Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Polecane opony letnie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ansiu, Nokiany ZLine mają lepszą etykietę :wink: I powinny być tańsze :-)

To fakt, widziałem też że Oponeo je bardzo poleca :)

• Odpowiedzi 6,3 tys.
  • Wyświetleń 785,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Przeglądam te ceny i przeglądy te modele tych opon i nie wiem co wybrać ;/ Do zimowych Panowie fajnie mi poleciliśmy Nokiany - genialnie się na nich jeździ, poradźcie również letnie...co? komplet 4 nowych letnich na 205.55.16

http://allegro.pl/4x-205-55r16-p-continental-summerstar2-niemcy-14r-i4895735681.html

Takie tanie, dobre oponki czy coś nie tak z opisem może? Za tą cenę taka firmę to chyba bardzo dobrze nie ?

Edytowane przez Lucas21

Opublikowano

a ja myślę nad HANKOOK 215/55R16 93V VENTUS PRIME2 K115 http://www.oponeo.pl/model-opony/hankook-ventus-prime2-k115lub BFGoodrich G-grip http://www.oponeo.pl/dane-opony/bfgoodrich-g-grip-215-55-r16-93-v#77685411 Zależy mi na żywotności opony . Które polecacie bardziej, a może jakąś inną alternatywną (może tańszą) polecacie?

Przeglądam te ceny i przeglądy te modele tych opon i nie wiem co wybrać ;/ Do zimowych Panowie fajnie mi poleciliśmy Nokiany - genialnie się na nich jeździ, poradźcie również letnie...co? komplet 4 nowych letnich na 205.55.16

http://allegro.pl/4x-205-55r16-p-continental-summerstar2-niemcy-14r-i4895735681.html

Takie tanie, dobre oponki czy coś nie tak z opisem może? Za tą cenę taka firmę to chyba bardzo dobrze nie ?

Koło Continentala to to może leżało, jest to odrębna marka, tu masz opinie o tej oponie wejdź w opinie użytkowników http://www.oponeo.pl/dane-opony/point-s-summerstar-profil-2-155-70-r13-75-t?gclid=CJ7H28OQrcMCFZTLtAodLzkA_A

Edytowane przez Dragon30

Opublikowano

Używam Hankook od kilku lat.

Dobre gumy.

Obecnie mam 215/50/17 i po jednym sezonie są ok.

Opublikowano

jakie byscie polecili opony w rozm 225/35/20 , fellga ma 8,5'' j chce zrobic lekki naciag lekko uwidoocznic rant felgi (szukam opon do 2000zl komplet)

http://www.oponeo.pl/wybierz-opony/r=1/225-35-r20

p.s. zastanawiam sie nad NANKANG NS2 , KUMHO KU31 , FALKEN FK452 , FEDERAL 595 EVO.

Opublikowano

Panowie co brać?

4x Goodyear Efficientgrip 205/55R16 91V DOT 27/13 z przebiegiem 8km po samochodzie testowym za 650zł

vs,

4x Bridgestone TURANZA T001 205/55R16 91H DOT 33/14 za 800zł z przebiegiem 6km i zaraz zdjęte z nowego samochodu

vs.

4x 205/55R16 91H UNIROYAL RAINSPORT 3 DOT 38/14 nówki z etykietami jeszcze za 800zł

Opublikowano

Zobacz co ma rant ochronny na felgi.

1 Turanza

2 Uniroyal

Goodyeara i Michelin za darmo nie chce. Dlaczego poszukaj jak Niemcy na chinolach walili made in germany a opony po pół roku do wywalenia.

Opublikowano

Rainsporty kumpel miał i chwalił bardzo, ale też się szybko zużywają

Opublikowano

Polecam Rain sporty. Kleją jak wściekłe w każdych warunkach

Opublikowano

HANKOOK 205/55R16 VENTUS PRIME2 K115

Jeździ ktoś na takich? Prawdą jest, że są kiepskie na mokrym?

Opublikowano

Ja ostatnie dwa lata latałem na Barum Bravuris 2. Po lekturze motoru w 2013 roku z testem opon letnich oponka ta zajeła drugie miejsce ogólnie, zaraz za firmą matką - continentalem. Niby opony budżetowe, ale wg testu lepsze od wielu z półki premium. Zrobiłem na nich około 30 tys i moje odczucia były bardzo na +. Po tym okresie bieżnik został na poziomie około 7 mm przy quattro.

Ogólnie będa do sprzedania z ori felgami 17". Opony 225/45 R17 91W. Mają rant ochronny Rok prod 2013. Wystawię dziś lub jutro ogłoszenie jakby był ktos chętny.

Pozdrawiam!

Opublikowano

Ja mam Continental Premium Contact 5 i...

Ząbkuja i ścierają się w oczach 3 sezony i wymiana, ale trzymanie git.

Opublikowano

HANKOOK 205/55R16 VENTUS PRIME2 K115

Jeździ ktoś na takich? Prawdą jest, że są kiepskie na mokrym?

Nie prawda.

Użytkuję 215/50/17 i złego słowa powiedzieć nie mogę.

Opublikowano

Panowie bo znowu mam dylemat bo sprzedajacy szedł mi z ceny na Uniroyalach

4x Bridgestone TURANZA T001 205/55R16 91H DOT 33/14 za 800zł z przebiegiem 6km i zaraz zdjęte z nowego samochodu , bez kwitów paragon i gwarancji

vs.

4x 205/55R16 91H UNIROYAL RAINSPORT 3 DOT 38/14 nówki z etykietami jeszcze za 750zł , ale bez kwitów i gwarancji

Serce i wszyscy mówia by brać Turanze, znowu portfel by Uniroyale.

Opublikowano

Uniroyal RainSport 3 (225/45/17) - jestem mega zadowolony klei jak wściekła, odprowadzanie wody też super ale....

Jest jedno ale - lubi wyższe ciśnienie ( na zwykłym ciśnieniu jest minimalnie pływająca i przy agresywnym hamowaniu podnosi się centralna część czoła opony co zmniejsza przyczepność)

Jeśli mamy wybór lepiej brać XL'y bo normalne mają mega cienki bok.

Opublikowano

Ja jeździłem 2 lata na Fulda sport control i bylem bardzo zadowolony

Opublikowano

Czyli nie opłaca się brać uniroyal rainsport 3 91y??

Opublikowano

A co powiecie na temat nexenow?