Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B6 Mingblau AVF'ant TDI by kamil-vag (Continued by kosik25)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, Langista napisał(a):

Nie myślałeś o podłączeniu drugiego mikrofonu nad lampką z tyłu?

Czekam za dostawą z Chin kilka kamerek cofania zamówiłem aby sprawdzić jakość. Zamówiłem też moduł bluettoth (do przesyłania muzyki) mam go w każdym audi tym razem wziąłem właśnie z wyjściem na mikrofon (w tym module jest też tryb głośnomówiący) porównam chiński mikrofon  z oryginalnym. 

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 242,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
2 godziny temu, pila24 napisał(a):

Możliwe że prąd w obwodzie mikrofonów tak spadnie że w ogóle nie usłyszy nikt nic.

Będę miał zewnętrzny moduł tryb głośnomówiący tam działa rewelacyjnie sprawdzę jeszcze mikrofon (moduł plus mikrofon cena około 50zl)

Opublikowano
8 godzin temu, kosik25 napisał(a):

Zamówiłem też moduł bluettoth (do przesyłania muzyki)

możesz podać jakiegoś linka do tego cuda ?

Opublikowano
2 godziny temu, Lukasz_mk2 napisał(a):

możesz podać jakiegoś linka do tego cuda ?

Proszę 
https://a.aliexpress.com/_mM9w6Vy

Opublikowano
6 minut temu, kosik25 napisał(a):

to jest moduł z mikrofonem, mnie by bardziej interesował bez, gdyż kupując taki moduł i rezygnując z oryginalnego tracę funkcjonalność np. książki tel. na fis

Z mikrofonem to lepszy byłby chyba taki:

daje możliwość przerzucania za pomocą przycisków z kierownicy utworów następny-poprzedni

Opublikowano
4 godziny temu, Lukasz_mk2 napisał(a):

to jest moduł z mikrofonem, mnie by bardziej interesował bez, gdyż kupując taki moduł i rezygnując z oryginalnego tracę funkcjonalność np. książki tel. na fis.

Nic nie tracisz mikrofon możesz mieć podłączone albo odłączone. Tryb głośnomówiący fabryczny działa. Dodatkowo możesz przesyłać muzke z YT. W miejsce mikrofonu można wpiąć przewód aux. Stosuje ten moduł od kilku lat. W razie jakis pytań zapraszam na PW aby nie robić OFT. 

Opublikowano

Jest i nowa kierownica :banan:

Różni się od poprzedniej tylko tym, że posiada punkt 0 :grin:

20230203_200554.jpg

Opublikowano

Auto przekroczyło 290tyś km wiec w nagrodę dostała nową kierownice. Jeszcze 10tyś km i na liczniku wyskoczy magiczne 300tys i wtedy już silnik będzie na pewno dotarty. 

PS. Stara kierownica z audi a5/q5 z czarnymi przyciskami jest na sprzedaż gdyby ktoś był chętny. Stan oceniam na bardzo dobry, chrom na poduszce wzorowy.

20230206_081006.jpg

20230205_205010.jpg

Opublikowano

O jakich parametrach masz te pompei 19, 9J, ET33?

Opublikowano
5 godzin temu, jaras99 napisał(a):

O jakich parametrach masz te pompei 19, 9J, ET33?

Mam 2 komplety pompei 

19 9j et 33

19 8.5j et 36

Opublikowano
28 minut temu, kosik25 napisał(a):

Mam 2 komplety pompei 

19 9j et 33

19 8.5j et 36

I które lepiej wyglądają 

Opublikowano
7 minut temu, peter22 napisał(a):

I które lepiej wyglądają 

9j et 33

Ogólnie najlepsza opcja jest chyba 

8.5j et 36 na przód i 9j et 33 na tył

Opublikowano

Zrobiło się wyścigowo w ex Kamilowozie. Kiera fajnie się prezentuje . :thumbup1:

Opublikowano
Godzinę temu, dekiel 13 napisał(a):

Zrobiło się wyścigowo w ex Kamilowozie. Kiera fajnie się prezentuje . :thumbup1:

Dzieki, lecz zbyt wiele się nie zmieniło. Zaraz po zakupie auta już zmieniłem kierownice.

20230202_140508.jpg

Opublikowano

Dzisiaj były generalny test 2 kamer podłączonych pod rnse. Tylnia zapala się po biegu wstecznym. Przednia po przycisku pdc.

Jutro muszę jeszcze obraz wyregulować aby był idealny kolorowy. I zastanawiam się czy zostawić tak jak jest na chwilę obecną, że kamera przednia działa jak trzymam przycisk pdc, czy zmienić przekaźnik i będzie działać po wciśnięciu przycisku pdc. Przekaźnik zamówiony i będą kolejne testy. Dziękuję bardzo @kamil-vag oraz @woszu za pomoc.

Opublikowano
20 godzin temu, kosik25 napisał(a):

Dzisiaj były generalny test 2 kamer podłączonych pod rnse. Tylnia zapala się po biegu wstecznym. Przednia po przycisku pdc.

Jutro muszę jeszcze obraz wyregulować aby był idealny kolorowy. I zastanawiam się czy zostawić tak jak jest na chwilę obecną, że kamera przednia działa jak trzymam przycisk pdc, czy zmienić przekaźnik i będzie działać po wciśnięciu przycisku pdc. Przekaźnik zamówiony i będą kolejne testy. Dziękuję bardzo @kamil-vag oraz @woszu za pomoc.

A nie myślałeś żeby zrobić to w ogóle na osobnym przycisku??

Opublikowano

Ja bym zrobił na innym przekaźniku, żeby po wciśnięciu pdc działało, zamiast trzymać.

Opublikowano
3 minuty temu, Langista napisał(a):

Ja bym zrobił na innym przekaźniku, żeby po wciśnięciu pdc działało, zamiast trzymać.

Zamówiony już :banan:

Orientuje się czy można jako przycisk do uruchamiania kamery przód wykorzystać panel menu w tunelu (interesuje mnie przycisk kilku aut) może posiada ktoś widzę czy da radę i który pin?

Opublikowano
18 minut temu, Lukasz_mk2 napisał(a):

A nie myślałeś żeby zrobić to w ogóle na osobnym przycisku??

Niee ma być z ori przycisku. Zostaje jedna zaślepka i prawdopodobnie wleci tam przycisk S :naughty: 

Opublikowano
23 minuty temu, kosik25 napisał(a):

Zamówiony już :banan:

Orientuje się czy można jako przycisk do uruchamiania kamery przód wykorzystać panel menu w tunelu (interesuje mnie przycisk kilku aut) może posiada ktoś widzę czy da radę i który pin?

To byłby super pomysł.?