Kowi87 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Wariaty!!!!!!!!!!! Mi przy 170 antena CB(magnesówka) spadła ostatnio dobrze że nic nie porysowała
krzyniek Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Wariaty!!!!!!!!!!! Mi przy 170 antena CB(magnesówka) spadła ostatnio dobrze że nic nie porysowała to co za badziew masz :gwizdanie:
Kowi87 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2009 :polew: czepiasz sie bo nie miałem takiej samej co wy
De8bolek Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Mi na szczescie nic nie wystaje na dachu wiec nie ma co odpaść Przypadek z autopsji typ koło tira przejechał i szyberdach mu wyjebało
krzyniek Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 :polew: czepiasz sie bo nie miałem takiej samej co wy a widzisz nie czepiam się ale ta co MY mamy to nie spada nawet przy 200km/h
janjazda Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 ja kolo 190 kiedyś ciąłem i trzymała się [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2009, 15:38_________________________________________________ A tu fotka z niedzielnego wypadu na LBN jak na załadowany samochód i 5 osób to niezle szedł a jakie spalanie szkoda ze hamować musialem widzę że nadal na rezerwie ciśniesz
De8bolek Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 spoko loko żółta kontrolka jeszcze sie nie swieciła zreszta fotka byla zrobiona w drodze powrotnej
Kowi87 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2009 spoko loko żółta kontrolka jeszcze sie nie swieciła zreszta fotka byla zrobiona w drodze powrotnej tak sie smialiśmy w sobote, a dzisiaj mnie bida dopadła Czekajcie antenke zamontuje zamiast radiowej to i przy 200 mi nie spadnie
krzyniek Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Czekajcie antenke zamontuje zamiast radiowej to i przy 200 mi nie spadnie a jak już sobie panienka uważa
Kowi87 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Czekajcie antenke zamontuje zamiast radiowej to i przy 200 mi nie spadnie a jak już sobie panienka uważa Krzyniek następnym razem jak zoorganizujemy spota łączonego to umyj tabaryne bo psuje efekt na zdjeciu :polew: Skoro ekipa LRY sie dosć znacznie ostatnio poprawiła chciałbym przypomnieć że 25 kwietnia jest 1/4 mili w Ułężu wjazd 20zł od łba czasem można utargować nieźle, jest również ogólnopolska imprezka VAG group 22-24 maja na Ułężu[zamknięta - trzeba sie rejestrować na forum LKA bądź golf.pl] Wybiera sie ktos moze na którąś???
krzyniek Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Krzyniek następnym razem jak zoorganizujemy spota łączonego to umyj tabaryne bo psuje efekt na zdjeciu :polew: brudna niuńka to już tradycja a poważnie to nie miałem czasu, na następny to będzie się świecił jak psu ....
Kowi87 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Krzyniek następnym razem jak zoorganizujemy spota łączonego to umyj tabaryne bo psuje efekt na zdjeciu :polew: brudna niuńka to już tradycja a poważnie to nie miałem czasu, na następny to będzie się świecił jak psu .... wtedy pewnie wszyscy przyjedziemy brudnymi gdy ty będziesz miał takiego czystego :polew: i bedzie na odwrót
janjazda Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 można by 25 kwietnia wpaść do Ułęża większą ekipą, co Wy na to?? :gwizdanie:
rafalekx Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 można by 25 kwietnia wpaść do Ułęża większą ekipą, co Wy na to?? :gwizdanie: ja niby się wybieram
janjazda Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 można by 25 kwietnia wpaść do Ułęża większą ekipą, co Wy na to?? :gwizdanie: ja niby się wybieram oooo, no to trzeba będzie się zgadać
Kowi87 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2009 hanson82 dzisiaj widziany koło PKSu :gwizdanie: na następnym spocie musisz być To mozna powiedzieć że wstępnie widzimy sie na 1/4mili o ile bedzie pogoda
De8bolek Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Ale płacić 20zł za wjechanie na plac na spota to chyba lepiej spotkac sie przed nramą za free
Kowi87 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Ale płacić 20zł za wjechanie na plac na spota to chyba lepiej spotkac sie przed nramą za free No niby tak ale jesli pogoda dopisze to mozna poogladać ciekawe furki, a przed brama to co zobaczysz(w tym przypadku las) W tamtym roku było pare A4 ale nie wiem czy z klubu były nie było naklejek zwłaszcza pamietam Avanta granatowego na 18tce :kox:
De8bolek Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 zawsze mozna furki zostawić na stacji beznzynowej i przez dziure w płocie na krzywy ryj
Rekomendowane odpowiedzi