vwbartus Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 @FroS-t jet dobrze do bardzo dobrze tył 0,5 a przód 1 cm w dól do IDEALNIE opona 215/35 tył 1 cm przód 2 cm dystans na przód 5mm tył 10mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Będzie kompromis, opony 225, i przód pójdzie 1cm w dół, tyłu nie ruszam bo nie ma jak, koniec regulacji ale chyba zle nie jest, Zobaczymy jak to się jeszcze ułoży....jakie opony wybrać ? Falkeny ? Pirelli P Zero ? Nankangi NS-20 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vwbartus Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Tył jest dobrze po sezonie się ułoży i ugniotą sprężyny zejdzie około 1 cm wiem sam po sobie . Co do opon to z tych co wypisałeś to myślę że z tymi nankangami to jakiś żart w porównaniu do pirelli . Jeździłem na falkenach parę lat i złego słowa nie powiem ale w tym sezonie wybrałem 225 na 9 J uniroyal rainsport 3 podobno cicha i fajna opona no i fajnie się układa . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Ja mialem kiedys Falkeny i mi nie pykły za bardzo, byly twarde i dosyc glosnawe mi sie wydawaly... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 25 minut temu, vwbartus napisał: Tył jest dobrze po sezonie się ułoży i ugniotą sprężyny zejdzie około 1 cm wiem sam po sobie . Co do opon to z tych co wypisałeś to myślę że z tymi nankangami to jakiś żart w porównaniu do pirelli . Jeździłem na falkenach parę lat i złego słowa nie powiem ale w tym sezonie wybrałem 225 na 9 J uniroyal rainsport 3 podobno cicha i fajna opona no i fajnie się układa . No taki mały żarcik z tymi Nankangami Falkeny w normalnej kasie chodza widzę, a nie chce wtopić znowu i byc niezadowolony, Uniroyali nie chce.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 jest dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Animal Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Pięknie się to prezentuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trewor87 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Ta, niby auto na co dzień itp itd, a popasowanie lepsze niż w moim projekcie "tylko na zloty" Foty świetne, całe biuro mi się tu zachwyca. Oj, będę kradł... Cupry na przód nie chcesz montować? Byłaby miłym akcentem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Miło że się podobają fotki Jeszcze troszkę popracuje przy przodzie, a jak wjadą inne opony to będzie już w ogóle grało. Ostatnio właśnie myślę o tej dokładce i w sumie nie mogę się do końca zdecydować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeyerBrown Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 FroS-t, jako, że masz suto wyposażonego A4 powiedz mi czy masz miękkie tworzywo również poniżej dekorów na konsoli środkowej? Tj. na klapie schowka pasażera i pod kolumną kierowniczą? Bo zastanawiam się czy to tylko wersje cabrio tak mają czy może również bogatsze sedany/avanty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 2 godziny temu, BeyerBrown napisał: FroS-t, jako, że masz suto wyposażonego A4 powiedz mi czy masz miękkie tworzywo również poniżej dekorów na konsoli środkowej? Tj. na klapie schowka pasażera i pod kolumną kierowniczą? Bo zastanawiam się czy to tylko wersje cabrio tak mają czy może również bogatsze sedany/avanty... Mam zwykłe plastiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeyerBrown Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 (edytowane) Czyli potwierdza się moje przypuszczenie, że w cabrio materiały wykończeniowe są ciut lepszej jakości... myślałem kiedyś, że to zależy tylko od wersji wyposażenia (na ogół siedziałem w golasach A4), stąd moje pytanie Ergo - może następny mod to wymiana konsolety? Edytowane 11 Kwietnia 2017 przez BeyerBrown Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Konsoleta zostaje na swoim miejscu ale kolejne mody już sa zaplanowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muunv Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Konsoleta zostaje na swoim miejscu ale kolejne mody już sa zaplanowane Co teraz? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Załamał się pewnie tym tyłem i w drodxe już air Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 d*pa siedzi już bardzo dobrze 1. Nowe opony 2. Kiera TTS 3. Listwy dolne S4 4. dekory S4 I na pewno muszę ogarnąć korekte lakieru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suppapeter Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Pewnie na tym się nie skończy zrobisz wszystko, znudzi się gwint, zainwestujesz w aira Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 (edytowane) No Ameryki nie odkryje, chciałbym jeszcze kilka rzeczy, mówisz 20 cali Rotor....kto wie co do łba strzeli Edytowane 11 Kwietnia 2017 przez FroS-t Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Kierę pakuj B8 poliftową! Są ładne w dziale sprzedam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muunv Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Na listwy s4 sam poluje. Siemian ma do sprzedania listwy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi