kamil-vag Opublikowano 15 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2018 Łukasz, nie mam na to RNS-E parcia Jeśli już kiedyś mam zmieniać na stację multimedialną to poleci Android, ale niech jeszcze stanieje... te dedykowane stacje wyglądają już prawie jak rns-e... Mi tam radio takie jak Concert 2+ wystarcza, stacje fm grają, zmieniarka na usb działa, jak trzeba i mp3 z płyty odtworzy... sterowanie z kiery też już teraz śmiga ^^ gdyby nie ta kiera w sumie to bym tego RNS-D od Ciebie nawet nie sprzedawał... Miałem też chęć na BNS'a ale podobno gra gorzej niż Concert i dodatkowo kosmiczne ceny za mapy, więc odpuściłem... ten Concert w sumie głupio nie wygląda, nawet ładnie się prezentuje
greg2505 Opublikowano 15 Grudnia 2018 Opublikowano 15 Grudnia 2018 Kamil odpal sobie jeszcze prędkość na radiu, fajnie wygląda
kamil-vag Opublikowano 15 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2018 Mam już włączoną w adaptacjach i wybieralną z menu
trepek Opublikowano 16 Grudnia 2018 Opublikowano 16 Grudnia 2018 (edytowane) Też mam tego concerta w A2 Z Bosem gra całkiem całkiem. Nie wiem czemu w b6 są problemy z zasięgiem stacji ale w a2 zbiera bardzo ładnie stacje. Jak włączyć pokazywanie prędkości? Edytowane 16 Grudnia 2018 przez trepek
kamil-vag Opublikowano 16 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2018 Adaptacja, kanał 002 i wybierasz co Ci pasuje, ja ustawiłem prędkość wybieraną z menu czyli on/off jak mi pasuje
kamil-vag Opublikowano 21 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2018 Kupiłem za niedużą kasę RNS-E, zaniedbane, zakurzone, bez kodu... na wyświetlaczu rysy, jakieś bad pixele Żeby je doczyścić zdjąłem panel... wtedy ładnie pod wodą wymyłem, nałożyłem dresing na cały front. Wyświetlacz zdjąłem, prze-polerowałem najpierw Poorboys Professional Polish, potem specjalną pastą Displex. Na koniec zamówiłem na stronie https://sklep.3mk.pl/pl/p/Na-wymiar-do-6%2C9-folia-lub-szklo-hybrydowe/37977 folię matową do zabezpieczenia ekranu Wziąłem wymiary 143x80 z tematu na forum, ale źle zrobiłem, bo po zdjęciu ramki, można było jeszcze szerszą i wyższą... Wyświetlacz przed pracami: Po prze-polerowaniu poorboys'em: Po Displexie: Powiem, tak, efekt za***isty, niestety ta najgłębsza rysa została, a folia (spodziewałem się odwrotnego efektu) tą rysę wyeksponowała bardziej No ale po włączeniu ekranu tego nie widać... A tu rozbieralnia Trochę miałem strachu po złożeniu czy wszystko będzie działać, ale działa... ? Bad pixele, no są, nic się z nimi nie zrobi Podejrzewam, że ktoś za bardzo w tym miejscu nacisnął kiedyś wyświetlacz... Czekam na mapy od kolegów z forum i zobaczę czy laser w porządku Co do samego radia, jeszcze się nie wypowiem... bo nawet nie zakodowałem itd... czekam na antenę GPS, nie podoba mi się jak na razie to menu FM ? taka lista... to już w tym C2+ o wiele ładniej to wygląda... W wolnej chwili wrzucę jeszcze spolszczenie jak wszystko podłącze i będzie działać, to będziemy się zastanawiać czy zostaje w aucie hehe... 2
Pawisco Opublikowano 21 Grudnia 2018 Opublikowano 21 Grudnia 2018 Mi się wydaje, że w obecnych czasach to najlepszy chińczyk z androidem... ale skoro piszesz, że tanio kupiłeś...
kamil-vag Opublikowano 21 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2018 Jak najbardziej się z Tobą zgadzam bo rozbudowa RNS-a o nowe funkcje niestety kosztuje ? jeden plus, że fajnie gra i zapewne na androidzie jest gorzej z tym...
3r4 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Opublikowano 22 Grudnia 2018 13 godzin temu, kamil-vag napisał: A tu rozbieralnia Trochę miałem strachu po złożeniu czy wszystko będzie działać, ale działa... ? Hahaha ja rozbierałem tydzień temu tunel i po złożeniu pampers pełen bo zostały mi 4 śrubki ? dopiero następnego dnia skojarzyłem że to od uchwytu po telefonie który wywaliłem plus ode mnie za pracę bo dla jednych takie rozkręcanie to frajda a inny najchętniej by to komuś oddali i zapłacili worek kasy
Adam87 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Odrazu młodziej w środku Normalne płyty działają??? Jak tak to mapa też powinna śmigać
kamil-vag Opublikowano 22 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2018 1 godzinę temu, Adam87 napisał: Normalne płyty działają??? Jak tak to mapa też powinna śmigać Adam jeszcze żadnej płyty nie testowałem wiesz jak to z czasem przed świętami hehe...
Adam87 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Opublikowano 22 Grudnia 2018 9 minut temu, kamil-vag napisał: Adam jeszcze żadnej płyty nie testowałem wiesz jak to z czasem przed świętami hehe... No wiem ? Odezwę się jutro po południu, a zgadamy się jakoś po świętach.
kamil-vag Opublikowano 22 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2018 (edytowane) @luki19862121 o dziwo w sobotę kurier zapukał do drzwi ^^ Jest płytka od Ciebie, włożyłem i navi działa Zostało podłączyć antenę GPS i powinno być ? Dzięki bardzo ! Edytowane 22 Grudnia 2018 przez kamil-vag
koziol992 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Opublikowano 22 Grudnia 2018 i tak zawsze każdy kończy przygodę z 2din na rns-e ...tylko czekać aż wpadnie led 1
kamil-vag Opublikowano 22 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2018 Byłem pobawić się w kodowanie... błedu Control Module Incorrectly Coded już nie ma Został od anteny GPS i Diversity... Myślałem, że będzie pasować diversity po rozebraniu obudowy tej ori, ale niestety nie ? Takie coś trzeba będzie pewnie zamówić ?: Nawet działa książka telefoniczna i da radę dzwonić ^^
luki19862121 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Opublikowano 22 Grudnia 2018 27 minut temu, trepek napisał: Taaa... nie mam parcia na RNS-E ? Poczekaj porobisz wsio to przyciśnie
luki19862121 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Kamil jak zawsze profi robota!
trepek Opublikowano 23 Grudnia 2018 Opublikowano 23 Grudnia 2018 9 godzin temu, luki19862121 napisał: Poczekaj porobisz wsio to przyciśnie No ja mam parcie na rnse do wakacji chcialbym go wsadzic. Narazie kola, wydech i inne pierdoly mnie czekajo ?
kamil-vag Opublikowano 23 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2018 13 godzin temu, trepek napisał: Taaa... nie mam parcia na RNS-E ? Na serio nie było parcia, ale na fb było ogłoszenie, ktore po uzgodnieniu z kilkoma osobami wydało się bardzo atrakcyjne radio jak posprzedaje fanty z kompletu wyjdzie mnie ok 600 zł, odmówilibyście takiej ceny za RNS-E ?
Rekomendowane odpowiedzi