Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B6 Mingblau AVF'ant TDI by kamil-vag (Continued by kosik25)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Doradźcie co robić z relingami ? Zostawić te chromy do kontrastu ? Czy lepiej by pasowały czarne ? 

Koszt to jakieś 100 za czarne relingi i kolejna 100 na uszczelki, także trochę po kieszeni...  

A CLH świeci tak, coś tam widać :P  Ale w nocy nie potrafię ani tego nakręcić ani cyknąć fotki, bo nic nie widać :P 

Z tyłu rejestracja, po boku blendy lusterek i od przodu halo ?

DSC_0518.JPG

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 243,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jeden z najlepszych wątków na forum, (najlepszy to chyba tego kolegi co teraz jeździ VW Phantomem) ?duży szacunek za ogrom pracy ? audi wygląda teraz mega, nawet podwójny wydech nie jest już potrzebny. Ten kolor jest całkiem ciekawy, niby granat trochę czarny. Też mam AVF a więc mogę coś tam podpatrzeć ? jeszcze raz graty fury ?

Opublikowano
7 minut temu, Bartek1329 napisał:

Jeden z najlepszych wątków na forum, (najlepszy to chyba tego kolegi co teraz jeździ VW Phantomem) 

temat super - ale znajdz sobie temat : WRCLAGUNY, BARTSA, Młodego z drogi, DOMINA, WŁaDIEGO i NO MISTRZ SKROMNOŚCI - BIGMANA ? (KAROL :hi: )

SORRY za ot . 

Opublikowano
  • Autor
14 godzin temu, MARCIN607 napisał:

temat super - ale znajdz sobie temat : WRCLAGUNY, BARTSA, Młodego z drogi, DOMINA, WŁaDIEGO i NO MISTRZ SKROMNOŚCI - BIGMANA ? (KAROL :hi: )

SORRY za ot . 

Marcin... Ta uwaga zbędna myślę tu była... Co to miało niby wnieść do tematu ? Że auto jest gorsze od innych ? Przecież zdaje sobie z tego sprawę, że większość rzeczy została już na forum opisana, zrobiona itd... i że jest mnóstwo tematów ciekawych... i dużo ładniejszych aut :)

U mnie powoli do celu, nie jest to już nudna B6 z ulicy, jak się mijam z naprzeciwka z jakąś Audi to widać, że ktoś rzuca okiem :P Jest już OK, ale do innych pierwszoligowych z forum (ale znajdź sobie temat : WRCLAGUNY, BARTSA, Młodego z drogi, DOMINA, WŁaDIEGO i NO MISTRZ SKROMNOŚCI - BIGMANA) wiem, że mojej sporo brakuje...

Na tą listę dorzuciłbym jednak inne fury, którymi pałam zachwytem :)

Kolega @Bartek1329 chyba miał na myśli sposób w jaki pokazuje i opisuje prace, że zawsze staram się coś tam przekazać, podać nr części itp, itd... na PW mnóstwo chłopaków już prosiło o porady i wskazówki dzięki temu tematowi...

Opublikowano

Nie. Tylko ze sa tez fajne galerie luzuj majty. 

Opublikowano
6 godzin temu, kamil-vag napisał:

Kolega @Bartek1329 chyba miał na myśli sposób w jaki pokazuje i opisuje prace, że zawsze staram się coś tam przekazać, podać nr części itp, itd... na PW mnóstwo chłopaków już prosiło o porady i wskazówki dzięki temu tematowi...

I właśnie za takie podejście do tematu ja i pewnie wielu innych forumowiczów jesteśmy Ci bardzo wdzięczni. Powodzenia i wytrwałości przy realizacji nowych pomysłów. Oby dalej w temacie działo się tyle ile do tej pory ;)

Opublikowano
  • Autor

Znalazłem progi w kolor za całe 55 zł z wysyłką :P Miałem nadzieję, że będą do założenia, ale są zmęczone kilometrami... gdzieniegdzie odprysł bezbarwny i raczej się jeszcze wstrzymam i pójdą do malowania... ten mój lakiernik i tak mówi, że woli jak coś już było malowane :P

IMG_20180523_101735.jpg

Do kompletu nowe śruby i kołki rozprężne. 

• N90857301 - 30 szt
  • N90821401 - 30 szt

IMG_20180523_101229.jpg

No i wisienka na torcie do całego projektu zewnętrznego:

Obecne 17" pójdą na zimowe fele, będę chciał sprzedać też cały komplet zimowych stalówek... no i opony z tych 17. 

Wystawiłem na sprzedaż skuter, jak pójdzie to chyba zdecyduje się na te Ronale założyć Dębice Presto UHP 2... opinie dobre i mają rant ochronny :P

Trochę kombinowania, ale może wszystko się uda ^^ Jak nie to felgi wpadną dopiero na przyszły sezon ?

