paput Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 O 16 to mógł bym wpaść na 15 nie da rady a po drugie nie wiem gdzie jest ten pawilon
Kowi87 Opublikowano 30 Października 2010 Autor Opublikowano 30 Października 2010 O 16 to mógł bym wpaść na 15 nie da rady a po drugie nie wiem gdzie jest ten pawilon nie bądź ofiarą :gwizdanie: do 16 pewnie tam i tak bedziemy stali, skoro mógł bys być na 16tą to dawaj na dęblin, musisz od puława cały dęblin przejechać wzdłóz, w kierunku kocka główną, a jak od strony lublina byś jechał to poczatek dęblina tereny komisariatu przy drodze tam nas znajdziesz [br]Dopisany: 30 Październik 2010, 14:10_________________________________________________No musze powiedzieć że spocik sie udał, choc wiekszosć czasu spedziłem na trasie puławskiej
paput Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 O 16 to mógł bym wpaść na 15 nie da rady a po drugie nie wiem gdzie jest ten pawilon nie bądź ofiarą :gwizdanie: do 16 pewnie tam i tak bedziemy stali, skoro mógł bys być na 16tą to dawaj na dęblin, musisz od puława cały dęblin przejechać wzdłóz, w kierunku kocka główną, a jak od strony lublina byś jechał to poczatek dęblina tereny komisariatu przy drodze tam nas znajdziesz [br]Dopisany: 30 Październik 2010, 14:10_________________________________________________No musze powiedzieć że spocik sie udał, choc wiekszosć czasu spedziłem na trasie puławskiej kowi robił za vagmena p.s zapomniałem zapytać czemu janajazdy nie było?
Kowi87 Opublikowano 30 Października 2010 Autor Opublikowano 30 Października 2010 O 16 to mógł bym wpaść na 15 nie da rady a po drugie nie wiem gdzie jest ten pawilon nie bądź ofiarą :gwizdanie: do 16 pewnie tam i tak bedziemy stali, skoro mógł bys być na 16tą to dawaj na dęblin, musisz od puława cały dęblin przejechać wzdłóz, w kierunku kocka główną, a jak od strony lublina byś jechał to poczatek dęblina tereny komisariatu przy drodze tam nas znajdziesz [br]Dopisany: 30 Październik 2010, 14:10_________________________________________________No musze powiedzieć że spocik sie udał, choc wiekszosć czasu spedziłem na trasie puławskiej kowi robił za vagmena p.s zapomniałem zapytać czemu janajazdy nie było? dentystka go zbałamuciła
Kowi87 Opublikowano 30 Października 2010 Autor Opublikowano 30 Października 2010 pewnie taka :> Mówił cos o 65tce
janjazda Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 lole, oczywiście taka jak na zdjęciu mnie wytargała
paput Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 lole, oczywiście taka jak na zdjęciu mnie wytargała chyba taka
paput Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 [br]Dopisany: 31 Październik 2010, 14:47_________________________________________________pany gdzie foty ze spotu???
Kowi87 Opublikowano 2 Listopada 2010 Autor Opublikowano 2 Listopada 2010 No cos nam sie Adaś ociąga jak bym był na spocie to bym cos machnął a tak to byłem w trasie przez cały spot [br]Dopisany: 02 Listopad 2010, 10:35_________________________________________________Paput umieściłes te logi
paput Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 No cos nam sie Adaś ociąga jak bym był na spocie to bym cos machnął a tak to byłem w trasie przez cały spot [br]Dopisany: 02 Listopad 2010, 10:35_________________________________________________Paput umieściłes te logi zaraz wpadną :> no praktycznie mówiąc to Cię nie było
Kowi87 Opublikowano 2 Listopada 2010 Autor Opublikowano 2 Listopada 2010 własnie nosb napisał ze elektryka juz gotowa do wysyłki
paput Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 własnie nosb napisał ze elektryka juz gotowa do wysyłki podobno się ogrzebał i paluchy pokrwawił :gwizdanie: ale moduł będzie logi wrzucone, mam nadzieję że drugie ostrzeżenia nie dostanę bo wczoraj była mała wymiana zdań z modem
Kowi87 Opublikowano 2 Listopada 2010 Autor Opublikowano 2 Listopada 2010 własnie nosb napisał ze elektryka juz gotowa do wysyłki podobno się ogrzebał i paluchy pokrwawił :gwizdanie: ale moduł będzie logi wrzucone, mam nadzieję że drugie ostrzeżenia nie dostanę bo wczoraj była mała wymiana zdań z modem za co ostrzeżenie
paput Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 własnie nosb napisał ze elektryka juz gotowa do wysyłki podobno się ogrzebał i paluchy pokrwawił :gwizdanie: ale moduł będzie logi wrzucone, mam nadzieję że drugie ostrzeżenia nie dostanę bo wczoraj była mała wymiana zdań z modem za co ostrzeżenie standard, za wyrażanie opinii na temat lamp przednich led w dziale technicznym tylko że jeszcze kilka osób to robiło a ja dostałem standardowo kropeczkę :gwizdanie:
paput Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 :polew: nie widziałem :> i'm proud of that
Rekomendowane odpowiedzi