrzymaj żeby drugiej też nie modzić[emoji14][emoji14]Dlatego kupuje forda [emoji23][emoji23][emoji23]Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu Tapatalka
enczu Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Mk4 wpada? [emoji6] Tak, powoli badam wszystko co trzeba Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu Tapatalka
lukanio143 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 jestem pod wrażeniem, ze tyle bujałeś się na gwince, ja po miesiącu miałem dość i dokupiłem drugi samochód a u Ciebie jest dużo niżej i twardziej niż u mnie.
Kowi87 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 8 godzin temu, lukanio143 napisał: jestem pod wrażeniem, ze tyle bujałeś się na gwince, ja po miesiącu miałem dość i dokupiłem drugi samochód a u Ciebie jest dużo niżej i twardziej niż u mnie. Trza być twardym nie "miętkim"
Kowi87 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Dnia 26.04.2017 o 15:27, enczu napisał: Wlasnie problem w tym, ze czasu coraz mniej, ale jeszcze idzie cos podzialac. Na szczescie wiekszosc udalo sie zrobic przed sezonem, a teraz zostala kosmetyka, wiec mozna na raty. Niedlugo wpadnie nowe daily, wiec bedzie mozna nawet audi rozlozyc i niech stoi unieruchomione Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu Tapatalka Powiem ci że na nie ruszanym gracie to tylko wiecej problemów, póki jeżdzi sie na codzień to wszystko działa jak należy.
enczu Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Powiem ci że na nie ruszanym gracie to tylko wiecej problemów, póki jeżdzi sie na codzień to wszystko działa jak należy. Nie no, nie ma mowy zeby auto stało ciągle. Raz lub dwa razy w tygodniu są u nas spoty w Poznaniu, wiec bedzie czesto wietrzone Naprawde Kowi jazda tym, gdy jestem padniety po robocie to meczarnia jest twk twardo. Przyzwyczailem sie do tego ale jednak zmeczony organizm odrzuca takie kwiaty [emoji23]Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu Tapatalka
lukanio143 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 a najgorsze jest kiedy sie spieszysz, chcesz pocisnąć a nie ma jak
enczu Opublikowano 1 Maja 2017 Autor Opublikowano 1 Maja 2017 a najgorsze jest kiedy sie spieszysz, chcesz pocisnąć a nie ma jak:grin:Nie da sie nie ukryc.. Czasem mozna, wczoraj kumpele z tylu krzyczaly az ze strachu [emoji23] Ale oczywiscie bez naglego ominiecia studzienki sie nie obylo. Wyglada fajnie ale czasem szkoda mi, ze nie moge tym jezdzic jak czlowiek na co dzien, ale takie zycie projektow [emoji23]Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu Tapatalka
Chris12 Opublikowano 2 Maja 2017 Opublikowano 2 Maja 2017 Jeżdżę tak 2 dni i juz mam dość. Jutro idzie w górę bo to jest tragedia a nie jazda. :-D szczerze jestem pełen podziwu dla Ciebie że masz cierpliwości i chęci jeździć na tym setupie. :-)
enczu Opublikowano 27 Maja 2017 Autor Opublikowano 27 Maja 2017 Coś tam dorwane z neta, klasyczny wyjazd jak co czwartek Z nowości aktualnie trwają poszukiwania drugiej bepińc w avancie na daily. W czerwcu mam nadzieję, że dorwę większe ranty i na tyle zrobi się 10.5j, a przód przyjmie 9.5j żeby to lepiej spasować. Przyszły sezon to na pewno regulowane wahacze na przód i ustawiamy identyczne kąty na obu osiach. Tak więc w czerwcu jeszcze małe, ostatnie zmiany na ten sezon.
enczu Opublikowano 30 Maja 2017 Autor Opublikowano 30 Maja 2017 Coś tam się szykuje, pojedyncze strzały już zobaczyły światło dzienne, większość już mam u siebie, a jutro powinna być reszta i będzie oglądanie
Rekomendowane odpowiedzi