Opublikowano

Sam poluje na progi w kolorze :P

Opublikowano
  • Autor
17 minut temu, trepek napisał:

Sam poluje na progi w kolorze :P

Niestety ciężko o coś zadbanego w kolorze... ? jeszcze LZ5L to już w ogóle coś w kolorze to masakra... miał jeden na allegro wystawione, dzwonię, to mówi, że już dawno sprzedane a na aukcji wisi :P dopiero tu na forum kolega miał :) Także warto dać ogłoszenie w dziale kupię. 

Opublikowano

Pięknie działasz , na tej feldze będzie za***iście się prezentować.??

Opublikowano
23 minuty temu, kamil-vag napisał:

Niestety ciężko o coś zadbanego w kolorze... ? jeszcze LZ5L to już w ogóle coś w kolorze to masakra... miał jeden na allegro wystawione, dzwonię, to mówi, że już dawno sprzedane a na aukcji wisi :P dopiero tu na forum kolega miał :) Także warto dać ogłoszenie w dziale kupię. 

Szukam listw sline i ciezko ?

Opublikowano
5 godzin temu, kamil-vag napisał:

Wystawiłem na sprzedaż skuter, jak pójdzie to chyba zdecyduje się na te Ronale założyć Dębice Presto UHP 2... opinie dobre i mają rant ochronny :P

Rant ochronny to malo powiedziane, ja bym to nazwal wręcz kraterem ochronnym :D mam te opony i wiem co pisze :D jeśli chcesz poślę Ci więcej zdjęć, co do samej opony to jestem mega zadowolony :)

Opublikowano
  • Autor
4 godziny temu, karol1981 napisał:

Pięknie działasz , na tej feldze będzie za***iście się prezentować.??

Mam nadzieję, że trochę właśnie zyska na wyglądzie,w sumie to Mati (Koj@k) mi podpowiedział, że to najlepsze rozwiązanie jeśli nie chce pchać się w gwinty :P

33 minuty temu, venom171 napisał:

Rant ochronny to malo powiedziane, ja bym to nazwal wręcz kraterem ochronnym :D mam te opony i wiem co pisze :D jeśli chcesz poślę Ci więcej zdjęć, co do samej opony to jestem mega zadowolony :)

Poka poka :P

Opublikowano

bardzo ładna felga ? idziesz pełną parą

Opublikowano

14 godzin temu, kamil-vag napisał:

Poka poka 

Wklejam poglądowe zdjęcia "krateru ochronnego" z opon dębica presto uhp2, moim zdaniem to granica "dobrego smaku", z jednej strony mega ochrona dla felgi choć dla chcącego nic trudnego, z drugiej strony nie każdemu musi się to podobać lub przeszkadzać, ale ogólnie to felga ginie w tej oponie, wybór zostawiam Tobie, patrząc stosunek ceny do jakości to nawet bym się nie zastanawiał ;)

P.S.

Sorki za jakość zdjęć ustrzeliłem je na szybko

URL%5D

1ksL5qD.jpg

b318iz3.jpg

ACRMkhQ.jpg

Edytowane przez venom171

Opublikowano
  • Autor

No rancior jest ogromny haha, a jakie masz parametry tych opon ? 

No autem czasami jeździ i żona, więc dlatego szukam czegoś z rantem :P Ale jak coś będzie miało się zrysować to i rant nie pomoże :P Z tych tańszych opon właśnie ta się wydaje najlepsza w stosunku jakość/cena...

A tak na marginesie to opony w rozmiarze 225/40/18 są dziwnie tanie :P  W szoku byłem po szukaniu... Biorę jeszcze pod uwagę Nexen N'Fera SU1 - ale na tych już ten rant nie jest tak uwidoczniony... 

Opublikowano
Godzinę temu, kamil-vag napisał:

Biorę jeszcze pod uwagę Nexen N'Fera SU1 - ale na tych już ten rant nie jest tak uwidoczniony... 

Nie widać ale jakaś ochrona tam jest. Poza tym według mnie za ta cenę te opony są dobre ;) mam je w 17” i dobrze trzymają na suchym jak i mokrym. Opony o mieszance średniej. Ani miękkie ani twarde ;) 

Opublikowano
  • Autor

Norbert, markę trochę już znam na własnej skórze, siedzą na zimówkach, w A3 miałem też na 17 i było bardzo dobrze ;) tylko, że już droższe od Dębicy :P

Opublikowano

Kurde sam mam te opony 225/40/18 i szczerze nie zauważyłem żeby ten rant ochronny tak wyglądał. Sam muszę się temu przyjrzeć i wrzucę foto podglądowe czy jest aż tak śmiesznie z tym.

P.S. Podaj cenę, bo widzę teraz są i tak 50% droższe niż kiedy je kupowałem :D

Edytowane przez Raamboo
xx

Opublikowano
7 godzin temu, kamil-vag napisał:

No rancior jest ogromny haha, a jakie masz parametry tych opon

No autem czasami 

225/40/18 ?