Opublikowano 21 Kwietnia 201016 l To w s4 montowali oryginalne 17" ? mi się wydaje ze 18 Właśnie wiem ładnie wyglądają sam bym do swojej furmanki chętnie takie założył dobrze ze wiem gdzie parkujesz Topor ma takie do sprzedania
Opublikowano 25 Kwietnia 201016 l Bigos mysli o kupnie volvo S60 :bicz3: OMG! Jak pozna ceny części zamiennych i zwrotność tej krowy to zmieni zdanie
Opublikowano 25 Kwietnia 201016 l Autor Bigos mysli o kupnie volvo S60 :bicz3: OMG! Jak pozna ceny części zamiennych i zwrotność tej krowy to zmieni zdanie wróci do starego kibla szybko :polew:
Opublikowano 25 Kwietnia 201016 l Na normalnej drodze nie zawrócisz na 3 razy. Promień skrętu ciężarówki. A elektronika i jej usterki w tym aucie to też osobna bajka :gwizdanie: Tak poza tym to fajne przestronne auto ale bez charakteru.
Opublikowano 27 Kwietnia 201016 l Chcesz być L5 BIGOS ? Właśnie się zmotywowałem i piszę odwołanie do rzeczoznawcy bo jebaniutki opracował kosztorys na całe 3500 PLNów czyli wielki wuj
Opublikowano 27 Kwietnia 201016 l bywam ostatnio nawet często ale jakoś nie miałem okazji jakiś kozak ? Kowi odnośnie lakierni i dekielków to raczej nic nie wykombinuję bo nie mam takiej farby ale jak już coś wyrezasz z drewna np. korbę albo półkę na głośniki w mahoniu to mogę wrzucić ci ją w jakiś połysk
Opublikowano 27 Kwietnia 201016 l Autor bywam ostatnio nawet często ale jakoś nie miałem okazji jakiś kozak ? Kowi odnośnie lakierni i dekielków to raczej nic nie wykombinuję bo nie mam takiej farby ale jak już coś wyrezasz z drewna np. korbę albo półkę na głośniki w mahoniu to mogę wrzucić ci ją w jakiś połysk Już założyłem dekielki mała poprawka konstrukcji i wszystko pasuje
Opublikowano 28 Kwietnia 201016 l U mnie to przerywanie to prawdopodobnie pompki i troszkę pójdzie $$$ ;(
Opublikowano 28 Kwietnia 201016 l U mnie to przerywanie to prawdopodobnie pompki i troszkę pójdzie $$$ ;( to nie dobrze
Opublikowano 28 Kwietnia 201016 l U mnie to przerywanie to prawdopodobnie pompki i troszkę pójdzie $$$ ;( Ale skucha wyrazy współczucia
Opublikowano 28 Kwietnia 201016 l No dzięki, współczucie prosze przelać na nr mojego konta w wys. 500zł od współczującego A tak poważnie to się doczytałem że może to być kilka innych rzeczy ale już chyba z tym pojadę do Rogala
Opublikowano 28 Kwietnia 201016 l No dzięki, współczucie prosze przelać na nr mojego konta w wys. 500zł od współczującego A tak poważnie to się doczytałem że może to być kilka innych rzeczy ale już chyba z tym pojadę do Rogala Przelejemy każdą łzę uronioną na forum na rzecz poszkodowanych w kataklizmie pompowtryskiwaczy :gwizdanie:
Opublikowano 28 Kwietnia 201016 l A my właściciele silników z pompkami ufundujemy tablicę upamiętniającą łzy przelane przez kierowców zwykłych diesli, którzy bezceremonialnie objechani przez nas zadają sobie pytanie: "DLACZEGO, przecież on ma tylko 5 KM więcej" [br]Dopisany: 28 Kwiecień 2010, 21:23_________________________________________________A jeśli na prawde będą to pompki to dlatego że pare miesięcy temu zalałem syfne paliwo na stacji po trasie i musiałem czyścic pompe w zbiorniku... Także awaria na własne życzenie
Opublikowano 28 Kwietnia 201016 l A my właściciele silników z pompkami ufundujemy tablicę upamiętniającą łzy przelane przez kierowców zwykłych diesli, którzy bezceremonialnie objechani przez nas zadają sobie pytanie: "DLACZEGO, przecież on ma tylko 5 KM więcej" [br]Dopisany: 28 Kwiecień 2010, 21:23_________________________________________________A jeśli na prawde będą to pompki to dlatego że pare miesięcy temu zalałem syfne paliwo na stacji po trasie i musiałem czyścic pompe w zbiorniku... Także awaria na własne życzenie <<<<< POMPOW[Y]TRYSKI
Opublikowano 28 Kwietnia 201016 l Autor A my właściciele silników z pompkami ufundujemy tablicę upamiętniającą łzy przelane przez kierowców zwykłych diesli, którzy bezceremonialnie objechani przez nas zadają sobie pytanie: "DLACZEGO, przecież on ma tylko 5 KM więcej" chyba znowu będe mu musiał złoić dupsko swoją zj***na pompa vp37 :gwizdanie: bedzie sobie zadawał pytanie Dlaczego stary kondon montowany w passatach B4 jest taki żwawy :polew: :polew: Niebawem zmiana pompy wiec bedzie lepiej dzieciak :polew: