Szewczenko7 Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Wlasnie wybieram letnie gumy dla mej niuni - lubie spokoj cisze i komfort. Wybrałem dwie - Nokian H albo Goodyear Exellance - które sa warte zachodu?? a moze jakies inne propozycje?? Proponuje wybrac 2 oferte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bol3k Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 GoodYear Exellance!! Zdecydowanie polecam!! teraz drugi sezon zaczynam na tym ogumieniu!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian100 Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Jeżeli oryginalna opona do A4 powinna mieć 185/65/15 to szerszy zamniennik 195/60/15 ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fierywolf Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 http://opony.pl/zamienniki.asp tu na stronie masz możliwosć sprawdzenia zamieników opon Polecam zerknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spedyt Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Jeżeli oryginalna opona do A4 powinna mieć 185/65/15 Rozmiar 195/65 R15 jest fabryczny, co do zamienników to są do tego kalkulatory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fierywolf Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 spedyt, podałem tu koledze stronke gdzie jest jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spedyt Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 spedyt, podałem tu koledze stronke gdzie jest jeden Odnośniki są na forum już dawno, podklejone na początku działu, zobacz godzinę posta akurat wysłaliśmy w jednym momencie dlatego mogłem nie zauważyć go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fierywolf Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 fakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian100 Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Nie kumam mi wychodzi że oryginał Audi A4 to 185/65/15 zobacz sam na swojej stronie http://opony.pl/lista_opon.asp?marka=3581 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spedyt Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Nie kumam mi wychodzi że oryginał Audi A4 to 185/65/15 Sprawdz na klapce od wlewu paliwa tam są fabryczne rozmiary, nie sugeruj się niefabrycznymi danymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marinero Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 GoodYear Exellance!! Zdecydowanie polecam!! teraz drugi sezon zaczynam na tym ogumieniu!! Siemka - jesli polecasz to napisz jeszcze czy masz byc moze doswiadczenie z innymi oponami i jak znajdujesz te goodyeary - glownie chodzi mi o glosnosc - to jest czynnik ktory zawarzy na wyborze goodyear - nokian!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micek Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 sprawdzilem i sa to opony 235/40/17 tak jak pisalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spedyt Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 sprawdzilem i sa to opony 235/40/17 tak jak pisalem Może być taki zamiennik 235/45 i 235/40 mieszczę się w granicach norm Nie ma między nimi żednego rozmiaru który byłby kompromisem 235/40 Speedometer Difference: 2.378% too fast 235/45 Speedometer Difference: 1.363% too slow Jedna zaniża drga zawyża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bol3k Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 GoodYear Exellance!! Zdecydowanie polecam!! teraz drugi sezon zaczynam na tym ogumieniu!! Siemka - jesli polecasz to napisz jeszcze czy masz byc moze doswiadczenie z innymi oponami i jak znajdujesz te goodyeary - glownie chodzi mi o glosnosc - to jest czynnik ktory zawarzy na wyborze goodyear - nokian!! Porownanie mam z Continentalami Premium Contact.. Continentale i GY w rozmiarze seryjnym ;( 195/65/R15.. Excellence moim zdaniem "pracuja" ciszej.. producent twierdzi ze robione byly z mysla o spelnieniu ostrych norm zawartych w dyrektywie unijnej 2001/43/CE dotyczacej emisji halasu zewnetrznego opon. opona podobno nie przekracza 70dB. z takich najprostszych i najbardziej zauwazalnych porownan to przede wszystkim GY duzo lepiej sie sprawuje na mokrej nawierzchni niz Continentale zarowno przy pokonywaniu zakretow no i przede wszystkim przy hamowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fierywolf Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 No ja aktualnie mam Goodyear Eagle F1 GSD3 205/55 R16 i super oponki testowałem na deszczu je też teraz jeden dzięn to bomba jak dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Chłopaki właśnie zaraz chcę kupić te opony, czy to dobry wybór? a moze macie jakieś inne propozycje? Mam felgę 8",45,17". jak macie jakieś sugestie i uwagi to walcie bardzo proszę!! http://oponeo.pl/producent1.asp?link=&id_produktu=46830&producent=Dunlop&model=SP%20SPORT%20MAXX&f=lista [ Komentarz dodany przez: pre_pl: 27-03-2007, 20:44 ] tu jest już taki temat... kolejny temat, będzie za rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spedyt Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Jak najbardziej dobry wybór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 A cena odpowiednia do jakości?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schiller Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 najlepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom81 Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 mam takie są super polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi