keczyms Opublikowano 1 Stycznia Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 18 godzin temu, Dev napisał(a): Jakie masz parametry felgi ? 19cali i 8.5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabanmat Opublikowano 22 Stycznia Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia (edytowane) Witam Kolegów, potrzebuję nowy komplet opon letnich w rozmiarze 195/65/R15. Zastanawiam się nad tymi poniżej, https://www.inopony.pl/opony,0,174002/debica-presto-hp-2-195-65-r15-91-h.html https://www.inopony.pl/opony,0,74246/dunlop-sp-sport-bluresponse-195-65-r15-91-h-.html https://www.inopony.pl/opony,0,174190/fulda-ecocontrol-hp-2-195-65-r15-91-h.html Edytowane 22 Stycznia przez cabanmat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langista Opublikowano 22 Stycznia Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia Weź Dunlop. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NelsonPL Opublikowano 22 Stycznia Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia Tylko Michelin Primacy 4 + Polecam. Od kilku lat śmigam na oponach Michelin ( zimówki-letnie) i jestem bardzo zadowolony. Jak opony to tylko Michelin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langista Opublikowano 22 Stycznia Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia Jak widzisz, kolega wyżej szuka ze średniej półki, nie każdego stać na marki premium. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archiwum Opublikowano 22 Stycznia Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia też bym brał dunlop bo różnica w cenie jest duża, to wcale nie jest średnia marka, nie wiem co jest dla ciebie marką premium? michelin continental i brigestone? @Langista Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg2505 Opublikowano 23 Stycznia Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia Miałem dunlopy, teraz mam dębicę i nie widzę różnicy,parametry mają takie same, po za tym że dunlopy po 3 sezonach popękały między bieżnikiem i poszły na śmietnik,miały ok 5.5mm,teraz na zimę też kupiłem dębicę i jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voucher Opublikowano 23 Stycznia Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 17 godzin temu, NelsonPL napisał(a): Tylko Michelin Primacy 4 + Polecam. Od kilku lat śmigam na oponach Michelin ( zimówki-letnie) i jestem bardzo zadowolony. Jak opony to tylko Michelin. Właśnie wybrałem do swojego Michelin na 18 :). Juz niedlugo bedzie testowane ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NelsonPL Opublikowano 23 Stycznia Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia Doskonały wybór. Udanego testowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabanmat Opublikowano 23 Stycznia Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia Panowie a na jakich stronach zamawiacie opony ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekiel 13 Opublikowano 23 Stycznia Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2 godziny temu, cabanmat napisał(a): Panowie a na jakich stronach zamawiacie opony ? Oponeo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 23 Stycznia Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 6 godzin temu, cabanmat napisał(a): Panowie a na jakich stronach zamawiacie opony ? Oponeo, Sklepopon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antek50 Opublikowano 23 Stycznia Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 6 godzin temu, cabanmat napisał(a): Panowie a na jakich stronach zamawiacie opony ? Oponeo, sklepopon zależy gdzie wyjdzie taniej, ale ostatnio zamówiłem bo najtaniej wychodziło po prostu na allegro @greg2505no to jakiś dziwny się robi teraz tend w branży oponiarskiej coś coraz częściej się słyszy ze guma pęka na bieżniki w szybkim tempie. Ja na lato mam continental i są z 19r i nic im nie dolega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg2505 Opublikowano 23 Stycznia Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 57 minut temu, Antek50 napisał(a): Oponeo, sklepopon zależy gdzie wyjdzie taniej, ale ostatnio zamówiłem bo najtaniej wychodziło po prostu na allegro @greg2505no to jakiś dziwny się robi teraz tend w branży oponiarskiej coś coraz częściej się słyszy ze guma pęka na bieżniki w szybkim tempie. Ja na lato mam continental i są z 19r i nic im nie dolega Znajomy też reklamował roczne dunlopy ,2 szt popękały między bieżnikiem ,uznali i przysłali 2szt nowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NelsonPL Opublikowano 23 Stycznia Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia (edytowane) Dlatego najlepsze Michelin... Sprawdzone i moim zdaniem najsolidniejsze. Wersja Michelin Primacy 4+ którą polecałem jest dodatkowo jeszcze wzmocniona. Wiem co piszę bo przejechałem kilkadziesiąt tys km na oponach Michelin Primacy zimowych i letnich. Moja ocena:10/10 Jak zamawiać to na Oponeo. Edytowane 23 Stycznia przez NelsonPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 23 Stycznia Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia @NelsonPL michelin jest z Ciebie dumny. Na dwóch ostatnich stronach są już 3 Twoje posty o tym samym 🤣 Pohamuj emocje 😁 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langista Opublikowano 25 Stycznia Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia W dniu 22.01.2024 o 22:55, Archiwum napisał(a): też bym brał dunlop bo różnica w cenie jest duża, to wcale nie jest średnia marka, nie wiem co jest dla ciebie marką premium? michelin continental i brigestone? @Langista Michelin, Bridgestone, Continental, Pirelli, Goodyear, Nokian. Jakościowo jednak premium to Bridgestone nie powinno być w tej półce, zaś Hankook jest cenowo poniżej premium, a jakościowo już w premium wchodzi i konkuruje, nie rzadko przewyższa 3 gigantów jak Michelin Continental czy Nokian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fido Opublikowano 25 Stycznia Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia Hankook to bardzo dobra opcja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damjan Opublikowano 25 Stycznia Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia (edytowane) Zbliża się powoli wiosna więc już czas zacząć szukać nowych opon 205/55/16. Budżet mniej więcej 1100 zł. Potrzebuje waszej pomocy. Coś tam czytałem na forach i wybrałem takie modele. -Hankook Ventus Prime4 K135 -Dunlop SP Sport BluResponse (tutaj byłby rok produkcji 2022) -Uniroyal RainSport 5 Na co z powyższych opcji się zdecydować? Według tej strony wysoko są hankooki https://www.tyrereviews.com/Article/2022-Summer-Tyre-Market-Overview.htm I zbierają też dobre oceny na forach. Edytowane 25 Stycznia przez Damjan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fear44 Opublikowano 26 Stycznia Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia Jakie opony letnie 245/40 R18 polecicie? Napęd przód, zależy mi na ciszy budżet to 2000zł z hakiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi