luki19862121 Opublikowano 10 Czerwca 2017 Opublikowano 10 Czerwca 2017 Dzięki wielkie [emoji106] w tygodniu się za to zabiorę. Postaram się nie zepsuć nic. Silnik od kierowcy na razie odpuszczę
kamil-vag Opublikowano 12 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2017 Na zamknięcie tematu z klimą filtr powietrza: Purflux AHC 184 (z węglem aktywnym) i od razu po pyleniu z drzew filtr powietrza: Knecht LX819 Przyszły też z alie spryskiwacze mgłowe: I zamówiłem sobie lampeczki ledowe oświetlenia tylnej rejestracji: No i +10KM do mocy jeszcze rozkminiam gdzie nakleić...
luki19862121 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Super [emoji106] Podrzuć linka do spryskiwaczy z alli.
kamil-vag Opublikowano 12 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2017 Graty po-montowane I mam klika uwag co do sprysków. Jako, że gniazdo na wtyczkę jest z drugiej strony, powoduje to, że po założeniu wtyczki spryski odpychają się ku dołowi. Dlatego żeby to miało ręce i nogi zdjąłem wtyczki i założyłem bez. Dysza wyregulowana na samą górę i jak dla mnie jest super. Odpychanie wtyczki mogło co u niektórych powodować, że rzeczywiście psikało za nisko. U mnie jest bez podcięcia i na ORI adaptarkech trzyma mocno i pewnie. Mgiełka też fajnie rozpyla się na całości szyby
kamil-vag Opublikowano 12 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2017 LED jak za taką kasę (49,99 zł kpl.) świecą naprawdę fajnie Spryski mgiełkują mniej więcej tak: https://drive.google.com/file/d/0B6RAh-KgiyrjVzE5azNDenZxZDg/view
luki19862121 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Opublikowano 12 Czerwca 2017 W nocy świecą jakby wsteczny był wciśnięty i brak błędu spalonej żarówki.
Norbas Opublikowano 12 Czerwca 2017 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Mega mocno świecą te lampki Ale przynajmniej ładniejsza barwa
trepek Opublikowano 13 Czerwca 2017 Opublikowano 13 Czerwca 2017 Które podświetlenie rejestracji zakupiłeś? Podeślesz linka z przykładową aukcją?
kamil-vag Opublikowano 13 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2017 (edytowane) Godzinę temu, trepek napisał: Które podświetlenie rejestracji zakupiłeś? Podeślesz linka z przykładową aukcją? LAMPKI LED PODŚWIETLENIE AUDI A3 A4 B6 B7 A6 C6 Q7 - brałem te za 39,99 zł Ktoś je kiedys już polecał na forum, też wyszukałem je po jakimś linku... Edytowane 13 Czerwca 2017 przez kamil-vag
davido Opublikowano 13 Czerwca 2017 Opublikowano 13 Czerwca 2017 (edytowane) Dnia 5.06.2017 o 10:15, kamil-vag napisał: No i zrzut z VAG'a na wyjściu z parownika nareszcie zimno a nie 13 stopni Także pomogła: wymiana o-ringów na przyłączach, wymiana osuszacza, wymiana dyszy rozprężnej, sprawdzenie szczelności azotem, próżnia i nabicie czynnika. Teraz mogę do Włoch jechać Witam tak z ciekawości sprawdziłem temperatury VAG'iem u siebie klima napełniona 2msc temu Edytowane 13 Czerwca 2017 przez davido
kamil-vag Opublikowano 14 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2017 Szykuje mi się wakacyjna trasa dość pokaźna Najpierw na tydzień w Rheinstetten, potem tydzień w Riccionie. Macie jakieś wskazówki na Szwajcarię, Włochy ? Na co zwrócić uwagę ? Jest coś co może zaskoczyć ? Winietkę już mam na Szwajcarię, we Włoszech bramki... No i druga sprawa te LEDy w nocy naprawdę dają mocno, może nie tyle co źle wygląda rejestracja czy zderzak, raczej to nikogo nie oślepia itd... ale zostaje za autem taka biała poświata - nie wiem założyć lepiej stare na trasę ? Nie chciałbym zebrać jakiegoś głupiego mandatu za granicą za to...
Norbas Opublikowano 14 Czerwca 2017 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Kawałek jest. Ja w tamtym roku zrobilem mały wypad i wyszło prawie 6kkm Jedziesz bezpośrednio do tej miesciny na tydzień czy masz zamiar gdzieś nocować po drodze w DE? Co do ledów nie powinno być problemu, jak coś to pakuj stare do bagaznika w razie "W"
kamil-vag Opublikowano 14 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2017 Jadę tam odrazu, jutro na noc tam mieszka moja mama Kupiłem dziś dwie kamizelki odblaskowe na Włochy (wymagane) i podbiłem gaśnicę
Norbas Opublikowano 14 Czerwca 2017 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Szkoda bo tak bys zboczył kawałek na ingolstadt ale za to niedaleko masz do Stuttgart'u więc można podjechać do fabryki/museum
Onyks Opublikowano 14 Czerwca 2017 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Wykupywales jakieś assistanse specjalnie na tą okazję? Jeśli tak to ile za taką przyjemność?
kamil-vag Opublikowano 14 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2017 (edytowane) Godzinę temu, Onyks napisał: Wykupywales jakieś assistanse specjalnie na tą okazję? Jeśli tak to ile za taką przyjemność? Wykupiłem w AXA - miesięczne za 156,00 PLN - Assistance w Podróży: https://www.assistancewpodrozy.pl/ Prawdę mówiąc trochę zgapiłem. Bo kupując potem winietę na PZM Travel dostałem 30% zniżki na takie assistance :/ 5 godzin temu, Norbas napisał: ale za to niedaleko masz do Stuttgart'u więc można podjechać do fabryki/museum No tam jest muzeum Porsche i Mercedes'a ^^ Fura dziś przygotowana do podróży, odkurzyłem, nasmarowałem skórę Megsem, umyłem, poleciałem quick detailerem no i oczywiści wymyte szyby - mam schiza na tym punkcie - jak mam gdzieś jechać to muszą być czyściutkie. Sprawdziłem stan oleju, płynów - wszystko OK. Do Igo8 wgrane najnowsze mapy na Europę Jutro z rana na stacji jeszcze skontroluje ciśnienie w oponach Niby człowiek przygotowany, ale gdzieś tam w głowie głupie myśli są No i wrzuciłem klubową wlepę ^^ Szczerze jej jakość nie powala. Wrócę z wakacji i zrobię sobie sam swoją Tylko taką, żeby się dało nakleić od środka na szybę... No ale w świecie będą widzieć, że A4-klub.pl tu i uwdzie był Edytowane 14 Czerwca 2017 przez kamil-vag
Norbas Opublikowano 14 Czerwca 2017 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Nie wiem czym się tam stresujesz, auto porobione na tip top więc będzie dobrze Udanych wakacji, bezawaryjności i szerokości
rrrudy25 Opublikowano 15 Czerwca 2017 Opublikowano 15 Czerwca 2017 Dokładnie[emoji106],miłego wypoczynku[emoji6]Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi